Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1956

    senior tag

    válasz atala #13326 üzenetére

    Szia!
    Végül is megrendeltem a Brother MFC T910 DW nyomtatót, ma veszem át...
    Előzőleg én is beszéltem a magyar képviselettel, és az általuk ajánlott szervizzel is.
    A fejtisztításról: Valóban nem szebad áram nélkül hagyni, mert ha kikacsolod (áramtalanítod), akkor minden bekapcsoláskor azt fogja érzékelni, hogy ki tudja mennyi ideje voltam kikapcsolva, gyerünk csináljunk egy fejtisztítást.Ekkor persze telik a tintafogó szivacs, aminek a cseréje kb. 5000 Ft+ munkadíj.
    A szervizes szerint ezekre nem jellemző már a beszáradás, de 3 éven belül , ha jogosnak ítélik, a beszáradás esetén is él a garancia. Hogy mi a jogos, azt nem tudtam megfejteni.
    Gari időn kívül, viszont a csere kb 40000 Ft.
    Amit szeretnék még az itteni hozzáértőktől megtudni, hogy van-e valamilyen ajánlott papír hozzá, aminél a kétoldalas nyomtatás esetén nem lesz hullámos a nyomat. Mondták, hogy létezik valamilyen, bevonatos A4-es papír, ami nem szívja annyira be a vizet/párát, és tartósabb ellenállóbb lesz a nyomat, de konkrét márkát típust nem ajánlottak.
    A másik kérdésem, hogy lehet-e egyszerre telefonról(wifi), és kábelről is üzemeltetni? Persze nem egy időben, de ha akarok ráküldök egy képet a telóról, utána pedig rögvest a PC-ről?
    A beüzemeléssel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy elég az elején ajánlott kb. 400Mb-os csomagot telepíteni, vagy kell még az utána lévő 10 valahány félét is fel kell raknom?

    A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák