Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz bigdigit #5200 üzenetére
A tévékártya nem tévé. Mostanában jónéhányszor elhangzott a kérdés(alkalmanként az okoskodás), valamint a válasz is.
Lényegében az összes Leadtek tuner boldogulni fog az olimpiával, de holnap úgyis kiderül(elvileg). Más gyártó szoftveres támogatását, vagy nem támogatását nem ismerem.
A régiek közül csak digitális tunernek ott a DTV1000 T, újabb hybridnek a DTV1800 H, PxDTV2300 H, DVR3100 H, PCIe-s digitálisxDTV1300 T, usb-snek(ha minden árdon az kell) a DTV Dongle, a DTV Dongle H(hybrid), esetleg a DTV200 HU, de a gyártó oldalán mazsolázhatsz kedvedre. -
bigdigit
addikt
WinFast DTV Dongle H-át nézegettem.de a specifikációkból minden nem derült ki számomra sajnos.
például az sem,hogy milyen formátumú HD adást támogat.mert ugye lehet 1080i ami nálunk lesz illetve az amerikában elterjedt 720p.
gondolom neked van valamilyen.remélem holnap teszteled is majd a dolgot.egy beszámolót szeretnék majd kérni a tapasztalatokról.
ezt nézegettem és úgy tűnik ebben minden okés lenne ha jól sejtem.
de tényleg nem szeretnék lutrit -
bzoley
veterán
válasz bigdigit #5202 üzenetére
Akkor neked is leírom(most már sokadszor), hogy a különböző formátumok támogatása a szoftvertől függ. Ha az egyik típussal mindent tud, akkor a többivel is.
A holnapban meg már nem vagyok biztos, újra Aug.8-at írnak az AHrt oldalán.
AVan Volar Hx-em, megérdemled, ha azt választod.
-
Eskimoka
tag
Rendben, akkor megpróbálom szétválogatni a dolgot, csak gondoltam, hátha szerencsém lesz valakivel aki mindenhez ért.
Szóval külső, vagy notebook-hoz való tv tuner kellene, elég ha csak analóg, minél szebb legyen a képe, legyen távirányító veszek hozzá egy nagy monitort és azon fogom nézni(amúgy ha erről van valakinek tapasztalata, mármint, hogy érdemes-e mondjuk egy 22"-os moncsit venni akkor lécci).
Asszem elolvastam már az összes tesztet a témában, de azért linkek is jöhetnek.
KösziAz eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
bzoley
veterán
válasz Eskimoka #5204 üzenetére
Le lehetett volna írni egyben is, de mindennek megvan a helye. Amúgy ajánlott olvasmány a géped kézikönyve, abból kiderül milyen rendszert köthetsz rá. Egy kimenettel csakis sztereo-t, vagy ha van rajta spdif is, akkor nagyobb digitális hangfalat.
Az ajánlott tunert már leírtam. 24"-os monitort használok, teljes képernyőn nem árt másfél-két méterről tévézni. Usb-s tuner esetén csak valamilyen képű tuner van, nincs kívánságműsor. -
Eskimoka
tag
Valamilyen kép alatt azt érted, hogy nem lesz olyan mint egy normál tv-n?A belső tunerek azért még mindig jobbak(lennének, ha esetemben használhatnám).SPDIF kimenet van rajta elvileg(tájékoztató szerint), de azt sem tudom, hogyan néz ki és azzal mit lehet kezdeni, milyen hangfalak kezelik(egyáltalán mi az )...
Jó lenne ha kicsit fel tudnál világosítani
köszAz eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha erős gépe (E8500 proc 2gb ram 4850) van valakinek akkor érdemes Hardweres Kódolású Tv tunert venni, vagy elég a Softwares is...?
Nekem a rögzítés felvétel is fontos lenne a Digitális adások felvétele a jövőben!
Nem vagyok benne TV kártyák terén, de remélem Tudtok nekem segíteni!Leadtek DVT2300H-t néztem ki magamnak de ez is elég zúzós áron van...
Melyik kártyát tudnáátok még ajánlani amivel jól is járnék?
LEADTEK DTV2000H Hybrid vagy LEADTEK DTV1800H?
Ezekkel is jól járnék?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bigdigit
addikt
érdekes de én csak full HD felbontást a WinFast HDTV Cinema-nál találtam a leírásokban.ez meg lehet műholdas?
ennél szerepel is a leírásban 1920x1080i. -
bzoley
veterán
válasz Zjunior #5207 üzenetére
Baszki nehogy megkérdezd te is, amit előtted a héten már öten megtettek! (DTV2000H vs. DTV1800H) Sőt talán ma i volt már ilyen kérdés. Olvasni sem árt egy kicsit.
E8200-on PxDTV2300H-t használok, a felvétel 20% körül van, és ugyanennyi lenne a DTV1800H-val is, vagyis az is megteszi. Nem sok különbség van a kettő között.
-
bigdigit
addikt
még bő fél óra és jöhetnek a tapasztalatok milyen digitális vevővel,hogy jön be a földi digitális mpeg-4es adás
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
na senkinek semmi tapasztalat?
-
bigdigit
addikt
na mindegy már lemondtam a földi digitális adásról.megrendeltem az éterből szolgáltatótól.
-
werman
tag
Hi! nézegetem egy WinFast PxDTV2300 H karit. kérdés hogy mennire jó és hogy mindenképen összekell kötni a hangkarival? ,Ez olyan régimodi mint a amior a meghajtokat is bekellet dugni kölön a hangkariba. pci-e sinen nem adja le? ja és mit jelent az hogy képes digitális rádioot fogn, DAB-ot tudja?
elöre is kösz[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Mi a fontosabb neked? Az, hogy ne legyen régimódi, vagy az, hogy stabil legyen a hang-kép szinkron? Nem véletlenül kell hozzá kábel. Amúgy meg miért zavar, nem fér el? De ha nagyon zavarna, nem feltétlenül szükséges kábelt használni.
A kártya jó, ilyet használok. T-DAB-ot még nem tudja(a testvérei sem). -
Eskimoka
tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata Items ITV 901-es típusú külső tv-tunerrel kapcsolatban?Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
bzoley
veterán
válasz Snowy_owl #5224 üzenetére
Sokáig a PH!-s tesztekben is az Expert-hez hasonlították a többi tuner képét, a DTV1800H szinte ugyanazt tudja, egy kicsivel jobb is lehet.
Eskimoka:
Próbáltam. A pc képe egy kicsit mindig homályos volt, talán a kisebb felbontás miatt, és a megfelelő felbontást(képarányt) sem tudtam mindig beállítani. Van belőle teletext, és teletext nélküli verzió is.[ Szerkesztve ]
-
rhen
senior tag
van olyan TV tuner ami képes a kódolt adások vételére?
WinFast PxDTV2300 H kártyát néztem ki magamnak de egy külföldi teszt szerinte csak FTA adásokat képes venni.
van elfogadható árban olyan amelyik tud másikat is? -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy Leadtek 1800H TV kárytát de sajnos nincsen hang...
Tudnátok adni vmilyen tanácsot már mindent próbáltam....
Vistát használok
Kösziiii
-
bzoley
veterán
válasz Zjunior #5231 üzenetére
A Vista megjelenés után ezerszer elhangzott a kédés, és a válasz is, sőt az oldalamon talán még illusztrálva is van. Mindent nem próbáltál meg.
Tömören: kábellel a két eszközt összedugni, bemenetet kiválasztani, Vista mixerében engedélyezni, friss hangkártya drivert telepíteni, monitorozást bekapcsolni, más hangkártyát használni.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
HA XP-t felrakom akkor jó lesz?
Üdv!
-
Zjunior
veterán
Megtaláltam,de akkor a Pvr2 progit felejtsem is el:????
Üdv...
-
-
bzoley
veterán
válasz Zjunior #5237 üzenetére
Te el is olvasod, amit írok? Esetleg a telepítési útmutatót, vagy bármit?
Kaptál a tunerrel egy audió összekötő kábelt(kicsi, vékony). Belül bedugod a tunerbe, a másik végét, meg a hangkártya egyik(belső) bemenetébe, a programban meg azt jelölöd ki.Jól választoltál az utolsó kérdéseimre is.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz Zjunior #5239 üzenetére
Keresd ki az alaplap kézikönyvéből, hogy mi a neve annak a csatlakozónak, amibe a kábelt dugtad(AUX, CD, stb.) ezt a Vista mixerében tedd aktívvá, majd a PVR2-ben is ezt jelöld ki. Ha nem lesz jó, venned kell egy olyan hangkártyát, ami működik is.
Mielőtt tévedésbe esnél(volt már ilyen), csak a hangkártyán, annak driverén, valamint a felhasználón múlik, hogy jó lesz-e. Ezek a kritikus tényezők.[ Szerkesztve ]
-
-
AMDKiller567
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tv-tuner vásárlásban. Az az igazság én számítógépes eszközökben mindig Asus, Gigabyte vagy MSI alkatrészeket választottam.Ezért is furcsán néztem kicsit a Leadtek, Pinnacle tv karik márkájára hallatán.Szóval melyik márkát ajánljátok és típust ajánljátok?
Elvárásokról annyit:
tudjak tv-műsort felvenni
esetleg időzítetten is felvenni
ami csatit a UPC kábelen befog a sima TV azt itt is mind be tudjam fogni.
és 10 ezer ft-ba beleférjen
Lehet hülyeség amit kérdezek,de azért inkább leírom: A HD minőségben sugárzott csatik mint majd mondjuk az m1,m2 is befoghatók és láthatók ugyan úgy mint a többi?
A másik kérdés mi az érdembeli különbség az analóg digitális vagy hibrid tunerek között? -
törölt tag
válasz AMDKiller567 #5247 üzenetére
Asus, GB és MSI tuner téren lófütty. Közel használhatatlan sw-ek, alacsony szintű támogatás...
A Leadtek ezekben messze veri a három nevezett céget, és a Pinnacle és Avermedia mellett régi motoros a szakmában. Utóbbi kettő esetén a támogatás és a sw azért hagy maga mögött "némi" kívánnivalót.
Egyébként Leadtek DTV1800 H, ~12k-ba fáj. Hw encoderről ebben az árkategóriában hibrid tuneren ne álmodozz, az 16k körül indul.
Az analog tuner csak analog adást képes venni, a digitális valamilyen digitálisat, a hibrid pedig analogot és valamilyen digitálist.
-
bzoley
veterán
válasz AMDKiller567 #5247 üzenetére
Ezek a nevek nem jelentenek sokat, ha tunerről van szó.
10e-ből WinFast TV2000XP Global. A felvétel attól függ, hogy birja-e a cpu. -
Mawyx
őstag
Megvettem a Globalt, odahaza tudom kipróbálni, 5e ft volt újan boltból. Remélem jó képet ad, félek tőle, nagyon olcsó volt.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest