Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz 1hijjanhusz #49050 üzenetére
Tréfának szántam.. ezért ez a smile. Ha van egyáltalán eladó, az nem lesz olcsó!
-
kte0
tag
Sziasztok
15-ért megéri 4830-at vennem újonnan?
csak a 4670 lenne ebben az árban.Üdv:kte0
-
kte0
tag
válasz 1hijjanhusz #49054 üzenetére
Újónnan.
Itt kecskeméten. a lingvin.hu-n.
Egyik ismerősöm ott melózik és számla nélkül ad, így 15 körül jönne ki.
xfx 4830.[ Szerkesztve ]
Üdv:kte0
-
kte0
tag
válasz 1hijjanhusz #49056 üzenetére
Csak a gyári hűtése nem néz ki túl jónak meg állítólag hangos is.
Hűtőt vegyek hozzá másikat?Üdv:kte0
-
Csaby25
őstag
válasz RootRulez #49043 üzenetére
Hello!
Hamar a HD5770-esrol van szo.Mennyire hatrany az hogy csak 128 bites?
Ugyertem nekem 9600GT van es 256 bites, tudom hogy a HD5770 az sokkal jobb de, egy kicsit fura 256 bitrol 128-ra valtani, es a HD5800-as szeria mar joval dragabb...A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
RootRulez
félisten
válasz Csaby25 #49062 üzenetére
DDR5 vs DDR3. Nem fog lassulni. Szóval a specifikációktól függetlenül nem lesz visszalépés... Igen sajnos túl vannak árazva mostanában... Én se igen cserélem egyhamar a 4850esemet...
mod:
Max lefele, mert újabban nem is játszok. Msnre, fórumra, filmre meg doszt elég akár egy integrált is, ami adott lenne... De ez már tényleg nem ide tartozik...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Csaby25
őstag
Koszi a valaszokat.
Meg csak annyi hogy szerintetek a GTX 260 annyival jobb mint amennyivel dragabb a HD5770-esnel?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
reset
senior tag
válasz 1hijjanhusz #49066 üzenetére
El ne add...az ma már érték...
-
Tothgera30
Ármester
válasz 1hijjanhusz #49048 üzenetére
...hmmm, 4890, nekem is van, ráadásul OC, kissé durva nekem, szóval megyünk kisebb vga felé .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
fagy53
nagyúr
válasz Tothgera30 #49070 üzenetére
Érdekes milyen igénytelenséget váltott ki az S3 Virge említése, mindenkinek hirtelen feleslegesen erősnek tűnik a kártyája!
Lehet, hogy a játékok sem érdemlik meg az állandó fejlesztést? -
RootRulez
félisten
válasz 1hijjanhusz #49066 üzenetére
van olyanom.
de nem, lehet már eladtam... De van még vmilyen PCI-os VGA-m.
═════════════════════════════════════════
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok srácok!
Haverom szeretne venni az öregedő asus 8800GT je helyére egy új(abb) videokártyát.
A lényeg, hogy garis dobozos fullos legyen!
gta4/cod6-tal játszik főleg, 3,3ghz-s e5200 mellé kellene, és 30k-ja van a dologra, és erősen Nv párti, ti mit ajánlanátok?
Kösziszvsz mondjuk egy 5770/4870 jobb lenne.mint Nv
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tothgera30
Ármester
válasz 1hijjanhusz #49074 üzenetére
Hát vegyél .
#49078 SpeedR: Miért is ? Kifejtenéd bővebben ? Nálunk a haveri kör ATI-s és páran játszanak még szabadidejükben, ugye van aki laptopon nyomja és a leggyengébb gépen is szépen megy neki a GTA IV, hozzátenném hogy egy integrált ATI Mobility Radeon HD 5450 van a laptopban .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
törölt tag
A GTA IV-hez elsősorban erős proci kell, ugyanis a játék elég rosszul van optimalizálva, és nagyon kényes a jó processzorra. Erős procival még közepes VGA is elég neki, és tök mindegy, hogy ATI vagy NV.
-
bartucc
addikt
-
Tálydi
senior tag
válasz RootRulez #49083 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Nv úton nekem is gtx260 maradt csak(nekem is az van) de szvsz 30k ért nem fog kapni.(#49083) RootRulez:Anno én győztem meg,hogy Nv-s legyen (még a g92 korszakig )
Tehát majd beszélek vele,hogy DX10 erős radeon 4870/dx11 erős(ke) radeon 5770/ márka hű marad->+pénz és gtx260.
Eeeeh, what’s up, doc?
-
SpeedR
őstag
válasz Tothgera30 #49079 üzenetére
Az utóbbi 2 évben főleg ati kártyáim voltak, és elég sokat GTA-ztam, úgyhogy tudom miről beszélek. Még ha meg is van megfelelő fps szám, a micro stuttering nagyon zavaróvá teszi a játékmenetet. Kérdezd csak meg rup1u5-t, hogy miért adta el a 2 gigás 4890-et, vagy fsb1000 az 5870-et.
Egyébként ha nincs ez a stuttering mizéria (és a magas idle fogyi), akkor én is atit vettem volna, mert jobb ár/érték arányú.(#49086) Tálydi
Mekkora felbontás lesz? 1680-tól inkább az 1 Gb-ost.[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
egyelőre 1280 tervezi az uj monitort deeee, hát az még várat magára
Eeeeh, what’s up, doc?
-
remixboy
tag
hello mindenki!
megjött a kártyám Sapphire Radeon HD 4830 és volna egy nagy
problémám! beraktam a gépbe,bekapcsolom,és nem ad képet.
venti felpörög,meg egy kis piros led ami világit.
gondoltam a monitorra hogy attól nem megy mert egy 15" crt monitor
holnap megnézem egy lcd monitorral hátha úgy szerencsével járokszóval akkor most mit csináljak,ha úgyse lesz jó?
[ Szerkesztve ]
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!
-
-
kriszbon
őstag
válasz remixboy #49096 üzenetére
Melyik led világít a kártyán? Ha a tápcsati résznél, és a táp csatlakozóját használtad, akkor esetleg megpróbálhatod egy külön molex to Pci-e tápkábellel hátha az a probléma.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
remixboy
tag
kriszbon: ott felül a kártya sima részén a végénél.külön
molex to Pci-e tápkábellel próbáltam a rendes tápcsatlakozót még nem.nincs másik monitor kábelem, igen az átlakítót használtam hozzá
próbáltam tv re is kötni de semmi
ötletem sincs hogy mit csináljak[ Szerkesztve ]
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!
-
kriszbon
őstag
válasz remixboy #49099 üzenetére
Ha a tápcsatinál világít akkor pedig a feszkóval van gondja. Így jó lenne ha rádugnád azt ami a tápon van és akkor kiderül a dolog. Ha nem megy úgy sem akkor másik gépben ki kell próbálni.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest