Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz bohóc21 #1945 üzenetére

    A fórum kiteszi az emberek nagyon minimális %-át. Na ennek is csak egy szelete tudja, hogy a renew vagy kifutó szériás, éppen használt vagy bemutató darabos felső kategóriás üzleti gépek konzumer árban kaphatóak. Én 1-2 gép kivételével mindenkinek ilyeneket ajánlottam, majd vettem a környezetemben. A konkrét 8440p után beszéltem fél órát az tulajdonossal, és már dadogott, annyira tetszett neki. No, ennyire frankón vannak megcsinálva az üzleti gépek. Kis hozzáértéssel pedig simán megúszható olcsóért is.

    Én imádom az itthoni gépeinket, van talán 5 vagy 6 notink is. Mindegyik másban jó, másra való. A birtoklási vágyakat meg igyekszem féken tartani én is.

    A kérdés az, hogy mire használnád leginkább. HD videók meg pár régebbi játék bőven elmennek az integrált karin, cserébe akksi időben ez a legjobb megoldás.
    Prociból ha nem mágiára meg konvertálásra használod a gépet, szintén elég lenne egy i3. Mellé meg egy SSD és a világból kirohansz. A túl nagy dolgok beépítése vagy extra hőt és fogyasztást hoz, vagy bőséges extra pénzkiadást.
    Konfigban meg a Vostro el tudja verni a fentebb említett versenyzőket is. Asus árban van egy ilyen. Ezzel már lehet játszani, konvertálni meg amit akarsz. Ha nem szeretnél akkor 200k alatt vannak a dedikált kari mentes, kisebb procis gépek.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák