Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • kekegsm

    őstag

    válasz dekoninck #10644 üzenetére

    Ha elolvastad volna az adatlapomat, akkor lenne egy kis fogalmad, ki/mi is lehetek. Volt sajat laptopom, ceges laptopom, volt/van olyan ceges, amit munkahelyen belul hasznalok csak... INFORMATIKUS vagyok, vazze!

    Amit a "cool-faktorrol" irtal, meg a MacAir-rol, abbol arra kovetkeztetek, hogy neked ez fontos. Nekem nem. Vagyis ezek szerint mashogy. Nekem a Vostro az cool, de egy HP DL380G5 is cool.

    Ha mar szemelyeskedunk, akkor megjegyzem, hogy nehogy mar kioktason valaki, aki Travelmateval futkos. ;]

    Ha arra is vetted volna a faradtsagot, hogy beird a google-ba, hogy "first laptop", akkor lenne fogalmad arrol is, hogy mikortol vannak laptopok.

    4 honapja vettem a Vostrot. De meg nem csereltem le. Szoval ne forgasd ki a szavaimat. Azonkivul szerintem ne kritizalj hogy milyen hozzaallasom van a kornyezetvedelemhez, mert fogalmad sincs. Anno ilyen megjegyzessel kezdett egy vadidegen urge az autommal kapcsolatban is, Aztan a barom sotetzold leontotte 20 liter dizellel... Nekem 100ezrembe kerult a mutatvany, neki egy csuklo eltorve, es 2 csigolya megrepedve. Ne viccelgessunk kerem.

    Nem tudom ki vagy, mi vagy, hany eves vagy, de ne kezdjunk el itt vitazni szerintem, mert az nem ide valo. Ha akarsz valamit, irj priviben.

    [ Szerkesztve ]

    Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

Aktív témák