- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
polip
addikt
válasz kzsolti007 #49798 üzenetére
szevasz
a V120 egymagos, a P320 meg kétmagos. M-es Dell AMD, n-es Intel
tv-re pláne hagyományosra csak s-video csatin tudnád rákötni, de az új notikra csak HDMI-t szerelnek már, tehát az esélytelen:
jó árakért meg itt nézz körül:
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
gaboca89
csendes tag
sziasztok! gondolkozok egy Dell M301z vásárlásán. néha játszanék is vele, de a HD4225 elég kevésnek érzem. valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? mennyire lehet vele játszani? újabb NFS-eket viszi? köszi
-
Shrek16
csendes tag
Sziasztok!
Erről a két notebookról szeretnék infot kérni, vagyis hogy melyiket érdemesebb venni és miért?
Asus k42jv-vx051d
Lenovo ideapad y560Lenovoból szerintem elég lenne az i3-as procis, mert azt hallottam hogy a videókártyája sokkal táposabb, de vannak itt olyanok akik ehhez jobban értenek mint én
Előre is köszi!
Noé bárkáját egy amatőr építette. A Titanicot profik...
-
adm
őstag
válasz kzsolti007 #49798 üzenetére
hdmi - hdmi kábel minőségtől és hossztól függően 1k-tól
hdmi -> rgb componens + hang átalakító (digitális-analóg)- 30k
rgb - rgb (rca) kábel minőségtől és hossztól függően ~1k-tól
rgb -> scart átalakító 1,5k
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
mrsitn
csendes tag
Olvasgatom egy ideje a fórumot, és a kapcsolódókat is. Megnéztem a benchmarkos listákat is amiket többször belinkeltetek. A vga kérdést nem tudom megoldani.
Jelenleg sem játszom rendszeresen, de van mikor rámtör, és néha egy egy új játékot vagy vmelyik klasszikus folytatását azért persze alkalomadtán szívesen kipróbálnám. Soha nem a felbontás és a játék szépsége fogott meg hanem, hogy az mennyire köt le, mennyire pihentet. Jelenleg kb havi 5-8 órát játszom Ebből kiindulva kérdezném, hogy ilyen háttér mellett sem lehet elég egy 5470-es vga az 5650-el szemben? Dirctx11-et mindenképpen szeretnék.Amire általánosságban használom a gépet az a sorozatok nézése. Emiatt kellene egy jó monitor, és egy olyan vinyo ami sokszor írható, felhasználható. Ezeket figyelembe véve a minimum átmérő a 15". A felületet tekintve gondolom a matt jobb lenne a fényesnél, de azok igen ritkák, és borsos árúak.
Minőség, gari. Azt látom, hogy ki erre ki arra esküszik, de vmi útmutatást lehet e kapni, akár csak felsorolás jelleggel a márkákra vonatkozólag? A gari fontos, azt is gondolom, hogy min 2 évet szeretnék.
Ár. Azt hiszem, hogy ezt a kategóriát meg kellene úsznom 15 -200k közt.
Keresek olyan oldalakat is, ahol nem csak árra, márkára lehet szűrni a laptopok közt, hanem pl procira és vgara is.
Előre is köszönöm a segítséget. -
zsolt19900
őstag
Dell inspiro n5010 az intel gma hd vgaval is elfogadható teljesítményt nyújt vagy kell bele az ati 5470 ese, nem játszanék vele sokat, dehát mégis induljanak el a játékok egy két régi darab és ennyi, szóval így megéri azt a plusz ráfordítást vagy sem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
pumukli23
senior tag
válasz zsolt19900 #49808 üzenetére
Szerintem plusz 6-8e-t megér, esetleg Dell fórumban nézz utána, hogy kikapcsolható-e az ati, és ilyenkor csak az intel pörög.
(Ati Switchable valami üdv -
adm
őstag
válasz pumukli23 #49807 üzenetére
én a hdmi-t vettem alapul forrásként, de ha van dsub vga akkor működhet vga-komponens kábellel is igazad van. így mondjuk 5k alatt van a mutatvány
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
adm
őstag
válasz pumukli23 #49811 üzenetére
a dsub vga kimenet már analóg jelet továbbít így elvben működhet.
a hdmi viszont digitálisat, amit át kell alakítani analógra. ezért kerülnek sokba azok a dobozok.
az kérdés hogy ezt meglehet-e oldani driverből vagy kell hozzá kimenet kezelő segédprogram pl powerstrip...16core - 32thread - 64gb
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Mostani notim meghalt, és egy új kellene.
A kiszemeltem: Lenovo IdeaPad Y560
A felhasználási területek, CAD, ArtLantis, net és egyebek. Lehet, hogy játék is lenne, bár mostanában nem nagyon játszottam, mert nem igazán volt mivel.Kérdés: Lenne-e más gyártó, más notija, ami teljesítményben nagyjából hozza ezt a szintet, és nem sokkal drágább, de a minősége nagyjából megegyező? 15,6-nál nagyobbat semmiképp nem szeretnék, kisebb lehet. És Acert se szeretnék.
Prémium minőség nem kell, mert annyi pénzem nincs, hogy benevezzek egy ThinkPadra, vagy Elitebookra.
Az i5-430m 20k-s felára megéri az i3-370m-hez képest? Ér annyit a Turbo Boost?B eset: Asztali gépet veszek az izmosabb feladatokra + valami egyszerűbb 13,3-as noti (mert mobilitás is kell), aminek van egy erősebb procija (i3 azért jó lenne)+IGP, de ezen esetben az elkölthető maximum keret 110-120k lenne. Ilyent viszont nem nagyon sikerült találnom
Nektek hátha van ötletetek mindkét variációra.
Köszi szépen előre is!Just a simple Lineman...
-
rekid
addikt
válasz mrsitn #49806 üzenetére
Azthiszem azert ilyen feltetelek mellett eleg lehet a videokartya (5470). ha raklikkelsz a benchmark listán a reszletes leirasnal jatékokra bontva latod mit tud az adott kártya.
Márkákat illetően jó garncia szempontjábol sorbaállítani illetve a szerint hogy mit érsz a garanciáddal és hogy milyen szerviz áll rendelkezésre.
Dell, HP, Lenovo, Toshiba gépekhez tudunk korrekt márka szervizeket ajanlani Magyarorszagon. A többieknel mindnel van valami rizikofaktor. Vagy külföldi szerviz központ ahol hetekig kuldozgethetik a geped vagy valami más. Persze nem feltetlen ilyen rossz a helyzet. Azt tudomasul kell venned hogy barkitol veszel gepet meghibasodhat, főleg mert az alaplapon és a burkolaton kivul a legtobbszor összevásárolt tomeggyartott alkatreszekrol van szo. monitor, hdd, ram, optikai egyseg stb mind mind.. A kerdes az hogy ha gond van mennyire gyorsan s korrektül oldjak azt meg.
Nem egy rossz valasztás egy DELL Inspiron N5010 3 év garival igaz csak 5200rpm es a háttértár de ez a konkurenseknel is igy van, mivel irtad sokat masolgatsz gondolom van vagy lesz mellette egykülső merevlemez ami nyugodtan lehet 7200-es vagy gyorsabb.
de pl TOSHIBA Satellite L650 notebook sem lenne rossz.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
fabika
tag
válasz mrsitn #49806 üzenetére
A 5470 kevés a mai játékokhoz
De lehet találni 200 alatt is 5650-el megfelelő notikat:
HP DV6-3150eh, ACER (acer meg csak 1 év gari, de elég jól felszerelt gép. ) .
Vagy +10K -ért dv6-3070eh(Mind a két linkelt honlapon van részletes kereső )
Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.
-
dev00
tag
Sziazstok,
Notit keresek, elsődlegesen játékra. Az Msi gx660-at néztem ki, tudnátok jobbat ajánlani? A lényeg hogy max kijelző méret 15,6" Köszi
-
ene
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek abban, hogy milyen laptopot vegyek. Jelenleg egy 3 éves Dell Vostro 1700-at nyúzok, ehhez méltó utódot keresek.
Felhasználási terület: programozás, többféle IDE, komolyabb sqlek, webszerver(ek) a fejlesztéshez, néha újabb játékok.
Előnyt élvez, de nem feltétel: 17" kijelző, legalább 2, de inkább 3 év garancia, 4+ Gb memória, piros színben is kapható (corporate identity), i5/i7
Nem számít: súly, üzemidő akkumulátorról
Ár: rugalmas, de br. 300 000 Ft-nál többet nem szívesen adnék érte.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Lesliegold
tag
Sziasztok!
Megvettem ezt a Dell laptopot: [Dell N5010 /4BRT4N1/]
Most bontottam ki, természetesen windows alá nincs driver a csomagban. Felmegyek a hivatalos
[támogatási oldalára e gépnek]
és csak win 7 64 bites és Vista 64 bites alá mutat drivert.
Arra a kérdésre szeretnék választ, hogy nem támogatja a 32 bites win7-et (ez szerintem hüleség), vagy a win7/64-es való win7/32-eshez is?
Netán elképzelhető, hogy hiányos az oldal és keressek máshol hozzá? Ráadásul ezeket nem tudom lementeni, hanem rögtön a szerverről telepíteni szeretné, holott én az asztali gépen akarom lementeni, tehát isten ments, hogy röhtön intalláljon...Mit csinálok rosszul? Köszi és Üdv![ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
ene
csendes tag
válasz Lesliegold #49821 üzenetére
szia! úgy látom én is, hogy nincs 32 bites támogatás hozzá. Letölteni úgy a legegyszerűbb, hogy hozzáadod a download list-hez azokat, amiket le kell töltened. Van Download & create iso lehetőség is.
-
ruan
tag
Sziasztok,
Van egy régebbi laptopom,
a wifi hiányzik belőle nagyon,
viszont ha jól tudom a Pcmcia bővítő helyre lehet kapni kártyát amivel szörfölhetnék,
ha így van milyet vegyek, semmi extra, olcsón, de legyen megbízható, és a gyengébb jeleket is jó lenne ha biztosan fogná.
Melyik márka az ajánlott?köszönöm a tippeket.
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
gessztenye
csendes tag
Így van, létezik picimaci helyre rakható wifi kártya is, de talán egyszerűbben, és olcsóbban tudsz venni usb-s wifi stick-et. Márka... küldtünk már vissza gariban nagyon jó nevűt is, és használunk/használnak ügyfeleink teljesen noname stickeket évek óta gond nélkül. Szóval szinte tök mindegy.
-
drpele
senior tag
Szerintetek melyiket válasszam a 3 közül? Nagyon nem bírok dönteni...
Dell Inspiron N5010 (15R) i3
Toshiba Satellite C650-1E6
Dell Vostro 1015 T65Esetleg Lenovo Thinkpad hasonló (150-160.000 Ft) árkategóriában?
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
parrag66
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy HP Pav DV6 3060eh laptopot, erről szeretnék valami véleményt kérni. Elég tetszetős, ami így elsőre nem igazán tetszik benne az a numpad hiánya valamint a színe.
Nem tudom, hogy ez az Athlon II n330 milyen, vagy ahogy azt már korábban kérdezték mások, hogy ki hajtja e a VGA-t.
Főleg grafikai dolgokra használnám PhotoShop, stb, de néha játékra is. (CoD2, CoD4)
-
drpele
senior tag
válasz drpele #49825 üzenetére
És az SL Thinkpad:
Lenovo ThinkPad SL500Kérdés, hogy mennyit nyom a latban a DELL 3 év garanciája az SL szériás Thinkpad 1 évével szemben.
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
ntgr
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget kérnék. Laptopot szeretnék venni, 130 ruggancs alatt. (vagy max akörül) Ami fontos, hogy szaladjon rajta a net (de gyorsan), legyen rajta hely (képeknek, doksiknak) meg Windows minden, és ne legyen túl pici, mert sokat gépelek rajta. Nincsenek nagy igényeim, nem játszok rajta, nem torrentelek, csak otthoni nyünnyügésre használom. Eddig egy Dell Lattitude C 640-et használtam, már vagy 5 éve társam jóban rosszban, negyon kis kezes, csak már öreg szegénykém, és ideje lenne egy újat venni.
Alapvetően Dell illetve Hp párti vagyok, de nem zárkózom el semelyik márkától.
Mivel gyakorlatilag fogalmam sincs milyet vegyek, számitok a segitségetekre.
Előre is köszi:
ntgr -
pumukli23
senior tag
válasz drpele #49827 üzenetére
Ha másfél év után tönkremegy (persze lehet hogy elmegy hibátlanul 4 évet) akkor van egy 150k-s virágalátéted. Esetleg megjavíttatod, és hibától függően ráköltessz sacckábé 15-60k-t...
Szóval röviden ennyit jelent a 3 év garancia, 3 évig ez az ő költségük, nem a Tied
Én a Dell n5010est ajánlanám, ha tetszik a külseje és nem zavar a csillivilli, esetleg harááldozol még kétezer forintot(közben még olcsóbb lett, mint emlékeztem), akkor kapsz az árért egy dedikált vga-t is, amivel pár játék is elfut. (Vagy amit linkeltél, olcsóbban)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drpele #49827 üzenetére
és az is egy lehetőség, h veszel egy sl510-et akciósan 140k környékén, aztán meg egy éven belül +2 év garkieget 35k környékén. ha hurcibálósnak lesz, akkor jobb megoldás mint a belépő dell inspiron, ha az asztalon tartod, gyk. tökmindegy melyik konzumer, csak sok gari legyen rajta, meg ne msi-t ne legyen. jáccani meg desktopon érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Lesliegold
tag
Van valakinek ilyen [dell N5010]laptopja?
Sz.pok vele egész délután és este...Drivert nem adnak hozzá gyárilag, a weboldalukról leszedettekkel pedig nem megy a LAN...A wifit már kiszewnvedtem, de az sem megy sima installal....Nemzetközi fórumon is olvasom, hogy szívnak/szívtak vele, de a megoldást még nem láttam...Aki már túlesett a LAN-os problémán, segítsen már nekem legyen oyl kedves...
JA ÉS NEM AJÁNLOM EZT A LAPTOPOT SENKINEK.
Xiaomi Redmi 3
-
pumukli23
senior tag
válasz Lesliegold #49832 üzenetére
Service tag alapján kerested a honlapjukon?
-
pumukli23
senior tag
válasz Lesliegold #49834 üzenetére
Próbáld innen, hátha service tag alapján többet mond.
Elvileg van hozzá 32 bites driver is.
Esetleg ha a fenti módon nem sikerül, akkor tegyél fel egy diag progit (pl everest), ott meg tudod nézni, hogy pontosan milyen "kártya" van benne, onnan meg, hogy milyen driver kell.
(Asszem a win7nek is van ilyen diag programja, de nem tudom mennyire néz mélyen a gépbe) -
Drughi
addikt
válasz Lesliegold #49832 üzenetére
Azért mert te nem értesz hozzá, az miért a laptop hibája?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Intel CULV gépekből ki mit ajánl ésszerű kereten belül? Ahogy néztem, a grafikus teljesítményük elég lenne, az akku üzemidejét nézném inkább. Lenovo U160-at néztem SU4100-al, notebookcheck-en 5+ óra netezést írtak rá, szerintem elég jó.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
polip
addikt
nem tudom mennyiben más ha így linkelem be:
mit szóltok ehhez a géphez? :[link]
bízok bennük, mert ők a legnagyobb lenovo forgalmazók az országban, és most nyílt új lenovo és dell szaküzletük a teréz körúton...
és hétfő reggeltől hatalmas dell áresés lesz náluk:
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
mg105
senior tag
sziasztok! kinéztem magamnak ezt a laptopot, és az érdekelne, hogy tud-e valaki ennél jobbat 140-150 körül? integrált videókari nem játszik, mert néha játszok egy keveset, leginkább starcraft2.
-
mg105
senior tag
válasz pumukli23 #49844 üzenetére
és ez mennyire masszív? utolsó kérdés: az ipon vagy a dell rontott el vmit? majdnem 3000ft-ba kerül +1 db USB csati?
-
T-unit
őstag
válasz parrag66 #49826 üzenetére
Milyen vga-val szerelt most az a dv6? Kódokból had ne tudjuk már mert az hol érdekel minket. Link/leírés kéretik ide mindig!
Amúgy hd4650/5650-hez bőven jó az az amd is, nem egy atomerőmű vga-k ugyse attól függetlenül már egész tűrhetően mennek új dolgok is rajtuk.üdv.
-
zyben
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy gépet, érdekelne a véleményetek.Játékra mennyire lehetne használni? Milyen vidikari ez benne?
Gondolom azért a Heroes 5 menne rajta, de mondjuk egy gta4?
Köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest