Hirdetés

Aktív témák

  • rekid

    addikt

    válasz mrsitn #49806 üzenetére

    Azthiszem azert ilyen feltetelek mellett eleg lehet a videokartya (5470). ha raklikkelsz a benchmark listán a reszletes leirasnal jatékokra bontva latod mit tud az adott kártya.

    Márkákat illetően jó garncia szempontjábol sorbaállítani illetve a szerint hogy mit érsz a garanciáddal és hogy milyen szerviz áll rendelkezésre.

    Dell, HP, Lenovo, Toshiba gépekhez tudunk korrekt márka szervizeket ajanlani Magyarorszagon. A többieknel mindnel van valami rizikofaktor. Vagy külföldi szerviz központ ahol hetekig kuldozgethetik a geped vagy valami más. Persze nem feltetlen ilyen rossz a helyzet. Azt tudomasul kell venned hogy barkitol veszel gepet meghibasodhat, főleg mert az alaplapon és a burkolaton kivul a legtobbszor összevásárolt tomeggyartott alkatreszekrol van szo. monitor, hdd, ram, optikai egyseg stb mind mind.. A kerdes az hogy ha gond van mennyire gyorsan s korrektül oldjak azt meg.

    Nem egy rossz valasztás egy DELL Inspiron N5010 3 év garival igaz csak 5200rpm es a háttértár de ez a konkurenseknel is igy van, mivel irtad sokat masolgatsz gondolom van vagy lesz mellette egykülső merevlemez ami nyugodtan lehet 7200-es vagy gyorsabb.

    de pl TOSHIBA Satellite L650 notebook sem lenne rossz.

    Gyáva népnek nincs hazája!

Aktív témák