Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz wassermann #5700 üzenetére
A legtöbb új típushoz extraként választható kiegészítő(premium package).
Amolyan jelközösítő, némi jelerősítéssel, így egyszerre minden kábelt be lehet dugdosni anélkül, hogy zavarnák egymást. Hasznos kütyü. A tuner meg "csak" egy jó kis hybrid tuner(a képen egy másik típus van).GoodSpeed:
Az audio kábel elvileg jól van bedugva, nincs megfordítva.
4Gb ramnál erősen ajánlott a legfrissebb beta-k használata.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wassermann #5700 üzenetére
Amit bzoley linkelt be ott is látszik, hogy az RF outnál nincs rögzítőcsavar, és mivel az átkötőkoax baromira nehezen megy be hajlamos a deformálódásra, természetesen nem a nyák hanem az aluminium rész. Sőt, még Zöld világító LED is van rajta.
-
törölt tag
Így néz ki.
-
bzoley
veterán
válasz #41133696 #5703 üzenetére
A csatlakozásnak szinte H7-esnek kell lennie, hogy ne legyenek "furcsa" jelenségek a képen. Általában minden csatlakozóra érvéynyes, hogy két kézzel illik bedugdosni az oda való dolgokat. Egy kézzel megtámasztva, nem eltolni az egész gépet
Menet közben meg aztán végkébb nem dugdosunk. Véletlenül is kimozdulhat valamelyik kártya a helyéről, és már csak azt veszed észre, hogy volt egy alaplapod. Jó az, ha erősen kapaszkodnak az elemek. -
shteer
titán
régebben én is panaszkodtam a globalomra, mert vista alatt nem volt hajlandó stereo hangot kiadni magából
nos. azóta újratelepítettem mindent (nemtom számít e de mindenből friss és angol) és most már stereo sőőőt, eddig induláskor kikapcsolt az aero, kilépéskor meg vissza - most működés alatt is van aero
nem akarom tudni miért - örülök, h működik jól
szerk: hmm... enyémnek is van saját topikja mind1, már maradjon
[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik
-
bzoley
veterán
Mire való? Megjeleníti neked a képet. Az overlay az OS legbutább megjelenítési módja, alacsonyabb cpu használattal. Vista-n már le is tiltottam volna ezt a választási lehetőséget. A VMR/VMR9 már összetettebb, okosabb, kicsit magasabb a cpu igénye is. És akkor ott van még az EVR(még nem elérhető), ez lenne kimondottan a Vista-ra való. Na de majd nemsoká.
-
engusz
veterán
Media Center alatt nagyon sokáig keresi a csatornákat a két PVR 2200. Kb. 3-4x annyi ideig, mint eddig bármelyik tuner. Nem is baj, mert nem tétlenekdik. A korábbi 45 csatorna helyett 75 db-ot talál. A trükk persze az, hogy rengeteget duplikál, illet van olyan is (pl. Duna TV), amit négyszer (!) talál meg. Lassan kész vagyok a csatornák közti rendrakással, de egyetlen egy dolog nem hagy nyugodni. Az pedig az RTL Klub pocsék minősége. Mit lehet ilyenkor csinálni? Mitől lehet? Mondanom sem kell, ezt a csatornát csak egyszer találja meg. :S
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Lehet a hármas osztó, ami bekavar. Megcserélem a két kábelt, mert mintha a másodikon amúgy is rosszabb lenne a jel. Kellene egy erősítő a padlásra, de áram is, szóval egyelőre nem megoldható. Az a furcsa, hogy a szoftveres tunerekkel nem volt ennyire pocsék az RTL Klub. Nem teljesen értem, hogy mi zajlik a háttérben, de próbálkozom. Nagyon szomorúságomra nincs semmilyen állítási lehetőség a Media Center-ben. Na, de talán majd a TV Pack 2008 után...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
hamir
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a különbség Pinnacle nanostick és nanostick ultimate között? A pinnacle honlapján erről nem láttam információt.
Tudja valaki, hogy a nanostick-ben milyen tuner chip van? A pinnacle úgy tudom microtune tuner chipeket használ. Ez azért érdekes számomra, mivel az átlagnál "érzékenyebb" a tuner a marketing szöveg szerint és nekem pont erre lenne szükségem. Minden esetre meggyőzőbb lenne, ha tudnám a chip típusát és utána lehetne nézni. Esetleg tapasztalat?!
Előre is köszönöm.
-
Furnos
csendes tag
Sziasztok!
UPC-s mediabox-os digitális előfizetésünk van ahoz szeretnék jó minőségben felvevő és megbizható Tv-Tunert a gépemhez! Több típus is lehet ár nem számít
Aki tud segíteni az kérem válaszóljon! előre is köszönöm! -
La Magra
tag
Sziasztok!
Abszolút laikus vagyok a témában, ezért szeretnék kérni egy kis segítséget!
Szeretnék venni tv tunert, de fogalmam sincs,h milyet lenne érdemes. Tvből történő rögzítésre (koax kábellel), valamint videoval összekötve kazetták digitalizálására használnám.
Gépem adatai az adatlapomon.
Nem annyira az olcsóság, inkább a minőség lenne az elsődleges szempont!
Köszi előre is a válaszokat! -
SZATA
senior tag
Sziasztok! Én is kezdő vagyok a témában. Egy 19"-os LCD monitoron szeretném nézni a UPC-s kábeltévét. Ehhez keresek egy olyan tunert aminek DVI-os kimenete van és számítógép nélkül működik. Milyet érdemes venni? Tudnátok tanácsot adni a konkrét típust illetően?
Egy ilyen tuneren "keresztülmenve" a PC-ből DVI-on kijövő jel mennyit romlik?
Köszi! :
-
piadex2
senior tag
Hello!
Milyen tv tuner kártyát érdemes venni? (Tudjak rákötni digitális tv-t is és videomagnót is.)
Előre is kösz a segítséget:piadex2
[ Szerkesztve ]
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Erről: Leadtek WinFast PxDTV2300 H -ról mit gondoltok?
piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz piadex2 #5728 üzenetére
Aztán rendesen körülnéztem, és megtaláltam a LEADTEK PxDVR3200 H-t.
Ez tud hardveres mpeg2-t is.A kártyát tudom ajánlani mindenkinek, akinek kell analóg és digitális TV műsor felvételi lehetőség, időzítési lehetőség, és különböző multimédia eszközök rákapcsolásának lehetősége.
Extraként FM rádiózhatunk is vele.
Üdv,
piadex2
-
Kviky
tag
Most vettem egy Asus My Cinema-7131 Hybrid kártyát és nagyon zajos a kép. Korábban ugyan ezen a helyen egy másik gépben egy másmilyen kártya tökéletes képet adott.
Mi lehet az ok?
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség a winfast pvr és pvr2 között. Most az előző hozzászólásomban (#5729) szereplő kártyát vettem meg, és mind a két szoftvert kaptam meg hozzá.
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
mad1
veterán
Ajanlanatok nekem olyan karit amin scart van?nekem a tv sem fontos,csak nagyjabol megbizhato legyen.Konzolok futtatasahoz kellene az asztali pcmen.Eloreis koszi
Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
pci csatival kellene...de jobb usbs is.ha megoldhato...
senki nem vagja itt eztNe szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
Szoval nekem usb composit rca s kellene.ha lehet usbst
Ha tud valaki pls helpNe szemetelj ! = Steam
-
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Még mindig egy keresek olyan külső tunert amivel PC nélkül tundám nézni a UPC-s kábeltévét egy 19"-os LCD monitoron. DVI csatlakozó fontos fenne, mert olyan monitoron csak az lesz.
Milyet érdemes venni? Tudnátok tanácsot adni a konkrét típust illetően?
Egy ilyen tuneren "keresztülmenve" a PC-ből DVI-on kijövő jel mennyit romlik?
Előre is köszi!
-
engusz
veterán
Vajon miért nem kell senkinek a csudijó kis tunerem? Pedig "okos", és még drágán sem adom. Vagy igen? Kevesebbet ér?
-
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Van egy leadtek winfast tv200 xp deluxe kártyám és szeretném lecserélni, mert a tv adások minősége elég gyenge. Tudnátok ajánlani valamilyen tunerkártyát 10e forinton belüli árkategóriában, ami jobb minőségű mint ez,esetleg tud stereo hangot kezelni és pcie-s?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest