- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-Keresek olcsó pci-ex vga-t 64-128mb...
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
NokiaLife
csendes tag
Hali.
Még mindig keresek albérletet a Szeles utcától a reptérig bárhól. S.O.S.Csak korrekt emberek érdekelnek,csibész vagyok de nem gusztustalan:)
-
Trollolo
tag
Keresek 775 alaplapot, kezelje E8400 Procit, DDR2 és Pci-e foglalatot. Lehetőleg minél hamarabb
Ajánlatokat pü-ben kérnék. -
Gus
aktív tag
Ha használni is szokta, akkor nagyjából mindenki a lakótelepen.
-
elistvan
őstag
C2D E6850 cpu eladó!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Gabir
aktív tag
Sajnos elég ha bárhol a városban hallható a komolyabb zene, rendszámot leolvassák, utána már nem nehéz a dolog.
Vagy ha hangosabb zenehallgatással állsz meg, akkor is tudni mit tartalmaz az autó.
Sajnos ilyen világot élünk.
(és lehet a garázs sem ad sok biztonságot)[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz kicsitrash #38917 üzenetére
Épp tegnap láttam, ill. hallottam egy autót, úgy bömböltette a zenét, hogy a kasztni már berezonált és torzította a zenét...nem hiszem el, hogy valakinek ez egészséges, ill. élvezi ilyen hangerőnél a zenét. Remélem akitől ellopták, az nem bömböltette így, mert az olyat én sem sajnálom, az a helyzet.
A szomszédunk a házban szintén "süket", a zenét csak max. hangerőn hallja meg, emiatt az egész környéknek azt kell "szeretni" amit ő hallgat. Minden nap csinálja, a szomszédok rá sem mernek szólni és igazából nem is tehetnének semmit, hiába szólnak, rendőrt sem lehet már ráhívni tudtommal...
Egyébként meg remélem előkerül a hangcucc, ha pedig mégsem, akkor én azt szoktam mondani, hogy a tolvaj a vele keresett pénzt költse koporsószögre...
-
Gabir
aktív tag
válasz PLaci58 #38916 üzenetére
Szívesen, csak nem értem az okát.
Látsz elhaladni egy autót, bömböl a zene, látod a rendszámát..később egy parkolóban látsz egy hasonlót (tegyük föl, tucatauto), de ismerős a rendszám, fogod tudni, hogy nem gyári a zene benne)
/ És ha vannak negatív szándékaid, nem is kell tovább menned /Utaztam én is buszon úgy, hogy a pirosnál megállt autóból kiáramló zenebona a busz karosszériáját is rezonáltatta.
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
esetleg árulkodó lehet a matrica a hátsó ablakon...
@scapegt: a csendháboritás mint olyan nap közben már valóban nem létezik, viszont az egészségügyi határértékeket be kell tartsa... tehát ha mondjuk 80db feletti a zajszint, akkor igenis fel lehet jelenteni... csak mire kijönnek, mérik... az nem ebben az évben lesz
egyébként nem értem a rendőröket, hogy erre nem harapnak, hiszen a sziréna hangját nem hallhatja... rájuk lehet húzni, hogy nem álltak meg, kihúzták magukat az intézkedés alól... jó bevételi forrás lenne -
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #38920 üzenetére
A matrica a plusz lóerők miatt van
A sziréna hangja szerintem jól elkülöníthető a zenétől, anno én mindig meghallottam, pedig felcsavartam párszor a hangerőt. (vagy nem volt elég komoly a rendszer )
De tény és való, hogy sokkal figyelmesebben kell közlekedni, ha valaki az átlagnál hangosabban szereti a zenét hallgatni és hallatni másokkal. -
mycso
veterán
válasz KukkSteve #38912 üzenetére
Itt a környéken többet is felnyomtak. Az enyémet valószínűleg kifigyelték, amikor párszor a parkolóban pakolásztam és nyitva volt a csomagtartó. Elég célirányosnak tűnt a dolog. Egyébként értékre nem sok, mert tizenezres tétel, viszont úgy fest vennem kell egy új ajtót, ami meg elég húzós még bontva is.
( #38913 ) Gus: ez kis zene volt, meg nem is üvöltve hallgattam, az utcánkban meg főleg nem.
( #38915 ) Gabir: áá, ez messze volt a komoly zenétől
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
elistvan
őstag
válasz elistvan #38759 üzenetére
Az álláshirdetés továbbra is él! Annyiban változott hogy:
egyszakos tanár vagy tanító is jelentkezhet!
tanár - matek, technika avagy angol szakkal (avagy ezek közül bármely kettő kombinálva még jobb lenne)
tanító - matek avagy angol műveltségi területtel.
Privátban keressen aki tud megfelelő embert, de csak olyat akiért tarthatom a hátam. Sürgős jeligére!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz scapegt #38918 üzenetére
Hát a kedves szomszéd villanyóráját párszor le kell kapcsolni, ha üvölt a zene, majd leszokik róla.
És kicsitrash-nak van igaza, az eü. határértéket nem lépheti túl. Ezért fel lehet jelenteni. Annyi a lényeg, hogy ha hangos, akkor az összes szomszéd telefonáljon, minél több a bejelentő, annál "hamarabb" intézkednek.
blabla
-
scapegt
őstag
válasz WildBoarTeam #38924 üzenetére
Valamelyik nap úgy bömböltették a zenét, mint az állat, épp az előszobában voltam, hallottam, hogy csenget náluk valaki..kinéztem a kukucskálón, egy csaj volt, nagy nehezen meghallották, hogy csengetett, és ő szépen szólt nekik, hogy szeretne pihenni, halkítsák le kicsit ... és hazaballagott... ilyen szomszédokkal sok mindent nem lehet elérni. Igazából minket annyira nem zavar, mert szerencsére a mi szobánk a lakás másik végén van, szóval aludni lehet, de attól még nem akarom azt hallgatni, amit ők. Mi is tekintettel vagyunk a szomszédokra, nem hogy zenét nem bömböltetünk, de még csak a mosógépet sem indítom el 21h után, holott senki nem alszik a fürdőszobában, hogy hallja. Egyébként meg van bennük 1-2 vonóval, már csak azért sem szól senki, ráadásul a mi pincénkbe becuccoltak, mert osztozni kell... ki mer így szólni nekik? Hátha eltűnik valami ... mondjuk azt sem értem, hogy aki felettük/alattuk/mellettük lakik, azt hogy nem zavarja, mert tényleg iszonyat hangos. Azt meg végképp nem bírom felfogni, hogy miből élnek...mindig otthon vannak és mindig bömböl a zene...
Kaptam az előbb egy ilyen e-mailt, hátha érdekel valakit:
(Balázsdi-Szabó Gabriella küldte a rekkdhpg@uni-miskolc.hu e-mail címről)Álláslehetőség!
Mérnökök figyelem!
Rólunk: A francia tulajdonban lévő Sicta Kft. a Sicta Csoport tagja (amely három európai országban és Kínában van jelen).
SICTA Kft. 2007-ben épült a Felsőzsolcai Ipari Parkban. Folyamatosan növekszünk, az építése óta megháromszorozódott a létszámunk!
Fő tevékenységünk: turbó kompresszor házak gravitációs öntése és megmunkálása az autóipar számára.
Megrendelőinkhez tartozik a MERCEDES, BMW ÉS A PEUGEOT is...
Rólad: ha befejezted tanulmányaidat (gépész-, anyag-, villamosmérnök szakokon) és legalább alapfokon beszélsz angolul, akkor küld el magyar és angol nyelvű önéletrajzodat a következő
e-mail címre: e.nagy.sicta@citele.fr.
Jelenleg is nyitott pozíciók:
• karbantartó mérnök
· folyamatmérnök
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
A "leolvassák a rendszámot" tetszett. Hol tudnak ezek olvasni, bár a kaptárban adnak nekik papírt a 8 elemiről (5 első+3 második ), ráadásul megjegyezni azt a bonyolult kódot ? Egy ideig használják, majd eladogatják egymás között, végül a zsarnain köt ki, de addigra nem lehet ráismerni úgy szétb.sszák.
mycso! látszik, hogy csak egy kis támogatás "volt" a mély hangoknak. Én egy SA(R)L csövet használok, beépített erősítővel. Csak be van rakva, egy mozdulattal kihúzom a csatlakozót és kiveszem ha kell a hely. Tán az MM-ben volt 1x leárazva 12K-ra.
WildBoardTeam! Minek lekapcsolni? Letéped a plombákat, kicsit megkarcolgatod, teszel rá egy mágnest, oszt beszólsz az émásznak, hogy állandóan a villanyóránál matatnak
Hegyalja rulez!
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Gabir
aktív tag
válasz PLaci58 #38926 üzenetére
Számolni nagyon is tudnak, ha olvasni nem is.
Nekem - valószínűleg - a kalaptartón lévő két nagy ovál miatt törték föl, azt akarták elvinni, csak hát a csomagtérben más is volt még bőven, így az egész autót próbálták elkötni, de a rendőrök szerencsére gyorsabbak voltak. Másnap én pakoltam ki mindent. (kíváncsi lettem volna arra, amikor 1-2 napon belül visszaküldte a haverját a cuccért, mert szinte biztos, ugyan vajon mit gondolt, amikor az üres autót meglátta ) -
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #38929 üzenetére
Burundi Köztársaság nemzeti ünnepe (forrás: Wikipedia)
-
Tottika
tag
Üdv!Ha lenne valakinek vodás kártyája 500-1000ft lebeszélhetőséggel szívesen átvennémKöszi privátban
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Tottika
tag
Eladó Dual Core 2,8ghz-es gép
[link]
meg tudunk egyezniT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
smc71
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek tapasztalata az Extratel GSM boltról ? Vennék egy Samsung Galaxy i9505 telefont, csak sajnos náluk bolti garanciás van ezért érdeklődnék. Vagy van valakinek eladó gyári garis galaxy s4? -
Caldera
aktív tag
Miskolcon hol lehet kapni jó minőségű utántöltő kittet (amiban minden eszköz megvan) Canon PG-40 és CL-41 tintapatronhoz (pl. Inknara)?
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
scapegt
őstag
Én bolti garival nem vennék, az tuti, ráadásul itt Miskolcon kb. 10e-rel drágábban szokták adni a mobilokat.
De nem is csak ezért, hanem a Galaxy S sorozatnak általában be van égve a kijelzőjük (persze lehet, hogy az S4-nek már nincsenek ilyen problémái, de ki tudja...az ördög nem alszik) és van néhány hibájuk... az enyém már 3x volt szervizben, 2x cseréltek benne kijelzőt. Ettől függetlenül imádom, nekem is S4-re fáj a fogam (10 fóliám és tpu tokom már van is itthon lesz eladó is olyan, aminek zárható része van a jack, ill. a töltő dugónál), de megvárom, míg jól lemegy az ára. Ha gyári garral veszed, akkor akár az otthonodban is megjavítja a Samsung, vagy elviszik, kapsz cserekészüléket és kb. 2 nap alatt viszont látod a telódat. Ha bolti garost kérsz, megnézem, hogy hány nap a javítás, és hogy egyáltalán képesek-e javítani. De ha bátor vagy ...
Bp-en a Part Nero GSM-nél szoktam vásárolni, futár lehozza Miskolcra és nála a legolcsóbb minden, eddig semmi gondom nem volt, 2 év Samu garral vettem az S2-met is. Az S4 most 142e bolti garral nála, a gyári garisra általában 5-6e Ft-ot kell rászámolni, szóval 150e körül futárral már meg is kapnád. Csak rendesen le kell beszélni, hogy te hologramos Samsung garlevelet kérsz hozzá 2 év gyári garral.
[ Szerkesztve ]
-
smc71
csendes tag
Kösz mindenkinek. Talán tényleg jobb lesz eredeti samsung garanciás telefont venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest