- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Projektor topic
Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Van egy 4850-es 1GB-os Sapphire kártyám Vapor-X hűtővel.
Szeretném egy 5770-esre cserélni, és a következő versenyzők között kellene döntésre jutnom:
MSI, Sapphire és a Gigabyte.www.argep.hu ajánlatai: MSI, GB, Sapphire.
Mindhárom hűtése nagyon hasonló, kérdés vajon melyik működik a leghatékonyabban?
Ami fontos lenne:
- minél hosszabb garancia (Sapphire ugrott, mert 2 év)
- minél halkabb hűtő, még terhelés alatt isMikorra várható kb., hogy az 5850-es 40.000 Ft körüli áron hozzáférhető lesz?
Üdv!
-
RootRulez
félisten
válasz aclandiae #43601 üzenetére
Szétnéztem ipon oldalán és két típusra van 3 év gari:
- MSI R5770-PMD1G 1G 38.941Ft
- GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB 39.176FtE kettő közül, amelyik jobban tetszik...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
aclandiae
senior tag
válasz RootRulez #43602 üzenetére
Olvasom a fórumot már visszafelé régóta.
Számomra az MSI tűnik jó választásnak, de félek, hogy a 2 db ventillátor egy idő után majd borzasztó hangos lesz. Amióta új házba költözött a gép (CM690), és OCZ Vendetta 2 került a CPU-ra, azóta a Vapor-X az egyetlen zajforrás a gépből. Ezt szeretném kiütni, de passzív hűtést meg nem szeretnék.
Ha szivaccsal a házat belülről kitapétázom, halkabb lehet?
-
-
RootRulez
félisten
válasz aclandiae #43605 üzenetére
Mindent egybe vetve...
Oké, hogy majd 12-14-et kapsz érte (az se idén lesz) Viszont ha most megveszed az 5770-est 40-ért, amikor a 4850es ér 20-at... Amikor meg a 4850-es érni fog 14-et megkapnád 25-ért. Máris 10+K-t buktál, mert türelmetlenkedtél...
mod:
Ha meg drágább karit akarsz az elvileg még többet esik. A 4850 egy darabig még nem lesz sokkal olcsóbb[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Szerintetek mennyiért lehetne eladni ezt a karit?HIS HD 4890 1GB+Accelero S1 Rev2+2×12 cm venti
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
válasz Alister71 #43613 üzenetére
Hát igen, decemberben vettem és kicsit megbántam, hogy nem nVidiát választottam, nem rossz kari erős de ezek a driver gondok eléggé lehúzóak. Most már nem ezt venném tuti hanem GTX 275-öt csak akkor az elég drága volt. Volt már 7600gt, 9600gt és nagyon bejöttek csak gondoltam kipróbálom a másik oldalt is.
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
-
Alister71
nagyúr
válasz Mika1227 #43614 üzenetére
Én is szoktam cserélgetni Ati és nV között, a driver gondok annyiba merültek ki, hogy az Atihoz mindig várni kellett a következő drivert ha kijött egy új game, az nV naprakészebb ilyen téren. De valós komoly gondjaim még nem voltak Atival se.
Most 9800GTX+ van, néha elkalandozik a gondolatom, hogy lecserélem egy 4850-esre, de ha valami nem úgy sűlne, káromkodnék csak, ezzel meg tényleg semmi gondom nincs most.Alister from Hell
-
Mika1227
őstag
-
Alister71
nagyúr
válasz Mika1227 #43618 üzenetére
Amiket mostanában is játszogattam, AvP, BC2......, felraktam 1440x900-ra, grafika amit lehet maxra, 8xaa, 16xaf és mennek, bármilyen lagg vagy textúrahiba nélkül. A Shift meg vicc tényleg, hogy megy az nV-n, azt még Atin kezdtem, de már nV-n fejeztem be, de az hihetetlen.
Alister from Hell
-
Mika1227
őstag
válasz Tökmindegy #43621 üzenetére
Azért nem rossz a 4890 se!!!
De most NV-t vennék!![ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Akkor most kellene nekem mondanom valamit...
-
Gyufaaa
veterán
válasz Mika1227 #43625 üzenetére
Ezek érdekes gondolatok. Én fordított oldalról nézem. Bár 4890-re nem cserélném el, mer a teljesítménye a GTX-nek nekem szimpatikusabb volt, de a kövi kártyám az ismét ATi lesz az tuti. Azért az NV-vel sem fenékig tejfel. A 4870-emmel 1 driverrel találkoztam ami 3d-s terhelésnél kilőtte a komplett gépet, az pedig a 9.12-es volt. De azon kívül kib@szott jó kártya volt szerintem és a driverekkel sem volt egyéb problémám. A CCC kezelőfelületét még most is visszasírom. Bár valószínű azért, mert azt szoktam meg az évek során.
[ Szerkesztve ]
-
-
scansat
tag
Sziasztok
Most vettem számítógépet és monitort
A gép HP Compaq Business Desktop DC 7800 SFF, Intel Core 2 Duo E6550/2,33Ghz procival és 3Gb RAM-al.
A monitor meg egy LG W2353V-PF Full HD (D-sub, DVI, HDMI). Az lenne a kérdésem, hogy milyen videokártyát ajánlanátok bele? A legfontosabb a full HD filmek nézése, játék nem igazán érdekel. Már nézegettem én is, de nem értek hozzá. Olyan 20-30ezerből nem tudom kijönne-e egy alacsony fogyasztású low profil? Ezt találtam: http://www.galaxytech.com/en/product.aspx?serial=22 -low profil,low power. Lehet hülyeséget kérdezek, de úgy tudom,hogy ha beleteszem az új videokártyát, az lekapcsolja az alaplapit. Így ezek szerint nem kell bele nagyobb tápot venni? El fogja bírni?
Tudom sok kérdés ez egyszerre, de annyi mindent kell nézni.
Előre is köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Mit szóltok ehhez a karihoz?
[link]A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
zolynet
veterán
válasz scansat #43632 üzenetére
a low profile, low power vga kicsit más kategória, pl hd5450, ahogy a grafikon is mutatja ... ha ezt veszed akkor tápot nem kell cserélned, 9600gt-nél sanszos h nagyobb tápra is szükség lehet, bár azt nem tudjuk milyen tápod van
btw ezt a hd5450-et kb 15k-ból megúszod, passzívban is használható, nekem a céges gépemben van ilyen, funkcióját ellátja, 2montiort üzemeltetLife is too short to stay stock!
-
Xarina
aktív tag
8600 gt-t érdemes lecserélni 4670-re? Kb. mennyivel lesz gyorsabb? Egy x2 5000+-rel ki lehet hajtani egy 4670-et?
-
Neoteric
addikt
Én most vettem 39ér egy GTX 275-öt, de csak muszájból, mert a 88GTS 512 memója behalt.
Újabb 88GTS/98GTX/GTS250et nem akartam venni, mer mondom ha már veszek másikat akkor legyen vmi teljesítmény növekedés is. 5850-en gondolkodtam még, de azt még túl drágának találtam, így maradtam a GTX-nél. Egyelőre nem bántam meg.
Én a fermitől sokat nem várok nagyon, ha télleg nagyot durranna, akkor az nV már telekürtölte volna vele a világhálót és osztaná az ATi-t h "úgyis el lesztek verve nyomi vörösök.."[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Cddd
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem vga ügyben. Szeretném lecserélni a jelenlegi HD3650 vga kártyámat.(Ezzel együtt a procit is.)
A konfig-om:Gigabyte P35C-DS3R; E-2180; HD3650; ddr2-2Gb; Fsp bluestorm II.400w; hyper tx2.
Kb:50-60 lenne rá. Előre is köszönöm. -
Cddd
csendes tag
Ja igen,...játékra lenne.
[ Szerkesztve ]
-
datten
csendes tag
Sziasztok.Nekem egy Sapphire hd3870x2-m van szeretném lecserélni és Nvidiára váltani.
Tanácsokat kérnék ez ügyben. -
RootRulez
félisten
Mekkora felbontás, mindenféle játék? DX11menynire hat meg?
datten 3870x2 a 192 SP-s GTX260-al van majdnem hogy pariban... Szóval, ha már újat veszel annál alább ne add...
Csak az a baj, hogy ezek drágábbak, mint az hasonló teljesítményű ATI-k...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája