Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Pár kisebb dolgot kíváncsiságból nyomtattam én is már a tarantulával :)

    A legelső kalibrációs kocka kicsit fura volt, amit mindenféle finomhangolás nélkül repetierből generáltam. Talán egy kicsit kevés anyagot tolt bele. Aztán mikor volt kis időm curával, a taratnulás alapbeállításaival is nyomtattam. Ott már sokkal jobb lett az eredmény. Megérte három napig szöszölni az összeszereléssel, mert meglepően jól sikerültek a kis méretű modellek. Egy picit a fej-asztal távolságot sikerülhetetett kevésre állítanom, mert az első néhány réteg összepréselődött. De nem okozott látványos problémát. Talán az infillnél túl gyorsra van állítva a haladás vagy a hőfok (200 / 60) nem ideális teljesen. Plusz venti tartót is nyomtattam hozzá a kockák után. Az lcd is felkerült a tetejére egy tartóra. Annál a nagobb méretnél látszott még némi beállítás probléma, tippre a hőfokkal kapcsolatban, mert menet közben feljebb tekerve (210/70) javult. Picit nyomi lett, de használható.

    A sárkányt először 0.1 réteggel nyomtattam, az alsó részén lényegében nem is látszanak a rétegek :) Másodjára 0.2-vel csináltam, amin kipróbáltam, hogy milyen lenne lefestve. Gagyi körömlakkal :DDD
    Ezt a sárga anyagot képtelenség jól fotózni. Egyébként a talp körüli letapasztó keret levágását leszámítva nem kellett semmit tisztogatnom vagy vagdosnom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák