Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz TaylorPro #10873 üzenetére

    Inkább az Adata SP900-at vedd!

    (#10874) Tardisjapan: Árban eléggé nagy szakadék van a 120 GB-os SSD-k között. 25 K körül megkapod a Samsung 840-et és a Kingston V300-at , utána 32K felett van a többi ajánlott SSD, de hidd el azokkal sem kapsz sokkal többet.

    Kingston V300 kontra Samsung 840 témában ebben a hozzászólásban is leírtam a véleményemet, illetve a benne linkelt hozzászólások közül egyetértek dchard kolléga okfejtéseivel. Olvasd el őket, a döntés a tiéd !

    (#10876) fejesattila: Nem tudom, hogy honnan vetted, hogy a V300-at szemelte ki a kérdező, mert semmi ilyesmit nem ír. Azt sem tudom,hogy miért húzod le a Kingston V300-at a Samsunggal szemben, olyan érvekkel, melyek meg sem állják a helyüket, szóval jó lenne ha ezt abbahagynád itt a topikban, mert van elég Samsung fan így is itt.

    "akkor add el és vegyél egy komolyabb darabot, mert ehhez a géphez az kell"

    Ez az állítás sehogy sem állja meg a helyét. Semmivel sem sem lenne gyorsabb egy " komolyabb" SSD-vel a rendszere, max drágább, szóval nem értem miért kell "komolyabb" SSD bele.

    a V300 hozta a kötelezőt, illetve szerintünk általános felhasználás során, érzésre nem nagyon lehetne különbséget tenni a tesztben szereplő legtöbb meghajtó között.

    "Tartósság szempontjából a V300 nem éppen a legjobb hosszú távra ezt az ára is mutatja"

    Van erre a gyengébb tartósságra bármilyen bizonyítékod? Főleg ár alapján? Majd talán 3-5 év után fogsz tudni mutatni elhasználódásról adatokat, gyakorlati tapasztalatok alapján. TLC vs MLC specifikációkról meg még nem is esett szó. . .

    Írási lassúságról meg annyit, hogy legalább arról a képről írnál, amit betettél ide, mert azon is 162 MB látszik a Samsung 130 MB-os írásával szemben, és egyébként is kíváncsi lennék arra a "valódi " használatra, ahol csak nem tömöríthető állományokkal dolgozik valaki, mert ugye tudjuk, hogy általában vegyesek ezek az adatok, és ebben az esetben meg jóval magasabb az az írás.

    A többi dologról inkább most nem is beszélnék, neked is javaslom elolvasni a témában leírt hozzászólásokat elolvasni, és utána pontosabb információk és tények birtokában elfogulatlanul hozzászólni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák