Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz dkess #90047 üzenetére

    Olvasd el amit írtam, tartom az állításomat. AX82U-n nem visszajelző ledek vannak, sajnos, nem mutatják ha épp nincs pl. net. Nem írtam, hogy nem kapcsolható ki. Ha már ennyit írsz akkor olvass ugyanennyit. Inkább ajánlom az AX58U-t az AX82U ellenében. Nem írtam, hogy az AX82U rossz lenne, de már megvan az AX58U-ja, nem éri meg AX82U-ra cserélni csak azért mert…. AX92U, AX82U, AX58U volt a sorrend az elmúlt 1 évben, egyik sem rossz, de az utolsó volt a legjobb döntés, és igen, a Merlin miatt. Nem kell, hogy feltétel legyen másoknál a Merlin fw viszont elég nagy előnyt adhat ha felteszi és semmivel sem több, mint egy gyári fw frissítés, ráadásul ha nem akarja akkor nem fogja frissíteni magát önállóan.
    Az, hogy neked mi az igényes és nekem mi az nem biztos, hogy ua. jelenti, szerintem az AX92U anyaghasználata sokkal igényesebb volt. Egyik routert sem kell bemutatnod.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák