Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Ice-ozsé #43727 üzenetére

    Bocsánat, hogy próbáltam segíteni Ó alázatos padavan.

    Igen rossz topikban vagy, itt sajnos csak lenéző bunkó barmok vannak, főleg én, aki ezt szabadidejében csinálja nullforintért. Köszi, hogy felnyitottad a szememet, innentől jöhetsz Te, mutasd meg, hogyan kell. Én meg elásom magam fejjel lefelé 5m-re.

    Azt, hogy mit tudsz és mit nem tudsz a gépemről meg nem az én bajom, én is vettem szar gépet, használtam is, el is adtam bagóért. És akkor mi van. Ezt fel kell fogni, nem pedig pocskondiázni, meg durcizni, ha azt mondják rá, hogy pfuj.

    Keress vissza, itt is ezerszer le volt már írva, hogy ez meg az miért rossz. Sőt, gépet is kaptál. Csak neked akkora hatalmas gond volt egy matricakészlet egy üzleti géphez, hogy inkább nem. És veszel egy "fasza" konzumert magyar billel. Aztán bedobod, hogy csak filmre meg netre kell. Ráció sehol, Te sem bírtad megválaszolni mire ez a nagy ragaszkodás, de azért kell.

    Tedd azt, dobd ki. Aki képtelen egybefüggően kezelni 5-6 mondatot annak nem ajánlom az üzletelést.

    Én szégyellem magam, hogy nem születtem bele a munkásnép osztályába, így nem tudtam megérteni mit szándékozol tenni. Maradok hű olvasód továbbra is: a török basa.

    cinizmus off

    Renok: Ezt ezerszer inkább, gari és minden más miatt is. Ha nem vagy power user akkor a proci is bőven elég. SSD-t meg inkább belülre rakd, és kintre a vinyót. Gari nem ugrik.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák