Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz Seven*7 #50249 üzenetére
Amúgy hasonló még az asus_k42jv is,picit gyengébb ugyan vga,de csak 220k és gyárilag 2év garis.
Acernek amúgy a felárért cserébe iszonyat nagy előnye a 66Whr-ás akksija,azért nem mindegy h 7-8óra vagy csak 4-5órás az üzemidő.üdv.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Ez lehetséges??-->dell vagy csak elírás?
Szerintetek ilyen árban megéri dell-t venni?
Esetleg tudnátok ajánlani hasonló gépet hasonló árban?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Zoleee -
Integrator
aktív tag
válasz pumukli23 #50224 üzenetére
Első hozzászólásomban írtam, kifizetem (ki kell fizetnen), azt amennyibe a laptop kerül. Értelemszerűen azért kérdezek itt, hogy a legolcsóbban találjam meg ezt. Ha nem
Így volna vennék horror áron egy MacBookot. HP Pavilont nézegettem, DV6 jó lenne, de a benne lévő VGA "kevés", DV7 meg már túl nagy. A többit még nem néztem, ha esetleg tudnál/tudna valaki konkrét linket adni, az spkat segítene. -
tothm
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm akar venni laptopot, megkért, hogy segítsek neki. A lényeg, hogy vsz. új kell majd, a számklaviatúra(remélem jól írtam külön legyen rajta, és eredeti windows járjon hozzá! Mit ajánlotok? Köszi! -
scream
veterán
válasz Integrator #50253 üzenetére
DV6 VGA-ja alatt az 5650et erted ? 5730tol nem sokkal gyengebb szvsz.
- - -
MAS
i7 720QM + 5650 vagy i5 460M + 5730
-
Zoleee89
aktív tag
Hy all.
Erre valaki??
Zoleee -
-
Drughi
addikt
Miért lenne, horror ára a macbooknak?
Itthon igen, de USA-ban nem. Nagyon korrekt áron hozzá lehet jutni.
Én most intéztem 2db mac pro 13-at ismerősöknek. Legfrissebb széria, a 2 gép 500.000Ft-Ból kéznél van.
Nem az itthoni árakat kell nézni, mert az horror valóban -
pumukli23
senior tag
Ezekben eggyel nagyobb vga van, mint a többi pavilionban. Hátha tetszik
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
110.000 korul mit ajanlotok, nem jatekra kell. Net, office, film ilyensmi.
Ne legyen csunya(lanynak kell )A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Zanik
addikt
Samsung R530-as? Kívül piros, belül ezüst (csajos?), viszonylag jól össze van rakva, 2év gari.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
-
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Dell M5010-es Notebook AMD P320 -as procival 2 giga DDR3-as rammal 250 gigás vinyóval eladó ha valakit érdekel. 1 hónapos 3év garanciás, tökéletes hibátlan állapotban.
ár: 120.000 Ft
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Létezik az, hogy egy ilyen gépet hdmi és eSata port nélkül szerelik fel? Ezek a portok nélkül is megéri az árát?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Zoleee[ Szerkesztve ]
-
Bicskei1885
csendes tag
üdv
160-210 közötti összegért szándékozom lapotopot venni
ami szükséges:
erős proci,
erős vid,kártya.előre is köszönöm az esetleges válaszokat..
-
Seven*7
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Az Acer a legszimpatikusabb, az Asus-nak a külseje nem annyira tetszik.
Kérdésem a garanciabővítésről, hogy nem muszáj akkor megvenni a plusz két évet, amikor a gépet igaz? Hanem lehet később is. Erről tudnátok valamit mondani?
Köszi! -
spyduck
nagyúr
HP EliteBook 6930p 135.000ft-ért [link]
Ajándék
-
ricochet
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy ez a laptop sima egyszerű felhasználónak megérné-e szerintetek? [link]előre is köszi a véleményeket!
-
rii
nagyúr
Zanik által ajánlott Samsung R530-as nagyon jó, és csupán csak érdeklődnék, hogy van -e lehetőség némely komponensből ersőbbet kérni? vagy ebből a kivitelből van más konfigurációjú notebbok is, ugyanezzel a kinézettel, csak más belsővel?
naközbe google haver is volt (: R580
szóval van erősebb ...
azt szeretném megkérdezni mos'már, hogy megéri-e azért a pár megahertz-ért meg gigabites LANért (amit szerintem soha nem hasznl ki egy home-user-meg bluetooth-ért, ami szinén nem látom miért is jó, hogy látja egymást a teló meg a notebook) a drágább notebook-ot váalsztani? Ja meg a nVidia is GT 330 a GO 310 helyett.
ezek szóra érdemleges különbségek?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Seven*7
csendes tag
Üdv,
közben nagyon-nagyon elgondolkodtam, h belemerjek e vágni az acer vásárlásba.
Tehát amit kinéztem, az ő:
ACER Aspire TimelineX 4820TG-464G50MNAzonban utánaolvasva sok helyen írják, h az összeszerelési minőség nem az igazi, meg a billentyűzet is elég furcsa. Meg kicsit félek az acer supportól, ráadásul az 1 év is elég kevés.
Így elkezdtem körülnézni. Ami szóba jöhet még szinte ugyanebben a konfigban, az az itt is ajánlott ASUS K42JV-VX051D és a LENOVO IdeaPad Y560A
A 14 -es kijelző jobban vonz, azonban az Asus külseje, nagyon furcsa, az a karbon szerű design. A Lenovo-ban az nem tetszik, h ilyen csillogó fekete a háza. De azért a Lenovo nagyon csábító. Kár, h nincs ugyanez a konfig 14-eseben. (Vagy VAN?)
Találtam viszont egy Dell gépet is, ugyanebben az árba, még a proci egy kicsit jobb is, mint az előző három gépben, azonban a videokártya jóval lemarad a többiekétől:
DELL Studio 1558Ez a Dell gép nagyon tetszik, meg már megszoktam a Delleket, szóval márkahűség miatt ide húzok.
A kérdés: Dell vagy Lenovo?
Amire használni fogom: Semmi játék. Nem játszom, egyáltalán. Leginkább munkára és otthoni felhasználásra lesz. (Ps, Ai, Zene, Film, design dolgok.)
Tehát ha a Dellet választom, az abban lévő rosszabb vidkari azért nem fog cserbenhagyni egy fullhd-s filmnél igaz?
Tehát amiért dell: márkahűság, 3év gari, jobban tetszik.
Amiért Lenovo: erősebb vidkari.Tehát Dell vs Lenovo (linkek fent) szerintetek melyik? Bármilyen Idepad, v Studio tapasztatot figyelembevéve!
Nagyon köszönöm!!! -
Integrator
aktív tag
Na, kicsit körbejártam a témát, és megvan a végleges.
A notebook Nekem mint munkaeszköz, kisöcsémnek mint játékgép lesz. Nem, nem opció, az olcsó noti + asztali konfig megoldás.
CPU: Intel i5 vagy AMD Turion II
VGA: GDDR5-ös VGA, lehetőleg 1GB RAM
Kijelző: ~'15, 16:9, legalább 1366x768, ha lehet LED-es (amiket olvastam, meg mondtatok, így kevesebb fogyasztás)
RAM: 4GB DDR3
HDD: >=250GB, 7200rpm
DVD: DVD+RW
Billentyűzet: MagyarEzek alapján ötlet?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Közeledik a notebookvásárlás, és most olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy:
1: Melyik a legerősebb Wifivel rendelkező note/netbook?
2: HP G62-A70EH-ról mi a vélemény, illetve hasonló áron(~135k) van-e jobb(a grafikus és számítási teljesítményt legfontosabb szempontként tartva)? Akksija mit bír vajon? Nem láttam erről a konstrukcióról komolyabb tesztet eddig.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
rii
nagyúr
napicsábaa ))-:
amikor véégre lenne egy notebook, ami megfelelne, akkor valami közbenjön ...
az R530-as, és az R580-as paneljára ezt írják:
" ... A kijelző nagyon szép képet produkált, persze a kicsit túlerőltetett kontrasztot a videokártya driverében visszavettük. A fényerő tartománya viszonylag szűk, a minimális érték ugyanis túl magas, gyenge fénynél alacsonyabb beállítással is el tudtunk volna lenni. Olvasásra nagyon jól használható az éles szövegmegjelenítés miatt, a látószöge viszont jó esetben is csak átlagos, gyakorlatilag szemből nézve is már elkezd sötétedni a panel felső része. .... "
nadeilyet )))))-:
R580-as:
" .... A kijelzőről semmi újat nem tudunk mondani (azon kívül, hogy az eltérő videokártya miatt a színvilága picit más), hiszen egy az egyben megegyezik az R530-ban látott ChiMei panellel. Amit elmondtunk ott, az igaz itt is. .... "piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
jobbfajta panel
erős CPU
4 GB mem
160-240.000 ig.
a design le van sz*va mos'már (-:kérhetnék megint tippeket? én is prübálok persze még nézelődni, csak mindjárt megyek be dolgozni, karácsonyi hajtás-pajtás van ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
spyduck
nagyúr
Ha jó betekintési szöget akarsz akkor 15" esetében 1366x768-nál nagyobb felbontásù kijelzőt válassz. Az 1366x768-tól nem kell csodákat várni. Nekem amùgy a Dell n/m5010-esek kijelzője tetszik a legjobban a konzumerek közül.
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
Laptop vásárláson gondolkozom, a feltételek:
Kijelző 15" körül legyen felbontás kb. 1366x768
Proci: I3 vagy hasonló
4gb memória
Videókártya ati vagy nvidia
Akku: kb.3 órás legyen.
Cod 4 szépen fusson rajta
Erre van kb. 140k magyar forintom -
AMATŐR
őstag
Sziasztok!
Dell vagy Asus gép vásárlásán gondolkozom! 200K lenne rá. Esetleg ebben az árfekvésben tudnátok e segíteni a két márka közül melyek a favorizálható gépek. Őszintén megmondom, a Dell külsőre és a 3 év gari miatt közelebb áll hozzám!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
veterán
-
veterán
Saját tapasztalatom szerint a HP G62-nek és az új dv6-3000 szériának jó képe van. Egyébként a Compaq CQ61, ami árban sokkal lejjebb van, is nagyon jó a képe. A kategóriájához képest is, és egyébként is.
Most is installálok egyet itt mellettem (dv6-3040ez), és mind a függőleges, mind a vízszintes betekintési szöge elég tág, nem mennek el a színe, nem lesz inverz a kép, nem feketedik be a fehér, stb. Ahhoz, hogy a fekete inverzzé váljon, a normál, átlagos használathoz való szögbe nyitott kijelzőt a billentyűzet síkjából kell néznem.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
ditrichd
tag
Sziasztok 145 e.ért szeretnék laptopot venni...(ilyen árban nehéz de elöny ha normális a vga)
15,6 " ra gondoltam..
vinyó min 250.
Tudnátok ajánlani párat ?
Előre is köszönöm -
Seven*7
csendes tag
Na utolsó hozzászólásom, csak kérlek, valaki mondjon valamit. Egyedül érzem magam.
Két gépre szűkítettem le a választásomat:
ASUS K42JV-VX051D
DELL Studio 1558Asus előnye, h 14-es, Dell előnye, h Dell, haha, 3 év, és megbízhatóbb sztem.
Az Asus-ról mintha terjedne, h valami high pitched noise effektust produkál, azaz, magas hang hallatszik egy folymataos zaj.
Meg csak 3 órát bírja az akksija.
Tegyünk már rendet plíz, valaki mondjon valamit.
Mert ebből Dell lesz akkor. (Nem játékra lesz, tehát hangsúlyozom.)
Kösziii
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest