Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz 4264adam #70307 üzenetére

    Jó Te meg az összes magra 3.1-et írtál szóval pontosan ugyanúgy pontatlanul írtál mint én. Ne aggódj nem kell utánanéznem semminek, mert követem a PC piacot és elég sokat kereskedem is, szóval nem kell tanítgatni.
    Megint almát körtével hasonlítasz, mert oké, hogy leírod mit vettél mennyiért és hurrá. Viszont nem esik arról szó, hogy használtan vetted? Van-e rá garancia és mennyi? Processzorra úgy szintén. Vagy ha találtál is jó vételt nincs mindig az sem. Ennyi erővel én is írhatom, hogy vettem garanciás i7 6700 60-ért, és ugyanúgy felhúzom 4,5GHz-re na akkor mi van? De azért nem írtam, mert tudom, hogy ez alkalmi vétel volt nem kapni ennyiért.
    Az órajelet meg ne írogasd már egyfolytában. Halottál arról remélem, hogy generációnkét, ha nem is sokkal, de azért erősödtek ugyanazon az órajelen a procik, nyílván drágább ha erősebb. Az is rendben, hogy mennyiért vettél, de 3 év múlva ha kell lap vagy cserélnél mennyiért fogod eladni, ez mellett is elmentél, pedig ez is egy érvem volt. Próbáld meg kérlek pontosabban olvasni amit írok és nem kiragadni csak azt amibe bele tudsz kötni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák