Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz s_roland #9970 üzenetére

    Ha kikapcsol, és várni kell, hogy visszakapcsolhasd, akkor lehet, hogy rossz a szellőzés, és túlmelegszik. Ellenőrizd a hőfokokat Prime közben. A RAM hibától kékhalálozna, újraindulna a gép.

    Hogy on is legyen a téma, a Memtest86+ programmal teszteld a RAM-ot (USB boot pendriveról, vagy CD image), ami a win megkerülésével töltődik be. Ha egy éjszakát futott úgy, hogy nem hibázott, akkor nem a RAM lesz a gond.

    Az a RAM amúgy teljesen megfelelő Bulldozerhez is. A kompatibilitási lista csak az alaplappal tesztelt RAM-okat tartalmazza, nem tesztelhetik le az egész RAM piacot... :D Attól, hogy nincs rajta, még megy a lapoddal.

    Egyébként pedig, ha a Corsair oldalán szépen kiválogatod, hogy Memory by platform, AMD platform, stb, és a bal oldali szűrőkkel leszűkíted a keresést, ott virít majd az általad linkelt típus is. A Corsair tehát ajánlja AMD-hez. Írják is a linkedre kattintva: "System Requirements Designed for use with all DDR3 motherboards with two memory channels".

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák