- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
Hi. Mivel lehet egy teljes weblapot letölteni? ponosan ugyanazt, ami a szerveren vannak file-ok. Ebbe beleértem a css fileokat is. Köszi szépen.
-
akasp
senior tag
UP ide
-
szasza_1
senior tag
válasz T. Almeida #701 üzenetére
Az a dúrva, hogy 1-2% az össz procihasználat ilyenkor...
-
szasza_1
senior tag
válasz kiskegyed #706 üzenetére
Ja, hogy ez ilyent is tud . Nem volt megtalálni a hunyót. 30GB olvasott adatmennyisége volt. Méghozzá az F-Secure egyik exe-jének. Leszedtem, most úgy tűnik, hogy jó lesz. Lehet, hogy a frissítésben volt benne valami. De ahogy láttam, nem csak nekem volt ilyen. Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a számomra legjobb vírusirtót, meg tűzfalat. Lehet, hogy marad a Windowsos tűzfal, meg az F-Prot. Vagy valaki tudja, hogy miért csinálta ezt az F-Secure? Ja, és a legérdekesebb a dologban, hogy amig futott az az exe (most sajnos nem tudom melyik, mert már ledaráltam), addig a procit sem lehetett kihasználni rendessen. Érdekes...
-
mikoljan
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy létezik olyan program, amivel sorok vagy oszlopok adatait különböző karakterpoziciókba lehet helyezni és .txt-ként elmenteni?
A válaszokat előre is köszönöm!- - - We Enter Into The Future - - -
-
swoody
senior tag
Hi tudnátok olyan progit mondani vagy valalami beállitást amivel gyorsabban áll le a XP
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel egyszerűen lehet számítógépről sms-t küldeni. Vodafone-os Nokia telefont használok, de a PC Suite nem igazán jött be.Legtöbbször három darabban küldte el az üzeneteimet. Úgy tudom ICQ-ban van ilyen funkció, de nem sikerült beállítanom. Nem ingyen sms küldőt keresek, hanem egy progit, mivel megírhatom az üzenetet, majd miután kézbesítette, a telómra kapom a jelentést. Lehet rosszul tudom, de talán a The Bat ismerte ezt. Aki tud segíteni kérem jelezze!Let the Zone take me if I am.
-
CWorm
aktív tag
Hali!
XP Home alá érdekelne olyan alternatív megoldás, mint a Pro-ban a házirend. Tehát szeretnék jogosultságokat beállítgatni Home alatt. Valami ingyenes progi érdekelne, amivel meg lehet ezt tenni. A segítséget előre is köszönöm.Félig ember, félig medve, félig disznó
-
Hujikolp
őstag
kétlem h lenne ilyen progi, de hátha ismeri valaki:
olyan progit kerek ami hangvezérléssel indít el egyes filéket. eltárol egy hangmintát, és ha ugyanazt a hangmintát visszakapja akkor elindítja azt a progit. vagy ha hozzá nagyon hasonlít akkor azt. mint pl olyan mint mint pl a mobiloknál, h hangtárcsázás. -
róland
veterán
válasz Hujikolp #725 üzenetére
IBM ViaVoice és társai. Szerintem jelenleg a kisérleti fázisban tartanak, de érdekes projektek. Amúgy ezek hangfelismerő szoftverek. Gúgli: Sound/Voice recognition az első érdemes keresőszó.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Füleske
addikt
Olyan programot keresek ami az egérmutató alatt levő ablakot teszi automatikusan aktívvá , nem kell rákattintani.
-
fasyrt
őstag
Hali!
Olyan videótömörító progit keresek, ami kezel mpeg2-es videót, és ide-oda konverálgatás nélkül tud tömöríteni egy adott méretre. Tehát beírom a proginak, hogy ez a vidó bizony max. 3 gigás lehet, akkor a progi áttömöríti a videót max 3 giga méretűre.
Van ilyen? -
Ingyen nincs. De mit értesz az alatt, hogy átkonvertálgatás nélkül? Mindenképpen kell de- és enkódolni a videót, ha a bitrátát akarod változtatni.
Ja most jut eszembe, van egy ffmeg nevű inygenes progi, de nem könnyű hozzájutni lefordítva (magyarul csak a forráskódot lehet megtalálni), rűáadásul csak command line. Na az tud szinte bármit, bármire kódolni.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Oly
őstag
Hi! Melyik az a progi ami...
*.flv -ből asztali divx-es lejátszón lejátszható fotmátumot csinál?
Próbálkoztam a SUPER nevűvel, de azon mindig elcsúszik a hang!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
LeC
addikt
Nekem olyan progi kéne amivel tesóm gépén korlátozhatom a letöltési sebességet/sávszélt, (úgy hogy azt ő nem veszi észre hogy fut a progi) és minden xp inditásnál automatikusan elindul.
Ugye routerrel van megosztva a net, és a routerben sajna nincs sávszél managment, ő meg persze állandóan tölt, nekem meg egy óra mire megjelenik egy oldal, nem is beszélve az állandó ping problémákról játék alatt...◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
sbazsi
veterán
és ha megbeszéled vele, hogy tegyen fel egy netlimitert, és állítsa be a teljes sebesség 70%-ra?
Ha pedig nem, bosszúból kezdjél Te is letöltögetni. (Hogy mit, az mindegy, utána rögtön törölheted.) Az övé még jobban lelassul, és akkor ő fogja mondani, hogy inkább felteszi, csak ne töltögess le! -
fasyrt
őstag
válasz kisgyerek85 #737 üzenetére
Áá, megtaláltam, ami kell nekem!
Xilisoft video conventer 3
mp4-be tömörít, alig romlik a videó, és kb. ez eredeti méret 25%-a! -
PazsitZ
addikt
-
Deathmaster
csendes tag
Helló. Valaki tudna nekem olyan programot ajánlani, amivel meg tudom nézni a hálózatra kapcsolt gépek paramétereit. Pl.: memória, proci, háttértár. Szoftver és hardver téren egyaránt. Egy rendszergizda
-
föccer
nagyúr
válasz Deathmaster #743 üzenetére
Távoli asztal nem segít?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
JustMusicFm
csendes tag
Hi!
Légyszi ajánljatok valamit a következő problémákra:
1. A windows ne induljon el akkor ha vki nem tudj a jelszót. Mert ez a fiókos megoldás jó, csak ha valaki a mégsére megy, amikor kéri a jelszót, a gép akkor is elindul.
2. Hallgatok valamilyen netrádiót, a gépet hagyom nyugodtan. Azt akarom, hogy csak az tudja újra használni a gépet, aki tudja a jelszót, amit én adok meg.
Remélem érthető voltam, segítségeteket előre is köszönöm! -
föccer
nagyúr
válasz JustMusicFm #746 üzenetére
1: Bios password.
2: Képernyővédőt állítsd be jelszavas védelemre.
mod:
RE: (#745) Deathmaster: Értem,d e sajna nem tudok ilyet.
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sbazsi
veterán
válasz Deathmaster #745 üzenetére
Everest Corporate Edition?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest