Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz vampire17 #4350 üzenetére
Bezavarhat egy "földhuroknak" nevezett jelenség is. Próbáld ki, hogy ugyanazon a fázison legyen a lakásban a két készülék (ugyanaz a biztosíték), illetve ha ez meg van még valamelyiknek a villásdugóját is próbáld ki mindkét állásban a konnektorba dugva (vezeték lefelé, vezeték felfelé). Persze kiöntött műanyag csatlakozónál a két lehetőség között szemre nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin09
csendes tag
sziasztok!
Laptophoz szeretnék usb-s tv tunert, kb 10-15e HUF-ért.
Ha valakinek van ilyen termékkel tapasztalata, illetve ajánlani is tudna valamelyiket, kérem ossza meg.köszi
-
zrinyi
csendes tag
Hello!
A következő jelenséget tapasztalom: TV tuner a helyén, install okés. Bedugom a (UPC) kábelt a kártyába, és a monitoromat bezavarja... (olan, mintha interlaces lenne... föntről lefelé hullámzik). Ez nem az első tuner kártya, ami ezt csinálja, volt próbálva másik monitor, másik videókártya, minden, de semmi változás. Lehet, hogy a UPC kavar be nekem? Ez normális?
Próbáljam külső tunerrel? Ötlet? -
zrinyi
csendes tag
-
torma1981
veterán
Sziasztok!!Most akarok venni egy 24 colos monitort!Hozzá szeretnék egy jó tv tunert ami már tud nagyobb felbontást hogy ne legyen zavaró 4:3-as képméret!!Van olyan ami tudja rendesen kezelni a wide képméretet???
Köszi
-
zrinyi
csendes tag
válasz #65675776 #4356 üzenetére
Ma utánna érdeklődtem a szolgáltatónál, azt mondták valószínű, h a jel erősséggel lesz probléma, hétfőn kijönnek és beszabják, hogy ne zavarjon be tovább. (Egyébként ma rákötöttem sima antennára a kártyát, és ott nem jelentkezett a dolog, úgyhogy tuti a UPC a ludas...). Üdv: Z.
-
wassermann
addikt
-
zrinyi
csendes tag
válasz wassermann #4360 üzenetére
konkrétan milyen kártyád van? Mert ha azt mondják nem tudnak vele mit kezdeni... akkor más megoldást kell találni
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Szeretnék venni 1 TV tunert, de nem tudom, hogy melyiket érdemes.
Leadtekbe gondolkodom, mégpedig TV2000XP Global, ez mennyire éri meg, vagy ebben az árkategóriába van ami jobban megéri? -
zsolabacsi
tag
Sziasztok!
1. A kérdésem a szokásos: milyet?
Szeretnék vele
jó minőségben tvzni,
VHS-t digitalizálni (bár tudom ehhez van külön topic és itt nagyon sok utómunkával lehet rendbeszedni a felvételt)
távirányító,
USB vagy PCI (ne legyen túl zajos a kép nem tudom ha gépben van mennyire zavarhat be)
TXT, esetleg rádiót hallgatni de ez nem fontos annyira
nem kell a hardveres felvétel felára....2. A digitális adások lassan jönnek de nem tudom milyen szabvány veti meg lábát igy van e értelme a hibrid karinak?
Amiket nézegettem 7-15e Ft körüliek az azonos árfekvésűeknek nem tudom nagy eltérés van e a tudásszintje közt.
Olcsobbak:
ASUS MyCinema P7131
Leadtek Winfast TV2000 XP Global
Hauppauge WinTV GO 2
AVerMedia PCI Plus A2/NICAM/SAPDrágábbak:
Avermedia Hybrid + FM Volar USB
AverMedia AverTV Hybrid FM PCIElőre is köszi a segítséget; véleményeket Pro és kontra.
-
Steven
addikt
hi következő lenne : adott a pvr 3000 delux tv tuner az lenne a kérdésem hogy ez full komaptibilis a vista media centerével ? aztán a másik kérdés meg az lenne hogy az egy dolog h a media center felismeri a tv tunert viszon a távírányítóval is fogom tudni kezelni?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
netboy
senior tag
Kérnék egy kis segítséget...
Ugyebár digitális világban élünk...
Így a hang is digitálisan jut el nállam az erősítőig.
A problémám hogy a 20e forintos Winfast PVR3000 delux kártyámon csak analog hangkimenet van amit hiába dugok a hangkártyára, nem konvertálja digitálissá.A hankártyám lenne rosz vagy erre a célra olyan tv tuner kellene aminek van digitális hangkimenete?
Ha tv tuner akkor látott már valaki ilyet mert én nem találok a neten.
-
törölt tag
A PVR3000 képes digitálisan a PCI-on keresztül átvinni a hangot. Ehhez ezt a funkciót engedélyezni kell. Létre kell hoznod egy üres szövegfile-t és abba bemásolni a következőt:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek\Video\WFDVB-T]
"UsePCIAudio"=dword:00000001
És ezt elmenteni mondjuk PCIAudio.reg néven, majd hozzáadni a registry-hez.
Egyébként meg analog tunerkártyán nem fogsz digitális kimenetet találni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A PCI Audio csak egy a PVR2-be utólag beépített funkció, nincs is hozzá kapcsoló a programban (elméletileg még mindig csak kísérleti, Vista alatt pl hajlamos recsegni). A reg file-ok (ki és belapcsoláshoz) a 2.0.2.31-hez voltak anno mellékelve. Plusz egy-két belső info.
Mellékesen ha bekapcsolod a Hardveres előnézetet, azzal kvázi PCI Audio-t idézel elő.
[ Szerkesztve ]
-
marci84
csendes tag
Sziasztok, szeretnék TV-tuner venni a notebookomhoz az alábbi paraméterekkel
-külső usb 2.0 csatlakozás
-analóg/digital(hybrid) tv sztereó
-fm sztereó rádió (nem digitális meg internetes!!)
-kis méret
-távirányító
-könnyen kezelhető szoftver
-teletextkb ennyi az elvárásom, ja és max 20-25 e- ig, várom a tanácsokat köszi
-
marci84
csendes tag
Sziasztok kábeltévét szeretnék nézni a gépemen hang nincsen csak kép. Mi lehet a hiba?
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye a legtöbb mezei tuner directX 8-at vagy 9-et kérnek minimum a videókártyától hw-en, de az én öreg notimban a "kártya" csak 7-et tud. Ez esetleg okozhat problémát a működésben vagy ez annyit jelent majd, hogy a processsor többet fog dolgozni? Vagy elég az is ha fent van a 9-es directx, mint software?
Előre is köszi a segítséget!
-
Shadows
senior tag
Nekem olyan tuner kéne amiben, van Firewire és nem lesz gond vista alatt a hanggal, Mint a Winfast 2000 xp rm és global esetében!!!
Ajánljatok valamit én a WinFast DV 2000 néztem de a hang miatt aggódok.
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
BrutalDT
csendes tag
Hi!
Nálam is gáz volt a tft moncsim villódzott mint egy stroboszkóp.
A megoldás az lett, hogy a hetes elosztóm tele volt dugva minden szarra, és ez már sok volt így neki, de főképp az lehetett a gond, hogy a tv és az upc konverter is oda volt dugva.A megoldás:
A monitorod vagy más cuccot pl. a gépet más konektorba dugd be, egy távolabbiba. Nerkem egy jó hosszú hosszabítóval van idehozva az áram a moncsinak, most tünetmentes. -
Shadows
senior tag
válasz #65675776 #4388 üzenetére
az rm meg a global, egyszerűen nincs hang.
Csak xp meg vista csak a driverek és csak a tuner drivere illetve szoftwere. Xp alatt megy a hang vista alatt nem. Gyári cd a tuneré a többi mindenből a legfrissebb és összekötöttem a lapot meg a tunert. beállítottam a ki-bementeteket. De semmi xp alatt tökéletes.
De nem mondhatom egy 300K-s gépre hogy bocs az 5k-s tunernek nincs hangja.
-
törölt tag
válasz Shadows #4389 üzenetére
És vajon hányszor el lett már mondva, hogy a CD-t el kell felejteni? Használd a legfrissebb drivert (Global esetén meg a DTV1800 H-ét), és PVR2-t. Nem tudom mikor vetted a tunered, de gyanítom akkor még nem igazán létezett Vista (legfeljebb a Global esetén).
És ez is linkelve lett már jópárszor.
Nálam spec se az Expert-tel, se a PVR3000 Deluxe-szal nincs probléma. A PVR2 2.0.2.14 (azaz 2007. 04. 08.) óta támogatja a Vista hangrendszerét.
[ Szerkesztve ]
-
kavboy
tag
Kedves bzoley! (és mindenki aki kompetens a témában)
A Winfast DVR3100 H tuner érdekelne bővebben, hogy megoldódtak-e már azok a bugok, amiról a honlapodon szereplő tesztben írtál.
Nekem egy jó minőségű hybrid TV-tunerre lenne szükségem PCI vagy PCI-Express csatlakozással és számomra úgy tűnik, hogy ez a kártya lenne számomra a legmegfelelőbb. Persze ha bárkinek van jobb vavaslata, légyszi ossza meg velem...
Köszi!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
marci84
csendes tag
sziasztok
kérdésem az lenne h erősítős szobaantennát rá szabad kötni külső usb-s tv tunerre vagy károsítja
köszi
-
Shadows
senior tag
válasz #65675776 #4390 üzenetére
Alaplapok esetében is el kell felejteni a cd-t. Akkor plecsni van a kártya dobozán hogy vista ready mint a ház. Nekem a Leadtek Win Fast DV 2000 TV Tuner / FM Rádió Firewire PCI kellene. Akkor tuti hogy drivergond.
Köszönöm a segítséget
-
Rx
aktív tag
hello mindenki
lehet h hülyeséget kérdezek de létezik olyan tv tuner amire rá tudnék kötni egy Samsung Syncmaster 226BW-t úgy hogy nem kell hozzá pc????
ha vki tud vmit akkor pm-et küldjön pls előre is köszikeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
zsolabacsi
tag
válasz zsolabacsi #4366 üzenetére
Esetleg erre valaki tapasztalat,tanács?
-
tproli
csendes tag
bzoley
Először is gratulálok a munkásságodhoz, tényleg nagyon hasznos és sokat segít. Engem legalábbis sikerült meggyőzni arról, hogy Leadtek-et válasszak (konkrétan Hauppage helyett, főleg a sok kérdőjel miatt, de ez most mellékes). Árban majdnem ugyanott vagyok, és tudom, hogy hol találok leírást/segítséget.
A pvr3000-et néztem ki magamnak, de érdekelne, hogy érdemes lehet-e másik Leadtek-et vennem. A teszted lassan már egy éves, és azóta jöhetett ki másik kártya, ami szebb képet ad, vagy szebben vesz fel, stb. Nekem tévézésre kell és felvételre (kábeltévé, UPC). A tesztedben lévő videó minőségileg nekem tökéletesen megfelel, úgyhogy ha nincs olyan Leadtek kártya, amelyik überelné, akkor marad a pvr3000. Viszonylag erős gépem van, de a hw-es tömörítés nekem jobban tetszik (vagy nincs értelme ragaszkodni hozzá?).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest