- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
toto76
tag
Valaki vlágosítson fel, hogy mi az az S1?
-
tomiee85
senior tag
Ha 3800+ X2-m van (persze meghúzva 2000-ről 2.4 re) akkor elképzelhető hogy már 9600gt-t is visszafogja? (nem áll szándékomban most procit venni) Mert ha igen megelégszem egy húzott GS el is
Thx a válaszokat lehet már unalmas amiket kérdezgetek de nem vagyok egy kökemény játékos és igyekszem az elégséges szint elérésére csak minél olcsóbban. (7300gt ddr3 volt eddig)
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Gigabyte Radeon 3870 512MB DDR3! Mennyivel lassabb ez a gddr3-as valtozat a gddr4-nel?
[ Szerkesztve ]
-
tomiee85
senior tag
Gondoltam arra is de az meg már 36k-majdnem 2x annyi mint a 88GS, megrendeltem a 88gs-t és ha nem lesz elég max eladom (22k-s árával 3-4k-nál többet nem nagyon bukhatok) és veszek olyat. Nem vagyok negy játékos sose volt durva VGA-m csak a 22 wide miatt kell most egy kicsit izmosabb mint a 7300gt ddr3.
-
MZsoltee
veterán
válasz tomiee85 #12469 üzenetére
Nah oda pont ne! A nagy felbontás öli meg, ott fogy el a memóriája! Akkor inkább használtan vegyél egy 3850 512MB-t. Ehez a mondcsihoz/felbontáshoz 512MBos kari kell!
Nah én is kerdezek egyet, lehet veszek 96GT-t 1280*1024ben nem sokkal lassab mint a 88GT és kettő van itt pécsen elfogadható áron:
Gigabyte PCX NVIDIA 9600GT 512 MB Zalman G94 TV DVI DDR3 33,8k 36hó garral
Xpertvision PCX NVIDIA 9600GT 512 MB G94 TV DVI DDR3 HDMI + Tomb Raider Anniversary 30k 24hó gar[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
válasz tomiee85 #12471 üzenetére
Mond vissza
Az az igazság hogy nem rossz kari a 88GS csak az Nvidia progiknak van egy kis gubancuk a memória kezeléssel és így nagyobb felbontson az ilyen kissebb vrammal szerelt karik behalnak.
Nézd meg hogy 1280*1024ig semmi para nincs vele aztán hirtelen milyen sokat esik a 88gs meg a 256MB-s 88GT is.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz tomiee85 #12474 üzenetére
Sztem itt nem a driverrel van a gond, hanem inkább valahol mélyebben, a biosban, azt meg nem adnak ki. Bár ki tudja reméljük!Most az a vicc hogy én is tervezek vga-t venni és gondolkodóba ejtettél, mert nekem 1280*1024be bőven elég lenne.
Amúgy elnézve a konfigodat lehet fölös lenne egy 96GT, neked kéne abba gépbe egy jobb proci vagy legalább húzni 2,5-2,7Ghz környékére, meg 2GB ram sem árt már manapság, főleg ha játékról van szó, és ha 96GT akkor azért már arról van szó. Így nem hajtja ki az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
DX9ben nem de DX10ben igen meghát a szűrők, legalábbis eszerint a teszt szerint.
Kerestem a neten 768as 88GS-t de nem nagyon találtam, sztem nálunk nem is kapható, kiváncsi vagyok a 96GSO (ráncfelverrott 88GS) 768as változatával is ez lesz-e a helyzet, mert nekem egy olyan úgy 20k elejébe negyon szimpi lenne.
Amúgy az általam említett 2 96GT közü melyiket vennéd (kicsit lejjebb)
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
-
cuko#
tag
Sziasztok!
Ha most vehetnétek ugyanannyiért egy sapphire 1950pro-t vagy egy asus 3650-est, akkor melyiket vennétek? Mindkettő 256mb ddr3-as, kb ugyanaddig garisak, más lehetőség nem játszik, csak ez a két kari.
(olvastam, hogy a sph 1950pro hűtője gagyi, esetleg egy 2-3k-s hűtő árát rászámítva is jobb vétel lenne - már amennyiben ez lenne a jobb vétel?)
-
-
dinka.86
aktív tag
Sziasztok!
30ezer magyar forintért mit ajánlotok, ami már azért jó kártya?
Játékra nem nagyon, inkább szerkesztgetni meg barmulni. -
BekeVon
tag
70 000Ft ért meik VGA a legjobb választás????
én xfx 9800gtx 720mhz néztem
-
Theodolit
tag
hello!
Volna egy hülye kérdésem.
Mekkora teljesitménnyel birhat egy EVGA 8800GS SLIben(2db) egy darab GAINWARD 8800GT Golden Sample hoz képest?Jobb,rosszabb? Melyik idötállóbb?Ha valaki tesztet tud az is jöhetAz élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Theodolit #12494 üzenetére
Azok a játékok amik nem támogatják az SLI-t, ott szépen alul marad a 2x8800GS. Én inkább 8800GT-t vennék inkább, max később mehet mellé még egy. GT amúgy is időtállóbb, meg elég nehéz két vga-tól szabadulni... Fogyasztás, hőtermelése is több 2vga-nak...
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt