Hirdetés

Hirdetés

  • Bemutatta első fejhallgatóját a Sonos

    ma Ezzel is a prémium szegmensben versenyeznek, 499 eurós áron indít a Sonos Ace.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Aktív témák

  • 93.Szabi

    aktív tag

    válasz petisubaru #24512 üzenetére

    Szia.

    Hát ez alaból nem lehet valós mert az AMD meg az ATI már együtt dolgoznak így logikus ,hogy AMD az ATI jobban passzol az Intel meg az Nvidiához ez így volt mindig és így is lesz szerintem ha más kollégának más a véleménye javitson ki de én így gondolom.

    Erről meg.hogy ATI vagy Nvidia nekem mind a kettő volt már nem 1 nem 2 de szerintem az Nvidia a befutó mert a játékok többségét mind Nvidiára csinálják csak a logóból ítélve én még nem láttam mostani olyan játékot ahol mutatnának ATI-logót de Nvidiát annál többet látni. Szóval ezel csak azt akartam le írni ,hogy jó az ATI mert jó én is tapasztaltam de játékokra sokkal gyengébb képhatást nyújt mint az Nvidia már csak a physx véget is az ati mellé hiába raksz be nvidiát mer volt úgy is nálam de nem találják az összhangot.
    Ez az én tapasztalatom és személyes véleményem.

    ->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════

Aktív témák