Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huszi.gyb

    senior tag

    válasz kcsa #47629 üzenetére

    Na én ezért nem akarom.

    Ennek alapösszege egy 50 köbcentis vakarcsra 20 ezer forint, de ez az idő előrehaladtával csökken. Egy ötévesé 8800, a tízévesé 4200, a tizennégy éves kisrobogó regadója pedig 2000 forint.

    Ebből megint mi lenne? Fejetlenség. B@sznak az eredeti "tervre". Szedjük be a pénzt, tudjunk bírságolni, és akasszunk a nyakukba még 63adót (más-más címke alatt). Tudjátok, hogy az 50-esem legálisan használtam. De pont azért, mert olcsó. Otthon is van 4db (2 Simson 2 robogó). A Simsonok felújítás alatt... Ha elkészülnek arra is fizessek regadót (még ha 2000Ft akkor is> elvembe ütközne). Ami a családé 20 éve, arra miért is?
    Vigyem műszakira, ahol ha nem világít ugyanúgy átmegy, csak még 5000Ft? Nem lenne kevesebb hulladék az országban, csak nőne a korrupció. Ezt kéne megszüntetni. Ha nem pénzbeszedésre menne, hanem a valódi 125/50, biztosítás nélküli... stb idióták kiszűrésére, támogatnám.
    De így? Minek? Azért, hogy a trafis kocsi lekapja 55km/h-val. Erről szól az egész, és ezt egy jó "majd jobban körözi a rendőrség" álcával adják be a tulajoknak.

    www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák