Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    Segítséget szeretnék kérni. Akár priviben is...(ha esetleg nem publikus a dolog..)

    Szval vett egyik haver a neten X cégtől egy x1950 VGA-t, ami hibás. a hiba ugy müxik, hoyg uj telepítáéskor, uj driver.kor 4-5-7 napig minden rendben a VGA-val, amjd meghülyül és elkezd kifagyni. MINDENHOL. Ahol 3D van ott kifagy 1-2 perc játék után. Aztán ujra felteszem a drivert és megem megy 3-4-6 napig. Vagy hoyg 1-1,5 hetet is kibír.
    De ez ugye azé ez egy szar kártya. A cégnél viszont tesztelik 1 napig, majd visszaküldik hoyg minden ok (hiába írom hogy 1 hét után jön elő a hiba.. leszarják.)
    No most azt szeretném megtudndni, hoyg lehet e olyan módon "tönkrevágni" a VGAt hoyg hibás legyen és kicseréljék (régebben mutatták hogy a CD-ROMon melyik két eszközt kell rövidre zárni és a CD soha többet nem működik.. mehet a Garos cserére) Ilyesmit lehet VGAval? (látható jel nélkül)

    Nem csalni akarok, nem akarom átvágni a céget, csak egy jó kártyát szeretnék a pénzemért, amit kifizettem, de a cég (aki eddig nem volt bunkó.. csak elmondta, hoyg ha nem látják hoyg rossz a VGA akkor nem tudják kicseréltetni) addig nem cseréli a VGAt amíg az nem TELJESEN ROSSZ. Szval nem szeretnék fogyasztóvédelemnél jelentgetni, mert abból soha nem lesz VGA, csak pereskedés...

    Ötlet valakinél?
    Kösz előre is..

    http://djadji.fw.hu

Aktív témák