Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Create.

    addikt

    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2hónap

    (2) A gépre szánt összeg forintban? 125-140eFt

    (3) Felhasználás? Otthoni felhasználás, tv-re kötés hdmi-vel filmnézéshez, (illetve van egy régebbi monitorom, ami vga kimenetes, amit ha játszanék akkor használnám).

    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Inkább régebbi játékokra használnám pl.: War3+TFT, GTA vice city, de mondjuk jó lenne, ha a Dota2 és a starcraft2 is elmenne rajta1440*900(a monitor felbontása) medium körül (ezt csak azért írtam, mert gondolom a az első kettőt bármi elvinné maxon már).

    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15'6" hd felbontással (nagyobb felbontás nem kell), a többit igazából nem tudom mi mit tesz nekem mind1.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nagyon ritkán hordoznám, max kirándulásra 1évben párszor.

    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) semmi, de win7 támogatás jó lenne, de ha nincs az se nagy probléma.

    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? max 500gb HDD+4gb ram (ha lehet bővíthető legyen később egy ssd-vel +4gb rammal) ODD jó lenne, ha lenne de nem feltétel.

    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)HDMI és VGA bemenet

    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Elsősorban újat szeretnék, ha nagyon nincs a feltételeknek megfelelő akkor a használtan is elgondolkodok.

    Jelenleg egy i5-ös asztali gépem van (vga nélkül), azt szeretném lecserélni, mert csak a nappaliban van TV a gép pedig a szobámban van és így helyhez vagyok kötve.
    Válaszokat előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák