Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz Pocok256 #15445 üzenetére

    Azt nem tudom, h az AMD DG vagy az integrált grafikus vezérlő olyan módon való reklámozása-e a nagyobb marketing bullshit, mint például a "4GB rendszermemóriát is használó integrált grafikus vezérlő" :(

    Tetszik, nem tetszik az AMD DG nincs kiforrva, nincs optimalizálva. Talán majd egyszer lesz, de ez most még nem jött össze. Az pedig senki nem fog vigasztalni, hogy 1000-ből 1 játék jobban fut. Amikor pedig az i3-as konfig 30.000ft-al olcsóbb mint az A10-es konfig és még le is gyalázza mindenben, akkor megkérdőjelezendő, h még is mi a lótüdőért fizessek egy gyakorlatban lassabb (elméletben gyorsabb), nem kiforrott, drágább technológiáért?

    Korábban én is azt hittem, hogy jó az AMD DG, de mivel nem volt hasonló hardver rendelkezésemre bocsájtva nem is igazán tudtam pontos következtetéseket levonni. Ez a 4 notebook viszont most elég hiteles! Csalni nem csaltam, hülye nem vagyok! Az pedig, hogy te korábban kipróbáltad DG-vel és DG nélkül is és ott tapasztaltál különbséget nem releváns, ugyanis mint láthatod az Intel leggyöngébb processzora is megeszi reggelire az AMD legerősebb processzorát.

    szerk: Önmagához képest az AMD DG előny de, hogy ne kocsis példát hozzak fel kapsz repülőset :)

    Adott egy 1db rotorral felszerelt repülő, viszont ha rárakunk egy másodikat is akkor két rotorral gyorsabban megy. De baszhatod a két rotort ha a másik gépen sugárhajtás van ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák