-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotyi100
újonc
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék laptopot vásárolni,általános otthoni használatra kellene(Internet,filmnénés,egy kis játék) Eddig az ASUS X550JK jött szóba,bár nekem inkább Lenovot ajánlottak a strapabíróság miatt.Esetleg tudnátok Lenovo modelleket ajánlani, vagy valami más alternatívát?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dotyi100
újonc
1) Ebben a novemberi hónapban.
(2) 150.000-170.000
(3) Otthoni általános használat,facebook,filmek,zene,sorozatok,
(4) Nem játszanék gyakran, de szeretném ha az újabb játékok elfutnának rajta.
(5) Mérte:15,6 inch-nél ne legyen kisebb.
(6) Nem hordoznám gyakran.
(7) Semmi
(8) Nem nagyon értek az ilyesmihez,csupán az a lényeg,hogy kéréseimet kielégítse.
(9) Legyen strapabíró több évig tartson. (igen tudom,hogy ez sok külső dologtól is függ)
(10) Igen, csak új. -
félisten
-
Dotyi100
újonc
válasz szabonagyur #103654 üzenetére
Értem...köszönöm a segítséget,de találtam két laptopot még ami szóbajöhet.
http://www.altex.ro/laptop-hp-pavilion-15-ab009nq-intelr-coretm-i7-5500u-pana-la-3-0ghz-15-6-500gb-4gb-nvidia-geforce-gt-940m-2gb-ddr3-free-dos
http://www.altex.ro/laptop-dell-inspiron-5547-intelr-coretm-i5-4210u-pana-la-2-7ghz-15-6-4gb-500gb-amd-radeon-hd-r7-m265-2gb-ddr3-ubuntu-12-04-sp1
Ezekről esetleg tudnál véleményt mondani? -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik gépet célszerűbb választani? Programozó az illető akinek kell és cégeknek dolgoznak, fontos a megbízhatóság. Most Lenovo x230 van neki.
-Lenovo X250
-Lenoyo Yoga
-HP Elitebook 820
-Dell Latitude E7250 -
mmat3
tag
-
Tikakukac
titán
válasz SPeti1984 #103656 üzenetére
Ami nem helyszíni garis azt felejtsd el.
Ezen belül meg hát remek kérdés. X250-ről alig van infó, többiről sem sokkal több mert elég frissek és még itthon nincs akkor gépcsere hullám.
ia84ttm: Nice, de ha már mindenképpen kötekedünk, milyen gépekben is volt ilyen? Semmilyenben, mint ahogy mióta létezik(zett) core notikban azóta sem volt soha. Ezt eddig rakják 1 szem AlienWare gépbe elviekben az komoly mennyiség
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz SPeti1984 #103659 üzenetére
Ha az az X250 sima TN akkor whaha, de a HD is erősen bruhuhu.
Ez mindegyik konfigból olyan amit most bedaráltatok egy 100k-s régebbi szériával is, szóval kicsit ezekből még turcsizni kéne.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz mmat3 #103657 üzenetére
Én inkább a 12 magosat (Intel Xeon E5-2697 v2 ) venném, ha már ennyire beindult a proci mag-ömlés.
-
Dotyi100
újonc
válasz szabonagyur #103661 üzenetére
Megnéztem az Asust is amit ajánlottál,és a tetszésemet is elnyerte csak sajnos nem találtam olyan üzletet(ahonnan tudnék rendelni és tudom hogy megbízható) ahol árulnák ezt a modelt.
-
mmat3
tag
válasz Chaser #103662 üzenetére
Ezt írtad : "4 mqagos i5 soha nem volt notebookban.". Én meg küldtem egyet. Nem írtam hogy 200 alatt van. És igen már van hozzá kapható gép de az már közelít a 300-hoz win nélkül. [link]
Más:
A k501 biztos hogy nem fogja vinni a fifa 16-ot max részletességgel de ennél nincs jobb ennyiért. Az már jó ha fullhd megvan lowon. Összehasonlításképp 740m-en a 15 lowon 768p-n játszható.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
QwErTy42
addikt
válasz mmat3 #103665 üzenetére
Jól írta bizony. Nem is volt.
Az hogy most éppen bejelentettek egyet, egy kis, külföldi tuningcégtől az még mindig nem egy elterjedt, általános dolog, pláne nem olyan, ami korábban elérhető volt.Nem látom a hozzászólásodban az építő jelleget.
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Nos mivel a topic halott ahová a kérdést szántam ezért ide is leírom hátha tud valaki segíteni.Tudna ajánlani valaki progit, amivel a proci tdp limitet lehet kitolni és ventillátor fordulatát lehet állítani?
-
félisten
-
Skatorius
tag
Az én kommentemmel lassan abba lehetne hagyni az offolást
,,A világ madzag nélkül csak káosz"
-
mmat3
tag
válasz szabonagyur #103666 üzenetére
Tényleg 2-3x annyival erősebb, de még így sem hiszem hogy képes lenne maxon vinni. 768p-n futoot lowon 30fps-el. Nem hiszem hogy k501-en menne maxon stabil 60fps-el, élsimítással.(nem élvezhető változó fps-el a játék, a 740m-en be kellett kapcsolni a 30fps-lockot. És látható a különbség 30 és 60 között) Főleg hogy erre egy 4magos amd se volt elég egy Hd7770-es radeonnal. Maga a proci is kevés szerintem ehhez. De én egyébként örülnék neki ha vinné, valaki megnézhetné a demót akinek ilyen laptopja van.
(#103667) Chaser
*285000Ft és ebbe bele van számolva a Magyarországra való szállítás is...
De én tényleg azt hittem hogy volt ilyen proci korábban is, összekevertem az asztali procis gépekkel... -
félisten
-
-
mmat3
tag
válasz szabonagyur #103673 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de az 4magos athlon volt.
Még úgy is jóval erőseb mint egy 1.9Ghz-s U-s i3 szerintem.(#103674) Tikakuka:
Mint ahogy korábban is írtam:
"*285000Ft és ebbe bele van számolva a Magyarországra való szállítás is..."
Ha legörgetsz az aljára ki van írva hogy 4-5 day delivery to hungary(54€), és kiválasztod hogy nem kérsz win10-et pont ennyibe jön ki szállítással. És áfával együtt írja ki, külön nem kell rá áfát fizetni mivel Ez-n belülről jön.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz mmat3 #103675 üzenetére
Megkövetlek valóban, nagyon mókás konfigurátor ipad alatt.
Be kell rendelni, boldognak kell lenni vele. 3 épített gépes sztorim van egyik szebb volt a másiknál. AW szinten is ugyanez igaz. Ami messze nem ez a kategória. Sajnos.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS X550JX-XX121D laptop és egy LENOVO IdeaPad G50-80
Az Asusban van egy I5-ös proci és egy NVIDIA GeForce GTX 950M 2 GB DDR3.
Lenovoban meg egy I7 és egy AMD Radeon R5 M330 2GB GDDR3
Havernak kellene és nem 1-2 évre.Érvek és ellenérvek alapján döntenék,de kiváncsi vagyok itt a véleményekre.
Lenovo: 15.6" FULL HD-LED GlareType 1920x1080 pixel
vs
Asus: 15,6' HD LED fényes TFT 16:9 (1366 x 768)Lenovo: Intel® Core™ i7-5500U Processor (4M Cache, up to 3.00 GHz)
vs
Asus: Intel Core™ i5-4200H (Dual-Core, 2.8 - 3.4 GHz)Lenovo: 4GB DDR3/1600 MHz
vs
Asus: 8 GB DDR3 1600 MHzAlapvetően mennyivel jobb az I7?
Melyik videókártya erősebb? Ha döntenem kellene akkor AMD mellett tenném le a voksom.Viszont a Lenovoban csak 4Gb ram van.Asusban 8Gb.200.000 Huf-ért van jobb alternatíva?[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
félisten
-
QwErTy42
addikt
Szia,
Egyik sem ajánlott.
A nagy probléma, hogy csak a hardvert nézed. Azt nem, hogy mekkora ipari hulladék esetleg a ház kialakítása vagy milyen pocsék a billentyűzet...stb.
Ha ilyen a G50-nek is a kijelzője, mint a Z50-nek, akkor abba nem lenne köszönet.Azt azért elfelejtetted leírni, hogy mégis mire kellene.
Töltsd ki kérlek az összefoglalót.
-
Giii
senior tag
válasz QwErTy42 #103680 üzenetére
Értem! Igen én a hardvert részét vettem elsődlegesen figyelembe.Haver hazaér melóból majd bekapcsolja a masinát.Kicsit netezget és ha tud játszik vele.Nyílván itt nem GTA 5 -re vagy ! re gondoltam Skype.Semmi komolyabb megtehelő program.Semmi renderelés.De a grafika fontos lenne ha már hosszú távra veszi.Bár itt megjegyezném ha csak filmre fogja használni,márpedig arra,akkor sok k@rva különbséget nem fog észre venni.Itt nem igazán fontos az,hogy milyen az anyagminőség.Mondjuk nekem fontos.(de ez nme számít).Én úgy vagyok vele,hogy a legjobbat szeretném neki.Ezért ha van jobb alternatíva akkor azt szívesen veszem.Az egyiket leírtátok.Esetleg valami még pluszba?
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz mmat3 #103675 üzenetére
Teljesen lényegtelen, de kevered a nettó és bruttó árat.
919,17 € ex ÁFA
1 103,00 € inc ÁFA
320-as eur-ral számolva 350k huf. Áfát akkor úszod meg ha van céged eu-s adószámmal. + szállítás, és ha gond van hova viszed garizni?
4 magos amd-nél azonos órajelen már régóta erősebb egy i3, sajnos._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
QwErTy42
addikt
Egyik sem ajánlott (és akkor finoman fogalmaztam). Arra ne várj, hogy az áldásunkat adjuk rá.
Majd a Te felmenőidet emlegesse a haverod és ne a miénket, amikor gond lesz a géppel.Ha tényleg csak ilyen egyszerű lenne a laptopválasztás, hogy megnézi a júzer, hogy mi van az adatlapon, akkor nem lenne szükség ehhez hasonló fórumokra.
A kérdőív kitöltését meg nem viccből kértük.
Most leírtál pár sort, amiből még mindig hiányzik egy-két kulcs infó. Pl mennyit szánna rá és hasonlók.(#103685) Dhampir Az örömteli, mert én egy időben csak ilyen "retro" paneles szutykokkal találkoztam.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok és előre is köszi a segítséget! Alább a kérdőív:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Az elkövetkezendő hónapokban.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
Maximum 150.000 Ft.
(3) Felhasználás?
Net, töltögetés, néha kisebb igényű játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Heroes sorozat, ehhez nem kell durva gép.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Ezt rátok bízom.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Maximum havi 1x haza-vissza.
(7) Operációs rendszer?
Windows 7!
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Tárhely talán egy 500 GB-os elég, SSD mindenképp kell a rendszernek!, az a célom, hogy miinél gyorsabb legyen a gép.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
3.0-ás USB csatlakozó, asszem' ennyi.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Jöhet használt is, lényeg, hogy ne menjen 150 felé, de az még jobb, ha ettől jóval olcsóbban is találtok számomra megfelelőt.The owls are not what they seem.
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni a héten 1 új gamer notebook-ot a 12 éves kisfiamnak,otthonra.
250K lenne a keret rá. Inkább játékra kellene,úgy általánosságban vigyen mindent az nem baj,ha nincsenek kimaxolva a top gamek( azok úgyis 300k felett kezdődnek).
A ficsőrök mindegy, egy jó stabil időtálló fiús cucc kéne.
Az sem baj ,ha 1-2 éves modell, csak legyen újAjánljatok valami alternatívát lécci,teljesen elvesztem a részletekben.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
whatupchief
csendes tag
Sziasztok, az alábbi szempontok szerinti notebookra (netbookra?) lenne szükségem, előre is köszi a segítséget!
1-2 héten belül.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max 200.000 Ft(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Irodai-, és terepmunka (kint építkezéseken). Használt programok: Office, CAD programok (ArchiCAD elsősorban), nagy pdf file-okat (tervrajzok) is jól kezeljen, néha PS is.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Játékra nem fogom használni.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Matt kijelző, méret max 15".(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Igen, iroda és kinti terep között fogom használni, tehát sokat fog utazni, strapabírónak kell lennie (hideget is kéne bírnia).(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7 vagy újabb, de lehessen rajta a legfontosabb programokat használni (Office, CAD, stb)(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Jó lenne az SSD, de nem kizáró ok ha nincs. RAM min 8 GB legyen, optikai meghajtó szintén nem feltétel.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Leginkább új, de nem zárom ki a használtat is, amennyiben van számla/garancia.Köszönöm!
-
btudos
nagyúr
válasz whatupchief #103690 üzenetére
Én az igényeid alapján WS irányba mozdulnék, pl. ez jó választás lehet, SSD-vel bővítve pont megfelel a céljaidnak.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Chaser
legenda
válasz japunk #103688 üzenetére
Ha úgy érted w7 legyen az árban nem sok gép van, és nem is sok gép támogatja már. Ami biztosan az dell 5558, 130k körül van win nélkül, kéz alatt w7 licensz 8-10k, használt gépes kereskedőknél 10-15k, szóval belefér. Másik fuji a514, az viszont nem tudom támogatja-e még, elviekben igen, de utána kell nézni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Khelben
nagyúr
válasz japunk #103688 üzenetére
Dell 5558 I3 + 920M-mel 130k körül. Oprendszer ennyibe nem fér bele.
(#103689) cimbi186 : volt ennyiért Asus N550JX, ha abból találsz valahol, az jó lehet. Ha nem, akkor Asus K501 valamelyik jobban felszerelt változata (i5 + 950M), utóbbiba még kijön ssd is ennyiből.
(#103690) whatupchief : Újonnan ennyiért nem kapsz ilyen gépet. HP Probook 450-et vehetsz, de az elég belépő szint hardverben, minőségben és terep-bírásban is. Használtan tiéd a világ, laptopsystem oldalán 200 alatt kapsz 4. generációs gépeket (TP440, HP840), de még jobb lenne CADra egy munkaállomás (HP 8560 / 70w), bár ennek a 3,5 kilóját nem nagy élmény hordozni.
[ Szerkesztve ]
-
zolika1984
csendes tag
Sziasztok!
Laptopvásárlásban szeretném kérni a segítségeteket.
Decemberben(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150-200.000HUF(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Filmnézés, játék(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
NFS, COD(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6" megfelelő, fényes vagy matt nekem mindegy.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Csak nagyon minimálisat. Szobában tartanám. Az asztali PC-t szeretném kiváltani vele.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
120G SSD+1TB HDD, minimum 4Gb memória, s egy optikai meghajtó(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
USB 3.0, HDMI(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Jelenleg inkább csak újban gondolkodom.Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Asycid
tag
Barátnőm venne lapost:
Most novemberben(2) A gépre szánt összeg forintban?
Maximálisan 200.000 Ft. Jobb ha olcsóbb, mivel egy SSD-t utólag akarnék beledobni neki, és szeretném ha így kijönne 200.000 Ft-ból, persze ha nem megy máshogy, egyértelmű, hogy kihagyom ezt a lépést egy darabig!(3) Felhasználás?
Otthoni munka (office és tsai), netezés, YT, néha egy-egy casual szintű (és hardware igényű) játék Vegyük alapnak pl. Armikrog-ot, szóval semmi extra.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Lásd (3)(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13-14 hüvelyk. 1366x768 vagy fullHD, az mindegy. Matt jó lenne, de ha ennyiért nincs, akkor természetesen jó a fényes is. TN-IPS teljesen mindegy, de ne nagyon torzuljon a kép lentről-fentről és általános képminőség azért ne legyen kuka minőség. Dióhéjban: legyen elfogadható képminőség.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat nem lesz hordozva, amikor igen, akkor kocsiban.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD elég 500 GB is. SSD lásd (2)-es pontban.
RAM legyen 4GB, az alá manapság már inkább nem mennék. ODD-hez ragaszkodik, de utólagos beszerzés is jó neki (külső DVD író), szóval nem fontos hogy beépítve legyen(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-nem baj, ha touch screen is van, de messze nem elvárás!
-msata vagy m2 jó lenne a jövőbeni SSD bővítés miatt.
-RAM legyen bővíthető (legyen legalább 1 üres slot, még ha forrasztva is van gyárilag rá valamekkora modul)
-nagyon tetszett neki a Dell Inspiron 7347 anyaghasználata amikor hülyenemvagyok boltban megtapogattuk a laposokat.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új. -
Khelben
nagyúr
válasz zolika1984 #103694 üzenetére
Asus K501, 160-tól 230-ig van különféle felszereltséggel, érdemes 950M-es vga-val venni.
(#103695) Asycid : Asus K401
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Még idén.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
~150k
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Leginkább netezés filmnézés, pár játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Gondolom ebben az ársávban nem sok játék fut szépen, de FPS lövöldözős játékok
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Jó lenne HD, ezen kívül mindegy, hogy matt vagy fényes
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
90%-ban otthon használnám
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Ezt meg tudom oldani, tehát mindegy
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
500gb HDD elegendő nekem, RAM-ból legalább 4, optikai meghajtó nem szükséges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI kimenet fontos lenne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új eszköz érdekelElőre is köszönöm a segítséget,
Roland
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Khelben
nagyúr
válasz kovacsroli #103697 üzenetére
Dell 5558 i3 cpu + 920M vga, de ha hozzáteszel 10k-t, akkor van 160k körül Asus K501 i3 + 940M felszereltséggel, fullhd kijelzővel, az jobb választás lenne.
-
Khelben
nagyúr
válasz kovacsroli #103699 üzenetére
Valószínűleg ki van fogyva a készlet, mert elég népszerű cucc. Fel kell hívni a boltokat, hogy mikor várható. Az LB változat volt 160-ért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Deel G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Dell Latitude 7490 üzleti laptop
- Hibás lenovo t570
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest