Aktív témák
-
válasz Sigismund #939 üzenetére
Hát már hogyne lehetne! (A másik topikba már írtam is. Na jó, az~90k.
[Szerkesztve]SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ace Ventura
addikt
Na megvettem az Inno 7600gst-t.Újonnan 18K-ért szerintem jó vétel volt.
25 alatt nem volt 2600XT, pedig az jobban bejött volna.De hát a pénz nagy úr!!
[Szerkesztve]Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
AMD Power
titán
válasz Ace Ventura #954 üzenetére
Lehet , hogy ezzel jobban jártál volna.
OC Edition,
[link] -
Hobli1988
aktív tag
válasz Ace Ventura #954 üzenetére
Szar a szegénység,vegyél inkább lottót! Nekem is ez kellene tennem!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
eastsider
nagyúr
válasz Ace Ventura #958 üzenetére
Jó az a GST, nekem volt 1 évig, 15 ér adtam el 1 hónapja kb
-
Thommyboj
aktív tag
válasz Hemi 426/RT #941 üzenetére
én ezek közül mindenkép az evga-t választanám, nekem az evga kártyákkal mindig jó tapasztaltom volt, és adnak egy csomó supportot hozzá, sőt van egy ilyen 90 napos videokártya cserélős programjuk is, na meg 24 órás telefonos ügyfélszolgálat nem mindha kellene, de amúgyis ahogy látom ez a fentiek közül a legolcsóbb is, de összeségében a kinézetével, a cég hírneve miatt szvsz az evga.
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz Thommyboj #960 üzenetére
Köszönöm válaszod!
és akkor gts vagy gtx?
nincs már nagy árkülömbség és érdemes e esetleg várni vagy egyböl gts?
[Szerkesztve]Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok
radeon 9550et szeretném lecserélni, 20k alatt keresek utódot agp-s alaplapba (asus p4p800, cel2,6@3.2, 1gb ram) oblivion meg neverwinter2 jó lenne, ha menne rendesen ls az se lenne rossz, ha halk hűtő lenne a kártyán.
amit néztem: saphire x1650 512mb 18k bruttóért.
a 9550 mennyiért kelne el? club3d, 128bites, 256mb rammal.
köszönöm! -
elfelejtette
veterán
Hy!
Az a baj, hogy az X1650 is elég hurka az Oblivionhoz, de mfg ha tudnál is szerezni vmi normális karit, azt nem fogja rendesen kihajtani a cerka.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Khelben
nagyúr
válasz elfelejtette #968 üzenetére
hát, pedig egy játék miatt nem veszek új gépet
-
Hobli1988
aktív tag
Üdv!Az x1950xtmmhez már a 630as P4is kevés,nem tudja kihajtani a vga valós erejét!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Szerintem inkább egy X800GTO-n kéne gondolkodnod. Igaz, hogy SM2.0-ás, de gyorsabb egy X1600XT-nél. (Jó, most fogják mondani, hogy az BEZZEG SM3.0-ás! És? Diavetítést akarsz nézni SM3.0-ban?) Ahhoz hozzájuthatsz 15-17k-ba (itt PH!-n).
A 9550-esedet meg ~5k-ba tudod elpasszolni.
[Szerkesztve]SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
AMD Power
titán
válasz FireKeeper #975 üzenetére
Az se rossz. Vagy még olcsón lehet kapni XpertVision AMD HD 2400PRO SONIC-t is.
-
válasz FireKeeper #975 üzenetére
Oblivion----->ATi----->Direct3D...
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
fagy53
nagyúr
Hát, egy játék miatt tényleg nem érdemes új gépet venni, de AGP-s drága VGA-t sem!
A VGA-t csak a játék miatt cserélnéd le, de a géppel nemcsak játszani lehet!
A jelenlegi konfig és VGA passzol egymáshoz, ha változtatni akarsz, először a gépen változtass, hülyén hangzik, de így lesz a legolcsóbb! -
knrdptr
csendes tag
Hali! Én szeptemberig szeretnék új videokarit venni,a 320mb-os 8800gts-ben gondolkodtam,csak 70k az elég sok nekem. Szerintetek érdemes várni 1-1,5 hónapot arra hogy elérje az 50-55k-s ársávot? Van erre esély?
-
fagy53
nagyúr
válasz AMD Power #984 üzenetére
Az igazán durva az élsimítás - AA, ez számít a leginkább az AF már csak hab a tortán!
Ha meglesz a géped és a VGA, kipróbálhatod, hogy mennyit számít FPS-ben az AF változtatása.
Amilyen alacsony FPS-ek születtek az Oblivion-ban 1280x1024-es felbontásban......, ott szerintem az anizotrop szűrés nem oszt nem szoroz, játszhatatlan.
50k feletti VGA-k jöhetnek szóba, de abban az ársávban is várni kell 2008-ig. -
drShaman
aktív tag
Egyfelől a kevés RAM miatt, másfelől a GeForce 8 alkalmatlan lesz a komplex shader kódok futtatására, de mivel a többség ezzel a kártyával rendelkezik, a fejlesztők nem akarják, hogy egy elterjedt kártyán ne fussanak jól a programjaik. Nyilván akkor fog megváltozni ez a helyzet, amikor kijön a GeForce 9, és az NVIDIA megint megnyitja a fejlődés kapuját. A HD 2900XT ereje ekkor fog csak igazán megmutatkozni. (Forrás: Abu85)
-
Csiborbogár
őstag
válasz drShaman #988 üzenetére
Nyilván akkor fog megváltozni ez a helyzet, amikor kijön a GeForce 9, és az NVIDIA megint megnyitja a fejlődés kapuját.Ohhhh Egy új Mózes prófétát vársz talán?
A mostani architektúrán jó darabig nem fog változtatni NV. Nem hiszem, hogy alkalmatlan lenne komplex shader kódok futtatására. Inkább félek attól, hogy az NV programozói nem lesznek képesek a kártyákban rejlő fizikálisan meglévő képességeket a képernyőre vinni.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Komplikato
veterán
válasz Csiborbogár #990 üzenetére
''A mostani architektúrán jó darabig nem fog változtatni NV ...''
Ha csak töredéke igaz a G92 infóknak, akkor bizony de."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Csiborbogár
őstag
válasz Komplikato #991 üzenetére
Igen?
Legyen igazad. Tudsz esetleg linket dobni?Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Nem dűlőzök sehogyan sem, ezért itt is megpróbálok választ keresni kettő
kérdésre. Ebben kérem a segítségeteket:
1. Mennyi az ára 8 hónaposan Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB, VIVO
kártyának? Dobozában, mindene megvan, kifogástalan.
2. HIS 9800Pro ICEQ kártya cseréjéhez melyik a legjobb alternatíva? Persze
játék az elsődleges felhasználási terület, alaplap csere nélkül.
Előre is köszönöm. -
knrdptr
csendes tag
Kösz a válaszokat
Amúgy 320mb-os 8800 gts-t hol lehet most legolcsóbban kapni?(újonnan) -
drShaman
aktív tag
HD2900XT 512MB:
- számítási telj.: (2 FLOPS*64*5*órajel) 480 GFLOPS
- Geo: 750 triang/sec
- PixelFR: 12000 MPixs/s
- ZFR: 24000 Msamp/s
- TexelFR: 12000 MTexs/s
8800GTS 320/640MB:
- számítási telj.: (3 FLOPS*16*6*shader órajel) 346 GFLOPS
- Geo: 500 triang/s
- PixelFR: 10000 MPixs/s
- ZFR: 80000 Msamp/s
- TexelFR: 12000 MTexs/s
Geometry Shader alatt nagyon meg lehet verni a G80-at. Az R600 fejlettebb, mert már támogatja a 32 bit-es lebegőpontos (D3D10.1 követelmény) számokat is, szemben a G80 csak a 16 bit-est kezeli, és azt is két ciklus alatt. A G80 a jelen, az R600 pedig a jövőbe mutat, hosszú élettartamra tervezték, olyan újdonságokat tartalmaz, amik leghamarabb a D3D11-ben lesznek. Arról nem is beszélve, ha kész lesz a K10, akkor K10 + R600 HyperTransport 3 linken... Egy szónak is száz a vége, az Alu:Tex arány folyamatosan nő, az R600 erősödik, szemben a G80-nal.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest