Hirdetés

Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz parandroid #1026 üzenetére

    Igazad van, hogy az elvárásaim változni fognak, de itt most az anyagiak szabják meg a szűk keresztmetszetet! És ha választanom kell, hogy mi legyen a hátrány, akkor az üzemidőt és a tömeget jelölöm meg, mert ez számít nekem legkevésbé! Ez van!

    Igen, autóban is használnám! De fotószerkesztésről van szó és ahogy már leírtam, Wacom táblát használok (leginkább az ölemben)!
    Tisztában vagyok vele, hogy a CRT-nek szebb és jobb a képe, ha visszaolvasol láthatod, hogy előnyben részesítem én is a CRT-ket. Legnagyobb bánatomra nem a mobilitásukról híresek és az autóban is kényelmetlen és majdnem lehetetlen használni ezeket a ''nagy dögöket''.

    ''viszont notebookon csak akkor dolgoznak, ha nagyon muszáj.''
    Ezért szeretnék notebook-ot, mert MUSZÁJ, hacsak nem akarom az asztali PC-t magammal cipelni mindenhova. Elsődleges cél a szép kép és 17''-os kijelző (1giga RAM). Másodlagos a játék. Sokan leírtátok, hogy a kettő együtt nem megy csak fagyások árán. Marad az elsődleges cél, felejtsük el az erős VGA-t és játékot. 200 ezer HUF-ért a legerősebb 1 giga RAM-mal rendelkező legszebb 2D-s képpel rendelkező notebook-ot keresem!

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Aktív témák