Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tom1939

őstag

válasz zsoltip #168501 üzenetére

Precsionből ilyenre akkor érdemes a "vastagabb" rendes workstation szériát venni annak jobb a hűtése (7560 jó választás). A nagy kérdés hogy kapsz e hivatalosan (Ha-n szokott lenni, én onnan vettem és ha prosupport van rajta akkor legalábbis nekem kifogás nélkül jöttek javítani Budapesten, 7740-em van), főleg 60-as szériát inkább az 50-es kezd érkezgetni (bár új intel cpu miatt tényleg jobb lehet a 60-as).

Én imádom a thinkpadok sokak szerint ósdi kinézetét, de túl sok tesztet láttam ahol borzalmas hűtésre panaszkodtak. De ez nem általános itt is van kolléga aki gond nélkül használja, lehet hogy pár egyedi eset (pl. elfelejtették a pasztát vagy valami). De engem ez elbizonytalanított.

Zbook-ból is a "rendes" változatot venném nem a vékonyabbat, azt hiszem az a Fury de ezt nézd meg (és ez hivatalosan lenne, de mindenhol készlethiányt láttam, látok). Ezekről nem hallottam sok rosszat (az egyetlen hogy a mostani Dreamcolor már rosszabb mint a régebbi), de nem is voltak célpontban nekem.

Új hozzászólás Aktív témák