Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz #65755648 #5900 üzenetére
Kevesebb, kisebb, olcsóbb alkatrész, gyengébb minőség. Azért nem olyan vészes a helyzet, épp hogy gyengébb egy kicsivel. Mellett néhány funkcióról is le kell mondani, bár nem mindenkit villanyoz fel pl. a gép bekapcsolás távirányítóval.
A Leadtek szoftvere támogatja a dual normát. Hungary-t, és asszem Romania-t választva is, de ez részletkérdés, lényeg, hogy működik, többen használják is.
A többi felsorol funkció is használható, emelett nálam valamivel nagyobb(1920*1200) a felbontás, és akkorár állítom a képet, amekkorára akarom.
PC nélkül működő hybrid tunert nem nagyon láttam még, analóg akad, de ezekkel még kevesebb a lehetőség, felvenni velük nem lehet.
Egy belső tunernek több értelme van, mint egy crossfire rendszernek -
bzoley
veterán
Sok ajánlani való nincs rajtuk. Megnézed, megfelel-e a feltételeidnek, aztán megveszed.
Eddig csak WinFast TV Pro II-ről, és TV Pro 1680-ról és egy iTems-ről van infóm. Mindhárom homályosabban továbbítja a PC képét. A tv képével nincs gond. Vásárláskor figyelembe kell venni a maximális felbontásukat, főleg LCD mellé. Összességében nem rosszak, de ennyit tudnak. Ja, és mind D-Sub kimenetes. -
törölt tag
válasz headhunter #5904 üzenetére
Felhasználásfüggő. A hw MPEG encoder csak analog felvétel esetén számít, ott viszont messze jobb megoldás, mint a sw MPEG encoder-ek.
-
bzoley
veterán
válasz headhunter #5904 üzenetére
DVR3100H Premium. Hw Mpeg2 számomra csak annyi, hogy nem terheli a cpu-t.
daa-raa:
Az a messze jobb, inkább esetleg valamivel jobb, nem? -
headhunter
addikt
válasz #65675776 #5905 üzenetére
Erre tudsz forgalmazót mondani WinFast DTV1800 H Media Center Edition
A 3100H = kb.: 16.800 Ft-ért kapható, de a másikat nem találom egyik bolt kínálatában sem.
Gépem régi típus és földi MPEG4-es adások nézésére és esetleg felvételére kellene a kártya.
Gép : Asus A7N8X-E Deluxe, AMD Athlon XP 3200+, ATI Radeon 9600 XT 128 MB, 1,5 GByte Ram 400 MHz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz headhunter #5907 üzenetére
Leadtek MCE Edition kártyát még egyetlen hazai boltban sem láttam. Nem tudom miért lenne egyébként fontos az MCE Editon, semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint a sima. Csak annyi az eltérés, hogy egy MS távirányítót kapsz hozzá.
Ha csak a DVB-T a lényeg, akkor hw codec-kel ne foglalkozz, nem lesz rá szükséged. Ahogy magára az analog tunerre sem. Szóval ilyen célra akár egy DVT1000 T vagy S is bőven elég.
Az MPEG4 csúnyán le fogja pusztítani a géped, sok jóra ne számíts. Max ha veszel egy olyan VGA-t, ami rendelkezik DXVA támogatással HD esetén is.
bzoley: Az alacsony prociterhelés és a teljes AV szinkron szerintem messze jobbá teszi a hw MPEG encodert (még ha 10Mbps-ra is van korlátozva) a sw-essel összehasonlítva. Főleg régebbi gépeken.
-
Chaser
legenda
Erről a pinnacle tunerről szeretnék érdeklődni. Vista alá van hozzá driver? Mennyire megbízható és milyen minőségű? Nincs időm most visszaolvasgatni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mentát
csendes tag
Sziasztok!
HTPC-t építek, ahhoz kellene valamilyen tuner. Alap hogy DVB-T-s legyen, tudja az új HD-s csatikat is felvenni. Van egy Antenna Digital-os HD-s set top boxom is, arról is szeretnék felvenni HD-ben. Azt ugye jól sejtem, hogy annak a HDMI jelét nem fogom tudni felvenni a másolásvédelem miatt, meg elég ritka is a HDMI IN-es kártya, viszont van a dekódernek egy komponens kimenete is, amin elméletileg 1080i-ben jön az adás. Tehát nekem olyan kártya kellene, aminek van komponens bemenete is. Külső USB-t jobban preferálom, mert így több hely marad belül, meg nem is fűti a gépet.
Tudtok valami hasonlót?Előre is köszi.
Clint Eastwood bekaphatja...
-
KKevin
tag
Üdv!
Tudtok olyan TV tunert ajánlani, ami képes földi analóg és digitális adások vételére? Olyan kellene amihez adnak antennát is, amivel tudom venni az adásokat. Vagy ilyen antennát külön kell beszerezni? Pc-hez kéne, belső legyen inkább mint külső, a foglalat nem számít.
Valaki tud segíteni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Nem fogsz találni olyan tunert, ami komponensen 720p-nél többet tudna. De a tipikus 480p. Ennek mindösszesen annyi az oka, hogy a FullHD felbontásokhoz kötelező a HDCP (leszámítva a sugárzott TV adásokat). Az meg tunerek esetén nincs.
Választhatsz külsőt, de akkor a minpség egy részéről le kell mondanod analog módban. Digitális vétel esetén ez nem probléma. Max az USB prociterhelése. Szóval tulajdonképpen azt vedd, amelyik szimpatikus.
KKevin: Antenna szükségessége attól is függ hol laksz. Van ahol elég egy visszablankolt koaxkábel is (vagy a külső tunerekhez többnyire adott antennácska), viszont van ahol tetőantenna kell. Hogy nálatok konkrétan melyik, azt majd akkor tudod meg, amikor elindul a MinDigTV.
-
Mentát
csendes tag
válasz #65675776 #5912 üzenetére
Hát ez gáz azt hittem ez a HDCP szivatás csak a digitális kimeneteknél van. Komponensen ez hogy lehetséges, ott csak a három analóg jel megy a szinkronjelekkel, visszafele nem kommunikálhat, vagy rosszul tudom?
Ezek szerint sehogy sem tudom felvenni a HD adást ami az Antenna Digitaltól jön?
(DVB-C tuner kártya ugye nem jöhet szóba mert CryptoWorks is van, ráadásul szerintem a dekóder is címezhető)Clint Eastwood bekaphatja...
-
AMDKiller567
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni,mivel közeleg a karácsony és családtagomat mag szeretném lepni egy tv-tunerrel.Jó magam is Leadtek márkát használok,ezért az elsődleges márka ez is maradna. A probléma a következő,hogy Notebook-hoz kéne egy usb-s TV-tuner.Egy kb 1,5 éves Asus (F2HF széria) gépről van szó.Attól félek,hogy nem elég a hardware követelménye a tunerhez. Ebből következőleg netán szaggatna vagy stb...A kiválasztott tv-tuner: Analóg USB 2.0-ás Leadtek WinFast PalmTop TV lenne
A notebook hardware adatai:
Processzor: Intel Celeron M 440 1.8 GHz (1 MB On-Die L2 Cache, 533 MHz)
Memória: 512 MB DDR2
Video vezérlő: Intel 940GMLHa valaki ebben állást tudna foglalni,hogy aggodalmam alaptalan legyen,azt megköszönném,illetve ha jobb usb-s tunert tud ajánlani azt is szívesen várom.
Utoljára még egy buta kérdéssel állok elő.Az általam kiválasztott WinFast PalmTop TV tuner egyáltalán tud teletext-et?Ezt azért kérdeztem meg,mert a leadtek oldalán egy tv-tuner összehasonlító táblázatban nincsen bepipálva ennél a teletext funkció.
Remélem tudtok majd segíteni!
Előre is köszönöm mindenkinek. -
törölt tag
Igen csak ott van. Viszont mivel a HDCP jel nem megy át, ezért a HD tartalom automatikusan le lesz degradálva.
Szóval pont az a probléma, hogy "visszafele nem kommunikálhat".Szóval nem sok esélyed van. Max valamilyen HDMI bemenetes cuccal, de azok meg nem éppen olcsóak.
AMDKiller567: A géped valószínűleg még MPEG2 felvételre is elég erős. Ha csak nézelődni akarsz, akkor meg bőven elég.
-
metaldog
aktív tag
hali most vettem egy Asus My Cinema U3000 usb-s tv tunert de az a gondom hogy ha rákötöm a kábel tv-s antennat ami nem digitális akkor megtalálja a csatornákat de nagyon rossz a kép, a hang jó a de a kép nagyon szemcsés és pirosas kékes csikok meg pontok vennak nagyon szemcsés. Esetleg tudja valaki hogy mit kell beállítani?
-
Mentát
csendes tag
válasz #65675776 #5915 üzenetére
Esetleg ez?
Mondjuk nem kevés pénz, meg igazából nem is tuner, ha DVB-T-t akarok, akkor kell még egy tuner kártya is.
Viszont rögtön h.264-be nyomja hardveresen.(Ekkora hülyeséget! Először a set top box dekódolja a h.264-et analógra, utána ez a cucc meg vissza. De gondolom ez is volt a cél, hogy romoljon a minőség... De mi értelme van ennek? Aki másolni akar, úgyis letölt, vagy lemásolja a Blue-rayt.)Tényleg nincs olcsóbb megoldás?
A HDMI bemenetes cuccok szerintem nem lesznek jók a HDCP miatt.
Elolvastam a dekóder leírását, HDCP van benne, viszont komponensen tudja elméletileg az 1080i-t.Clint Eastwood bekaphatja...
-
-
törölt tag
válasz Balagex #5920 üzenetére
Elég érdekes egynémely típusjel.. A Dodge valójában Dongle.
Kérdés mire van szükséged.
Ha sima csak DVB-T tuner kell, akkor a DTV Dongle megfelel.
Ha emellett analog vételre is vágysz, akkor DTV Dongle H. Ez a kettő csak TV vételre alkalmas, egyéb eszközök nem köthetőek rájuk. Ha erre is szükséged van, akkor DTV Dongle Gold.A PalmTop DTV200 H driver szinten kissé problémás, egyelőre nem ajánlható megvételre.
A PalmTop TV csak analog vételre alaklamas, ha ez elég, akkor nyugodtan megveheted.Az Aver képminősége nem éppen a legjobb, a sw is problémás tud lenni.
A DVR3100 H és a PxDVR3200 H tudása gyakorlatilag megegyezik. A legfőbb különbség a csatoló, előbbi PCI-os, utóbbi PCI-E x1-es. PC tunerek esetén az MPEG4 támogatás mindössze sw kérdése. A Leadtek PVR2 támogatja ezt egy ideje (pontos verziót meg nem mondom, tán a 2.03.10. óta). A típusjelükből adódóan pedig mind a kettő fel van szerelve hw MPEG1/2 encoder-rel. Mondjuk ez digitális módban lényegtelen.
-
Balagex
csendes tag
válasz #65675776 #5922 üzenetére
Egy buta visszakérdezés mégis lenne...
A "PC tunerek esetén az MPEG4 támogatás mindössze sw kérdése." mondat igaz az USB-s tuner-ekre is, vagy a PC-be szerelhető tunerekre vonatkozik csak.
Mivel ezekhez is PVR2 progi van, a tippem az igen, de egy megerősítést azért kérnék.
[ Szerkesztve ]
-
OrangeBud
tag
Hali.
Szeretnék mostanában venni egy új tv tunert. max 12k ig.
tudnátok segiteni hogy milyet? köszi! -
OrangeBud
tag
Senki ?
-
AMDKiller567
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem hurrog le senki,hogy ismételten megkérdezem azt amit már pár hozzászólással ezelőtt feltettem.
Szóval a Leadtek WinFast PalmTop TV-vel kapcsolatosan az lenne a kérdésem,hogy tud-e egyáltalán teletext funkciót. Több helyen is utána olvastam,illetve teszteket is megnéztem,de erről nem adnak információt. A leadtek oldalán a tuner összehasonlító táblázatában nincs bepipálva a teletext funkció,illetve az usb-s tunerhez járó távirányítón ilyen gomb nincsen,no persze ezt csak képen láttam. Aki tud az segítsen ebben,mert hamarosan itt a karácsonyKöszi!
-
törölt tag
válasz OrangeBud #5927 üzenetére
a gigabyte-nek van olcsó valszeg jó karija, philips a cuccos benne
én ha nem nagyon akarnék felvenni, akkor azt venném
amúgy igaza van daa-raa-nak, gondolom az étterembe se azt mondod, hogy hello éhes vagyokAMDKiller567: én a helyedben elhinném a leadtek-nek hogy nem tudja
[ Szerkesztve ]
-
bikmakk
tag
Sziasztok!
Talán hülyeségnek fog tűnni a kérdésem, de nincs benne tapasztalatom, és biztos lesz itt olyan aki próbálkozott már ilyennel. Tudom hogy nem teljesen a témába vág, de nyilván nem azért kérdezgetek ilyesmit mert nem akarok tunerkártyát venni: szeretném felmérni a lehetőségeket mielőtt kitalálom mire is van szükségem.
Az igaz, hogy a set-top-boxos kábelszolgáltatást csak azzal a set-top-boxal lehet nézni amit a szolgáltató biztosít? (Ha másikkal is lehet azzal még nem vagyok kisegítve )
Mi történik akkor, ha kihagyom a set-top-boxot és egyszerűen bedugom a kábelt egy tunerkártyába? Egyszerűen nincs semmi adás?
Egyáltalán milyen tunerkártyába kellene bedugnom, DVB-T-be, DVB-S-be analógba, vagy esetleg valami másba? Magyarul mi a fene jön azon a kábelen?
Szedett már szét valaki ilyen magyar kábelszolgáltató által adott set-top-boxot? Hogy oldják meg benne a dekódolás részt?
Elméletben software-es úton meg lehetne valósítani a dekódolást? Magyarul lehetséges lenne emulálni egy set-top-boxot? Kábel pc-be be, dekódol, (esetleg pcből ki, tunerbe be) és nézem az adást. Gyanítom igen, mert kellően erős géppel és egy jól megírt software-rel bármit lehet emulálni, és nem hinném hogy túlságosan számításigényes lenne a dolog.
Illetve egy kicsit nem teljesen idevágó kérdés: lehet a set-top-boxal felvett műsort direktben számítógépre átvinni, vagy csak lejátszani és a tunerrel újra rögzíteni mint műsort?
Miért érdekel ez engem:
1. Olyan műsorokat is szeretnék nézni amit olyankor sugároznak amikor nem vagyok otthon. Néha szeretném ezeket megtartani is, sok mindent nem adnak ki dvdn. Szeretném mindezt minőségromlás nélkül megtenni.
2. Digitálisból analógba konvertálni majd visszadigitalizálni fölösleges energiapazarlás, és semmilyen szerzői jog nem tiltja a tv műsor rögzítését otthoni felhasználásra. Nem is értem, hogy hogyan támasztották alá a HDMI másolásvédelmének szükségességét...na jó értem, sok-sok pénzzel.
3. A set-top-boxot ugyebár a saját távirányítójával kell kapcsolgatni, és hát ez nem olyan jó dolog...akkor minek van annyi gomb a tvk/tunerek távirányítóján, elég lenne egy pár darab isGondolom nem én vagyok az egyetlen aki ilyesmiken töri a fejét. Ha volt már szó róluk elnézést kérek, én visszaolvasgattam, de akkor ezek szerint nem eléggé.
És nem csak biztos válaszokat várok, hanem véleményeket is azoktól, akik esetleg kicsit jártasabbak a dolgokban mint én.
És külön köszönet, ha végigolvastad~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
törölt tag
válasz OrangeBud #5929 üzenetére
Ha csak nézni, akkor szinte mindegy mit veszel.
Ha sokat akarsz felvenni, akkor valamilyen hardware.es MPEG codec-kel felszerelt példányt. Emellet kérdés milyen csatoló (PCI, vagy PCI-E). Aztán kérdés lehet, hogy milyen adást, analogot, vagy digitálist, esetleg mind a kettőt?
Szóval a konkrét válaszhoz konkrét kérdés is kellene.
-
bikmakk
tag
Légyszi valaki válaszoljon nekem is, biztos van itt olyan aki ért hozzá egy picit.
Röviden létezik-e/előreláthatólag fog-e létezni olyan tvtuneres módszer, mellyel a set-top-boxot igénylő szolgáltatást házasítani lehet egy pcvel? Részletesebben két hozzászólással feljebb.~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja ment tönkre az AverTV GO 007 kártyám. Ehelyett szeretnék valami hasonló kategóriájút, maximum 10-12.000 Ft-ig.
Ami számomra fontos lenne, hogy a kártya fel tudja éleszteni a gépet hibernálásból. Ezt a tulajdonságot nem sok kártya adatlapján találtam meg sajnos. Ti mit ajánlotok? -
applause
aktív tag
ASUS My Cinema PS3-100
Erről mi a véleményetek, érdemes-e bevállalni?
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
törölt tag
válasz Laprasi991 #5937 üzenetére
Az összes Leadtek belső tuner képes rá. 13k körül már hw kódolásút is találsz (PVR2100). Sima analog tunerek közül a Global 6k körül mozog.
applause: Ha csak a DVB-S miatt vennéd, akkor inkább keress mást. A DVB-S részével semit sem érsz, az gyakorlatilag mindig kódolt.
-
Matamata
aktív tag
Helló
Milyen PCI-os belső TV tunert ajánlotok ami analóg és digitális adást is tud fogni és van benne FM rádió is?
A felvételi lehetőség nem fontos csak az hogy minél kevésbé terhelje TV-zés közben a procit.
A lényeg hogy jó erős hardverrel rendelkezzen és megbízható , lehetőleg könnyen kezelhető legyen a kezelőprogramja is. -
Cs.Orsolya
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy TV tunert, amivel tudok nézni upc-s kábeltévét, tudok vele digitalizálni videófelvételeket, és a dvd lejátszót is talán hozzá tudom csatlakoztatni.
Két gondom van:
- Amiket alant írkáltatok, annak fele nekem kínai.
- Fogalmam sincs, hogy a jelenlegi számítógépemnek mik a paraméterei teljesítményre, meg hasonlókra. A gépemet a haverok szokták karbantartani, és így marhára nem értek hozzá. Ha van valami hardverigénye bármilyen tv tunernek, akkor azt is, kérlek, jelezzétek nekem!Ha sokat fogok értetlenkedni, előre is elnézést érte! Ez az a terület, amihez egyáltalán nem értek. A rövidítések, mozaikszavak magyarázatáért is nagyon hálás lennék majd!
Tud valaki segíteni nekem?
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
bzoley
veterán
válasz Cs.Orsolya #5941 üzenetére
Pedig néhány részletet nem ártana tudni legalább ahhoz, hogy tudjuk milyen foglalatba való tunerről lehet szó, PCI, ill. PCIe.
Mivel felvétlre, digitaliozálásra is szeretnéd használni, olyan lenne jó, ami hardverből tömörít Mpeg2-t. Ilyen lehet pl. a WinFast PVR3000 Deluxe(mint best of), PVR2100 PCI-on, és PxPVR2200 PCIe-n. Amennyiben nem érdekel a DVB-T vétel.
Ezeken kompozit, komponens, és s-video bemenetek is találhatók. -
Cs.Orsolya
senior tag
PCI, ill. PCIe
Ez miből derül ki?
DVB-T vétel
Ez mi?
kompozit, komponens, és s-video bemenetek
S ezek milyen bemenetek? Kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az a jobb, ha minden van rajta, és akkor biztos, hogy bármit össze tudok kötni vele?
-
róland
veterán
válasz Cs.Orsolya #5943 üzenetére
Azért jó lenne legalább az alaplap és a processzor típusát tudnunk.
PCI - jó pár éves szabvány, mostanában váltja le a PCIe (PCI express). (Bár a legtöbb mai alaplapon van még PCI csatlakozó is, de a jövő a PCIe.
DVB-T vétel: erről szólnak a hírek a magyar tv-kben is. (Azaz, hogy idén kezdődik a digitális átállás.) Amennyiben kábel-tv-t használsz, úgy nincs nagy jelentősége, jó egy sima tuner is.
Komponens: a jelet alkotórészeire bontva külön kábeleken viszi át (még mindig az egyik legjobb minőséget adja, bár az új digitális megoldások azért korszerűbbek, mint ez az analóg).
Kompozit: az előbbi ellentettje, azaz a jeleket összesítve továbbítja.
S-Videó: szintén jelátviteli szabvány, minőségben valahol a kettő között.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
fordfairlane
veterán
válasz Cs.Orsolya #5943 üzenetére
PCI, ill. PCIe
Ez miből derül ki?Az alaplapon helyezkednek el a bővítőcsatlakozók, ebbe kell bedugni a belső TV tunereket (persze van tuner külső USB portra is). PCI a régebbi szabvány, PCIe az újabb. Általában a mai újabb gépekben van mindkettő, PCI és PCIe is, a kérdés az, milyen szabad csatlakozó van a tuner számára.
DVB-T vétel
Ez mi?Ez a digitális földfelszíni műsorsugárzás, ami még csak most fog beindulni nálunk. Valamikor.
kompozit, komponens, és s-video bemenetek
S ezek milyen bemenetek? Kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az a jobb, ha minden van rajta, és akkor biztos, hogy bármit össze tudok kötni vele?Említetted, hogy valami külső DVD-t akarsz rákötni, ennél lehet érdekes a dolog, illetve az, hogy UPC-nél talán van valami külön "doboz", konverter vagy mi a neve, a tévé előtt, annak a kimenete is számíthat.
(A külső DVD lejátszót rákötni egyébként nem látom sok értelmét, ha a gépben van DVD olvasó/író.)
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #5946 üzenetére
PCI lesz az.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fordfairlane #5945 üzenetére
UPC-nek nincsen doboza nálam. Nálam csak kábel van. A doboz lent van valahol az alagsorban, az egész házét ott állítják be.
Engem az aggaszt, hogy a gép így is elég lassú. Egy tuner valószínűleg teljesen belassítja majd. Lehet, hogy olyan tuner kellene, aminek van külső meghajtója, és USB-n lehet csatlakoztatni? Tudom, hogy vannak ilyen memóriatárak is. Tunerekben vannak ilyenek?
-
róland
veterán
válasz Cs.Orsolya #5946 üzenetére
Kb. 3,5-4,5 éves lehet a géped (mint az enyém), akkoriban ment az Athlon XP. (Enyém már az átnevezett első Sempron szériából van, de a belső még Athlon TBredB).
Akkoriban még csak PCI volt, esetleg az AGP helyett PCIe, de az is ritkán.
Amit mindenképp KERÜLJ EL, az a Pinnacle termékei. (Tapasztalat, sajnos nekem ilyen van.)
A gépedhez érdemes valami hardveres kódolóval szerelt típust választanod. Én a Hauppauge PVR-150 -et ajánlanám, de Leadtekből is lehet hasonlót kapni.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
válasz Cs.Orsolya #5948 üzenetére
Ha csak tv-zel, nem sokat fog lassítani a gépen. A felvétel és a kódolás lassít igazán, ezért kell hardveres kódolóval szerelt változata. A Hauppauge, amit ajánlottam, ilyen.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest