Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz Poplacsek #10054 üzenetére

    Kicsivel jobb.

    DVB-C-n vagy mindent kódol a szolgáltató, vagy semmit. Külön csak az HBO és vidéke van kezelve ha az adott szolgáltató egyébként nem kódol. Kevered a DVB-T-vel.

    DVB-T adókat nem fogsz analog kábelen fogni. Legalábbis digitálisan, pláne HD-ben nem. (PVR2 tényleg DVB módban van?) Bár egy-két kisebb szolgáltató egy időben csinált ilyet, de ha minden igaz az már megszűnt.

    Csybe: Márpedig az ilyen tunerek ára ennyi. Nincs is sok belőlük. A nevezett Hauppauge mellett van még a Compro Videomate Vista E900F, az viszont Mo-on beszerezhetetlen. (Környező országokban meg szinte mindenhol van.) A két tuner egyébként ugyan azokra a chipekre épül, így analog vételnél ugyan azok a problémák sújtják.

    gyomordzsák: Mit értesz MPEG2-es kártya alatt? A hw semmiben sem befolyásolja, hogy milyen kódolású bemenő jellel boldogul, ez 100%-ig sw kérdése.

    A PxDVR 3200 H drivere stabil, és nincs benne ismert bug. A Mo-i beszerezhetetlensége csak és kizárólag a két disztribútornak köszönhető. Nem kifutott termék, ezt is csak a disztribek terjesztik. A HD-vel semmi baja, csak ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást, mert azt még mindig nem rázta gatyába a Leadtek. (A TerraTec megoldotta annyival, hogy Ők nem is írtak ilyen "baromságot" a HomeCinema-ba.)

Új hozzászólás Aktív témák