- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Banggood-nál a BGE3V211 használható Cseh raktárból 240$ körül elhozható.
-
-
Pool_
tag
-
fape
senior tag
Én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a válasszal. Mert megnéztem a marlin config repoban lévő képeket és a tegnap linket Creality-s hibakeresős videót és mind a kettőn a micro usb port mellett egy ch340g chip van, ami egy nagyon sűrűn használt usb soros illesztő.
Level1 support lehet marketing anyagból dolgozik.[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
fape
senior tag
Githubon megkérdeztem, mert aki felrakta képeket annak kezében van a board. Hát megnézi nekünk.
Közben belenéztem a firmware.bin-be, marlin 2.x lehet. Egyedül a kijelzőben lehet saját cuccok. Az még lehet hogy az usb és a kijelző ugyan azt uartot használja, de STM32F1-s procin van legalább 2-3 hardware uart. Megoldható lenne hogy mindegyiknek saját jusson.Előbb utóbb remélhetőleg ki kell adniuk a teljes marlin forrást/configot, mert különban gpl sértés lenne. Bár tudom hogy kínai barátainkat annyi ez nem hatja meg
[ Szerkesztve ]
-
fape
senior tag
Azt írta hogy octoprinten keresztül állította be a bltouch z offset-et mert gyári firmware-ben (valszeg a kijelzőre gondolt) nem találta.
[ Szerkesztve ]
-
Pew
tag
SKR mini E3 V2 jó lehet, vagy inkább az SKR 1.4. Ahogy néztem az Ender 6 boardját nem teljesen ugyan ott van minden de majdnem az E3 V2 nél. Azt nem tudom hogy Ender 6 ra találnál e előre .bin filet BTT laphoz, nem annyira elterjedt nyomtató. Bár én nem használnék előre készített .bin Marlinnal, igy meg már akár az SKR 1.4 is játszhat. Ha tudsz angolul millió szájbarágós tutorial van yotube-on hogy kell vezetékezni, meg miket kell állítani a FW-ben. Corexy miatt pár sor más mint egy Ender 3 setupnál, de nem vészes, 0 ról én is pár nap alatt belejöttem Vígan ment az Octoprint SKR 1.4 el ameddig nem váltottam LPC portolt RepRapra, ha az a cél, működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest