Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz hawrlantb #27141 üzenetére

    Ez nem akkora keret, amivel csak be kell menni üzletekbe és mindenhol rámutatni arra, ami kell. Elég lehet simán, csak nem így.

    Szerintem első lépésben nézzél körül műszaki bizományiban például. Hangfalakból nyugodtan vehetsz használtat, ha találsz szépet és a fülednek tetszőt, mert egy hangszóró, amikor halálán van az tipikusan észrevehető már kipróbáláskor, de abban a 2 hónap garanciában, amit ilyen helyen a használt cuccra adnak már biztosan. Szóval nem nagy kockázat és ha felteszed a falra senki nem fog odamenni és 20cm-ről nézni, hogy most van e egy légypiszoknyi karc rajta valahol… Rajtad kívül senki nem fogja tudni, hogy használtan vetted. Lehet rajta spórolni.
    Erősítőből is kapsz ott fillérekért szépet, ha idősebb is megfelel. Ott viszont azért már lehet az is baj, ha javított, mert nem eredeti alkatrésszel javítanak, hanem helyettesítővel és nem biztos, hogy ugyanaz lesz utána tehát az már neccesebb, de beleférhet, sokan váltanak újabbra.
    Vászon helyett viszont inkább falat kéne glettelned, aztán lefestened vetítéshez ajánlott festékkel, mert az biztosan nem lesz idővel hullámos, mint az olcsó vászon, amit szerintem ne vegyél, mert csak problémát veszel annak meg drága. Pláne neked, akinek kell a pénz másra. Ha azt sem tudod hol kezd és első vetítőd, akkor szerintem a használt projektort felejtsd el. Eszedbe se jusson! Ez a natív FullHD elvárás projektornál -ha az újak között mazsolázol- vinni fogja a keret nagyobbik részét egyedül… szóval első körben járjál körbe mi mennyi használtan, hogy pontosabban kirajzolódjon mennyi is marad a 400-ból vetítőre egészen pontosan.
    Úgy, hogy újonnan minden, a teljes rendszer ennyiből, de FullHD is legyen ... hát ... abban szerintem Kína is lesz a végén valahol, szóval csak akkor, ha nem gond, hogy eladáskor buksz, mert el fogod adogatni, amikor rájössz.

Új hozzászólás Aktív témák