- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt hasonló kérdés mostanában, de sajnos nagyon idő szűkében vagyok úgyhogy nem tudom végigolvasni a topicot. A lényeg: vettem egy Asus ac51u routert (gondoltam szintet lépek az eddigi alap routerjeimhez képest, hát nem sikerült), de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Szóval mit érdemes venni max.15e-ért (vagy inkább kevesebbért)? Ami miatt az Asust vettem, hogy egyrészt talán gyorsabb lesz a wifim, de ugyanúgy 35-40Mb-tel jön mint az olcsó tp-linken, illetve hogy van egy 1TB-os külső vinyó, amiről kellene megosztani a filmeket, zenéket. Az Asus-nál ez a rész csak félig működik, mert a samba megy de a upnp nem. Hiába állítottam akárhogyan, semmilyen eszközön nem jelenik meg. Szóval ez most megy vissza a boltba, cserébe valamiért, ehhez kellene a segítség.
Köszi.
Ja, a másik esélyes a Tenda ac10u volt. Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
altar21
csendes tag
válasz Gubek-Einste #69860 üzenetére
Igen, jónak tűnik, meg olcsó is, de azt olvasom, hogy a tárhelykezelő app csak kínaiban van.
-
altar21
csendes tag
válasz NdrewSunix #69866 üzenetére
Igen, köszi, értem én, biztos fasza meg minden, de 1. bár nem vagyok teljesen analfabéta ezen a téren, de nem tudom hogy telepítsek másik fw-t, 2. nem is nagyon akarok (meg aztán nem tudom, hogy azzal nem ugrik-e a gar), 3. ha az ember kiad ennyi pénzt egy ilyen kis cuccért, az legyen már használható, ne nekem kelljen gányolni vele. Azért köszönöm.
Bocs, félrement. woodworm-nek akartam.
[ Szerkesztve ]
-
altar21
csendes tag
válasz woodworm #69871 üzenetére
Miért ne akarnám, hogy segítsetek, azért jöttem ide. Igen értem, hogy jobban működik, ha lecserélem a fw-t, én csak arra próbáltam rámutatni, hogy amennyi pénzt elkérnek ezekért, lehetne használható is, mert nem mindenki ért hozzá annyira, hogy ezt megcsinálja. Teszem azt lehetne rajt gyárilag az a fw amit itt ajánlasz. Vagy hülyeséget mondok?
-
altar21
csendes tag
Na, rátettem a padavan-t. Valamennyire javult a dolog, de a wifi sebesség még mindig nem jó. Az aria letöltő használatában tud valaki segíteni, mert bekapcsoltam, de nem tudom használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest