- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz zsoltip #168501 üzenetére
Precsionből ilyenre akkor érdemes a "vastagabb" rendes workstation szériát venni annak jobb a hűtése (7560 jó választás). A nagy kérdés hogy kapsz e hivatalosan (Ha-n szokott lenni, én onnan vettem és ha prosupport van rajta akkor legalábbis nekem kifogás nélkül jöttek javítani Budapesten, 7740-em van), főleg 60-as szériát inkább az 50-es kezd érkezgetni (bár új intel cpu miatt tényleg jobb lehet a 60-as).
Én imádom a thinkpadok sokak szerint ósdi kinézetét, de túl sok tesztet láttam ahol borzalmas hűtésre panaszkodtak. De ez nem általános itt is van kolléga aki gond nélkül használja, lehet hogy pár egyedi eset (pl. elfelejtették a pasztát vagy valami). De engem ez elbizonytalanított.
Zbook-ból is a "rendes" változatot venném nem a vékonyabbat, azt hiszem az a Fury de ezt nézd meg (és ez hivatalosan lenne, de mindenhol készlethiányt láttam, látok). Ezekről nem hallottam sok rosszat (az egyetlen hogy a mostani Dreamcolor már rosszabb mint a régebbi), de nem is voltak célpontban nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest