Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BitRider

    aktív tag

    válasz Dr.NX #52593 üzenetére

    Ismerem a batch konverter részét a FastStone Image Viewer-nek (ezt hívják külön programként FastStone Photo Resizer-nek). Ezt próbáltam leírni, hogy az miért nem megfelelő: bonyolult felület, illetve nehézkes előnézet a színállításnál. Külön be kell állítani az output folder-t vagy azt, hogy rámentesz-e az eredeti képekre stb. Ez mind-mind külön pipa, külön fül, extra bonyolítás, ami abszolut kizárja a célszemély esetén a kezelést.

    Az Image Viewer-ben közvetlenül látod a képeket, és ott is ott vannak a szükséges gombok a szín- és méret állításra, csak épp azt a jelölőkét hagyták le, hogy minden kijelölt képre vonatkozzon a beállítás. Ezt a ziccert ott kihagyták (lehet írok is a fejlesztőknek).

    Szóval ehelyett kell olyan progi, ami mutatja a kiválasztott mappa összes képét thumbnail-eken, egyből van szín és méretállítás gomb (nem külön felületen, hanem ugyanazon, ahol a képek tanyáznak), majd egy szimpla mentés felül is írja a változtatásokkal az eredeti elemeket. Ezt tudja az Office Picture Manager. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák