- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz spyduck #45582 üzenetére
Laptopon játszani? Nem, arra kellene, amit már leírtam fentebb.
Ha játszanék, akkor is max GTA5, vagy Grid2, de nem hinném, hogy erre egy laptop alkalmas lenne, inkább konzol, vagy asztali.
150-nél többet nem nagyon szánnék rá, mert amint a keret engedi, lecserélném egy Macbook-ra.radi8tor1: Kellene, de nem szeretnék egy wines gépert 200-250-et kiadni.
150ig bezárólag mit tudnátok ajánlani? Sajnos nem igazán vagyok otthon a laptopok világában, azzal se nagyon vagyok tisztába, hogy melyik gyártótól érdemes nézelődni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- X1 Carbon 8th 14" 4K IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP TPN-C129 notebook laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest