- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
TomCat85
tag
-
Levente012
csendes tag
Sziasztok!
Most állok Vga vásárlása előtt, és tőletek szeretnék segítséget kérni.
Használtan/újonnan szeretnék venni max 25-26k értékben videókártyát.
A számítógépem: Amd PhenomII 720, Corsair DDr3 1333mHz Cl9 4gb Chieftech 450W táp.
Itt a Ph-n egy ideje nézegetem az apróhirdetéseket és ezeket a kártyákat találtam 25-26 k ig:
- Ati4850 512mb-1gb
- Ati4870 512mb
-Nvidia GTS250 512mb-1gb
Az lenne a kérdésem, hogy ezek közül melyik a jobb játékra, esetleg ezeknél van-e jobb választás ebben az árszegmensben? (nem akarok Nvidia-Ati csatát indítani)[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Levente012 #42405 üzenetére
Szia!
A HD4850 és GTS250 kb. egy szinten állnak. A HD4870 kb. 20-25%-al gyorsabb mindkettőnél, még 512MB RAM-al is komoly előnye van a legtöbb játékban, de ha teheted, akkor inkább 1GB-osat válassz.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
veterán
válasz TomCat85 #42406 üzenetére
Talán az újabb ATI VGA családból a HD 5750-et érdemes lenne megnézned. Teljesítménye és ára is a 4850 környékén mozog. Iponban az 512 MB-os Sapphire 30 kereken. Persze az 1GB-os már 35 körül mozog. Iponban most a HIS 1 GB-os szerintem a legjobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Levente012
csendes tag
Köszönöm, majd megoldom
-
chester99
aktív tag
üdv
ezzel a kártyával szemezgetek, a 4870-esem utódjának szeretném megvenni,
erről szeretnék véleményt kérni, a márka és az ár is rendben van szerintem...[ Szerkesztve ]
-
-
robag72
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi conf. p5ql-vm epu q9400 cpu 2Gb ram táp thermaltake tr2-420w
GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E ASUS kari elég lenne?[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
a HIS-ről én is jókat hallottam,azért is gondoltam erre mert nem minden boltban lehet kapni mindenkinek sapphire,asus vagy gigabyte esetleg xfx van...
nem tömegcucc -
robag72
csendes tag
1280x1024 játék, videó szerkesztés kicsit
-
robag72
csendes tag
Köszi mindenkinek
-
robag72
csendes tag
Gainward GTS 250 512MB
A minimum 500W system power supply
with two 6-pin power connectors available.ezt bírná a tápom thermaltake tr2-420w 1db 6pin-van rajta csak
-
Storms
őstag
üdv
Végül a HD4850 mellett döntöttem, 20 k-ért kerestem VGA-t 1440*900-as felbontásra, 9800GT, 8800GTX volt még ami szóba jöhetett. 19K-ért kaptam egy ilyet: LINK Remélem jól döntöttem, volt már HD4850-em HIS ICEQ4, Gainward is, volt 8800GTX-em is. Melegedéssel lesznek gondok vagy nem? Az eladó szerint játék alatt se megy neki 70fok fölé. Ez igaz lehet? Légyszi erősitsetek meg hogy jól döntöttem és nem nvidia-t választattam.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
vzsryl
nagyúr
-
L!NK->Q3
senior tag
Hello mindenki!
teljesítmény/fogyasztás alapján melyik karit vegyemHD 4670
HD 4770
HD 5670Melyik fajtából melyik típust ajánljátok?
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Devid_81 #42432 üzenetére
COD4re (esetleg 6ra) kellene, a 7300GTm nem muzsikál már ezekre a gamekra
nem kell a dx11, csak FPSt játszom és a frame/sec fontosabb számomra h stabil legyen mint h jól nézzen ki a game.
A 4770 fogyasztásra is jó úgy tudom
melyik típust ajánlanád?
ki tudja hajtani a gépem?- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Devid_81
félisten
válasz L!NK->Q3 #42434 üzenetére
Azert egy X2@2.8GHz-tol ne varj stabil 100+ FPS-t viszont hellyel kozzel elegendo.
Jol esne a gepednek egy CPU csere is ha majd a penztarca engedi.
4770-bol meg itt a topik, hogy melyik a legjobb az passz.[ Szerkesztve ]
...
-
Alister71
nagyúr
válasz Storms #42429 üzenetére
Ha ennek a hűtőnek meghallod a hangját terhelés alatt, inkább öngyilkos leszel. Ennek ellenére a kártya olyan forró mint a pokol, és ezekből az első szériásokból rengeteg a bioshibás, az új driverek nem mennek fel rá, lekapcsol a monitor, Win 7-et fel se lehet telepíteni, mert a telepítés 75%-a környékén lekapcsol a monitor és nem tudsz vele mit csinálni. A HIS ICEQ4-nek a közelébe nem ér.
Ezért adják ilyen olcsón.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz Devid_81 #42438 üzenetére
már írtam oda is
akkor már tuti h 4770 lesz
100+ nem kell, ez nem quake de min 60 stabil legyen 1680*1050ben és akkor nem uninstallom újra a gamét
5200+ 6000+ 6400+ kihajtja?- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Storms
őstag
válasz Alister71 #42439 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan hogy le fog kapcsolni a monitor és fel se megy Win 7?
A srác azt mondja hogy játék alatt se ment neki 70 fok fölé...Most akkor nem értem. Ennyire rosszak ezek a 4850-ek? Valaki esetleg?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Devid_81
félisten
válasz L!NK->Q3 #42440 üzenetére
Ah akkor mar ne a regiek kozul valassz bele procit, mehet bele valami negymagosithato 2 magvas, bar ehhez javaslom az alaplapod topikjat atnezni.
CPU supportban benne van minden ami szem-szajnak ingere
Szoval az ujak kozott keresgeljSzerk: (#42441) Storms: Az teny, hogy ha nem piszkalod meg szofveresen azt a VGA-t akkor kepes windows alatt 90 fokon is menni, mert alig tekeri a ventit.
Toljad neki CCC bol a manualis ventit vagy 50%-on, nyaron meg mehet 65% is...igaz nem fogod szeretni a hangjat, de legalabb nem sul ki a pizza a kartyan.[ Szerkesztve ]
...
-
Alister71
nagyúr
válasz L!NK->Q3 #42440 üzenetére
Inkább az X2-es Phenom II-ket nézegesd. 6000+-ost felejtsd el.
Storms: nem azt mondtam, hogy mind olyan, de találkoztam már hibás darabokkal.
Estek többségében egy bios frissítés megoldja ezt a hibát, de a gyári hűtőt nem fogod bírni elviselni, mert tényleg nagyon hangos, amellett terhelve 85-90 fokig is könnyedén felmelegszik.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Storms #42441 üzenetére
Nekem pont olyan volt mint amit belinkeltél, 1 hétig sem bírtam elviselni. Elég jól szellőzik a házam, oldalról telibe vágja egy 25 centis ventilátor, de elképesztő hő tódult kifele a ventilátoron hátul ami kiszívja a házból a meleget. Ha meg veszel rá másik hűtőt akkor már nem is olyan olcsó.
A Dual slotos kék nyákos Sapphire-ok már sokkal jobbak.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
veterán
válasz Alister71 #42445 üzenetére
Én is próbáltam gyári hűtős 4850-et és elviselhető, nem melegszik túl. Nem is tudom, honnan veszel ilyeneket, hogy nem megy fel vele a Win7, meg lekapcsol a monitor, meg ilyenek... Volt 1 ilyen eset? És? Nem tudom, itt voltál-e a 4850 érkezésekor és jártál-e akkor a topikjában, de a sirámok is megoldódtak a venti szabályozásával.
Nem nagyon értem, miért riogatsz mindenkit egyedi rémtörténetekkel minden kártya kapcsán...
Persze a custom ventik jobbak, de azért használható a gyári is, nem fogja eldobni a Win telepítőjét...
[ Szerkesztve ]
-
-
JaMart
csendes tag
Sziasztok! 20.000Ft környékén milyen videokártyát ajánlanátok?
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest