Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • kekegsm

    őstag

    válasz joey04 #10636 üzenetére

    a 3100-as erosebb. De ha mi itt valamelyik gepre ramondjuk az Amen-t, akkor te azzal a meggyozodessel veszed meg, hogy jol valasztasz. De nem lesz jo valasztas, mert megbosszulja magat az olcsosag es a minosegtelenseg.

    Ahogy feljebb is irta egy kollega, neked nincs annyi penzed, hogy olcsot vegyel.

    Inkabb most kolts el 30-50%-al tobbet, es jot vegyel, minthogy a kovetkezo 2 evben elkoltesz +100%-ot, a vegen meg kidobod, es felrobbansz az idegtol, miert nem hallgattal rank.

    En is megcsinaltam sokszor, hogy megvettem egy regebbi, vacakabb autot, mert olcso volt. Aztan amikor a 300ezres kocsira el kellett volna kolteni egymilliot a muszakira, akkor szivtam a fogam, megprobaltam eladni. 140 ezerert sikerult...

    Aztan vettem masikat 700ezerert, persze dogos sportkocsit, eros, jol nez ki, iszonyu jo hangja volt, fullextra...de regi, 3x annyit fogyasztott mint egy normal auto es semmilyen alkatreszt nem lehetett beszerezni hozza, vagy csak horror aron.

    350ert sikerult eladni, amikor kijottem Irorszagba...

    Ne jarj te is igy a laptoppokkal. Nem vagyunk megbizott ugynokei a jonak tartott cegeknek, csak a tapasztalat hajt minket. Es en is mar huszonvalahanyadik laptopnal tartok, mar tudom, mire is figyeljek, mire kell nekem, es 4 honap utan meg mindig halalbiztos vagyok benne, hogy jol valasztottam. Ne kelljen neked is vegigjarni az utat. Tudod okos ember mas karan tanul...

    Kerdesedre visszaterve, egyik sem jo valasztas. A Travelmate talan nem annyira rossz. De nem jo.

    [ Szerkesztve ]

    Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

Aktív témák