- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
vga-t szeretnék venni, de nem tudok dönteni, XFX 4770 (kifelé fújó változat) vagy Powercolor 4850 PCS jöhetne szóba. Melyik lenne jobb választás? Leginkább 1680x1050-ben szoktam játszani és a halk működés is fontos.
-
sp@rtan
senior tag
válasz sp@rtan #41635 üzenetére
"While a physical CrossFire connector is not present, the card does support CrossFire which transfers its data via the PCI-Express bus."
Ezek szerint az 512mb-os verziónál még nem kell híd, csak az 1GB-oknál
Köszönöm a segítségetui.: találtam egy másik tesztet, ott cf-ben nyomatták őket híd nélkül!
mod: Hány szála kell legyen a ventillátornak, hogy tudja szabályozni?Nézegetem itt a különböző változatokat
mod2:kicsit kacifántosan fogalmaztam[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
válasz RootRulez #41654 üzenetére
Az 1GB-os mert ahogy a következő időszak játékait elnézem még alacsony
felbontás mellet is kelleni fog a tárhely.audi100td
Nincs mit, nem nehéz eldönteni a 4850 ugyanis 110w körül eszik,
a 4770 pedig kb 80w körül, és egy pici tuningal simán hozza a nagytesót.
Az ár viszont befolyásoló tényező lehet egyik vagy másik mellett.[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
válasz audi100td #41657 üzenetére
Igen az XFX és az EVGA kártyáknál van valamilyen lifetime warranty
ami lényegében meghibásodás esetén azonnali cserével jár a gyár részéről
a postaköltségel egyetemben, de ez sokszor függ a kis ker. hozzáállásától is.
Megjegyzem nekem még semmi egyebet nem cseréltek vissza egy az egyben. -
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy XFX GTS 250 1Gb-os karit, eddig mindig nvidia-t vettem, de most kicsit elgondolkodtam az ATI-n is... abban egy XFX 5770 1Gb-os karit néztem.
Érdemesebb lenne az atit megvenni? (~7ezer ft-al drágább) Tudom az ati már dx11-es, de megéri annyival többet fizetni érte?
A monitorom max. felbontása 1280x1024.
Újabb játékokkal szeretnék játszani.Köszi!
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Moddingboy #41662 üzenetére
Oda elég a GTS250 is, de sztem ha csak 7k a különbség (és belefér) érdemes az 5770-et venni.
#nincsbennetarcsi
-
Ari18
őstag
7k-t simán megér. Kisebb fogyasztás, nagyobb teljesítmény, DX11, stb. ezek mind az Ati mellett szólnak.
-
skitzoo
senior tag
igazata adok Ari18 kollegának költs rá +7k-t mert megéri mint ahogy irta is Ari18 -is dx11 és 1gbs-az is és sztem atibol lehet húzogatni nagyob tejesítményt (tapasztalat)
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
RootRulez
félisten
A piros és az AMD-zöld jó!
7K-t megér szerintem is═════════════════════════════════════════
-
Moddingboy
Modder
Hülye egy felfogás biztos, de elég márkahű vagyok Kiváncsi leszek az nvidia kártyáira amiket ha jól tudom márciusban ad ki (már dx11-el)... Azt még megvárom (úgyis kb. márciusban lesz ideális a vásárlás) Ha ott nem fog bizonyítani, akkor beruházok egy atira
Ha minden jól megy, akkor az alábbi cuccok lesznek még a gépben:
ASUS P7P55D
INTEL Core i3-540 3.06Ghz
2x2Gb 1333Mhz KingmaxGondolom ilyen karik mellé jó ez az összeállítás.
Köszönöm szépen mindannyiotok segítségét!
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Izzé
őstag
-
skitzoo
senior tag
válasz Moddingboy #41667 üzenetére
jólesz csak sztem ne kingmaxot mert ahogy hallotam az i sorozatoknál 1-2 hónap után "kipukkanak" a ramok
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Alpachino
veterán
válasz Moddingboy #41667 üzenetére
Jól döntöttél, most én sem vennék 5770-et, mert lehet, hogy DX11-ben gyenge lesz, mint a harmat
Majd, ha kijönnek az NV. DX11-esei, és az igazi DX11-es játékok, meglesznek a tesztek, akkor lehet gondolkodni, hogy mit is vegyek.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Most van egy HD4850em ddr3 512mb.
És 2 kártya közt gondolkozo, hogy meikre cseréljem,
HD5670 és a gt240 (ddr5)
Na most, az a kérdés, hogymeiket éri most megvenni, és hoyg mennyire lenne erősebb, vagy gyengébb a 4850-nél.ELőre is köszi a helpet!
Szerk: Erre a gt240-re gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Gigabyte 8600 gts kártyámat frissíteném. Tudom, szinte bármire cserélem erősebb lesz. Olyan 25k körül mit lenne érdemes beszerezni és mennyivel lennék előrébb a 8600-hoz képest? Elsősorban Nvidiában gondolkozom, bár tudom hogy inkább ATI most a nyerő ár/érték arányban.
Esetleg létezik valamiféle lista ahol pontok alapján látható valami rangsor?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. Még mindig nem döntöttem, hogy milyen kártyám legyen, a konfig már megvan. Silverstone SG02-es kicsi box házba MSI785GM-65 benne phenom X2 550 vele 4GB zeppelin
kingstone SSD és ehhez kéne kártya.
Amikkel meg tudtam magammal egyezni, az az 1GB memória alapkitétel. Gondolom túlzottan ne melegedjen, + legyen iszonyatos halk, mondjuk akár ha passzívvá is tehető, az nem baj, de sztem ha hátul fujja ki a levegőt, akkor az megoldás lehet egy alternatíva a nagyobb hőmennyiségre, legyen 40k alatt, használtan tökéletes lenne, és ha órajelekre jól reagál akkor előny.
Pl ha van egy nagyobb és kisebb tesó és a kettő közti különbség, csak órajel, akkor a képlet eredménye a kisebbik de olyan szintre tolható kártya...[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
RootRulez
félisten
válasz gordonfreemN #41678 üzenetére
Mire/mikre használnád?
═════════════════════════════════════════
-
Ari18
őstag
válasz gordonfreemN #41678 üzenetére
Felbontás? Táp? ezek is fontosak...
-
Exom
tag
Sziasztok. Új gépet építenék munkára. Terveim szerint Gigabyte P55A-UD5 (UD6) -os alaplappal. A fő problémám, hogy a gépre szeretnék rákötni 6 db 24" -os 1900*1200 as monitort. Hogyan tudom ezt megtenni, milyen videokártyát ajánlanátok hozzá ? A monitorok Windows alatt működnének, és mindegyiken különböző tartalom jelenne meg.
-
ferrari1
őstag
Segítségeteket kérném. Jelenleg egy Gigabyte 9500GT Overlock 1Gb kártyám van. Szeretnék egy jobbat elfogadható áron. Mit ajánlanátok? Köszönöm!
-
Atley
csendes tag
válasz ferrari1 #41684 üzenetére
Üdv ferrari1 !
Lényegében sok minden befolyásolja, hogy milyen VGA-t vegyél többek között az ár,mire akarod használni mekkora felbontásban esetleg HD-ben. 32-36 ezer között kapható újonnan egy 5770 vagy 5750 . De mivel a legtöbb gém még mindig DX9 és PhysX támogatottságú ezért nagy hangsúly van az Nvidián is. Árban összehasonlítható, 6-7 ezer Ft a különbség kb. úgymond a hasonló tudású kártyák között. Természetesen mindez attól függ mennyi pénzed van.
Tesztek:
[link][ Szerkesztve ]
Top-top
-
Alpachino
veterán
"9600GT-t, de ennél a 9800 alig drágább csak."
De alig gyorsabb is
Ha használt árakat vesszük figyelembe, akkor a 9600GT-t már nem egy hirdetésben láttam 14K-ért, amit, bőven megér. A 9800GT árai itt az apróban, nagyon el vannak szállva. 20K körüli összeggel Azért ajánlottam a GTS250-et, mert ez jóval gyorsabb a 9800GT-től, viszont tényleg alig drágább.Tehát, vagy 9600GT olcsóbban, vagy GTS250 22-23K-ért
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
betty405
csendes tag
Sürgős segítséget kérnék, nem tudom, hova írjak és ki tud segíteni. nem működik a gépemen a jobb egérklikk tulajdonságok program, mert valami más Nvidiával felülírtam a megfelelőt, (egy gyerekjátékot akartam feltelepíteni, és az kért más Nvidiát). de most már le (uninstall) leszedtem, de nem engedi átírni a képernyőbelállításokat, és baromi nagyok a betűk és minden. hogyan tudom meg, (esetleg az everesttel, de mit kell néznem, alaplap szerint vagy mi szerint), hogy hol, honnan és milyen megfelelő nvidiát kell letöltenem? segítsetek légyszi, aki tud!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest