-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Segítséget kérnék. Olyan készüléket keresek, ami
- viszonylag masszív
- maximálisan a legjobb fényképeket készíti
- videofelvétel
- pannonos
- új
- keret 20-25kSemmi egyébre nincs szükségem.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Kártyásan gondoltam. Köszönöm a segítséget, utánanézek a telcsinek.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Gyorsan kellene döntenem. Ti melyiket vennétek, rengeteg tesztet olvastam, de nem tudom eldönteni.
N95 8GB vagy Samsung i8510 (Innov8)
Segítsetek pls.
-
slett27
addikt
válasz manoarc #31633 üzenetére
A Samsungal mi a baj ? Nokia megbízhatóbb ? Igazából elsődleges a telefonálás, másodlagos szempont egy compakt digitális fénygép helyettesítés, harmadlagos a GPS.
(Rühellem a tapis telefonokat, remélem egyszer elmúlik ez a divathullám ) Ezért nézegettem ezeket a készülékeket, a fényképezés miatt nekem pont jó a robosztus felépítés."Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
válasz manoarc #31635 üzenetére
Mindenhol azt olvasom, hogy lenyomja az N95-öt mint a bélyeget, eleve a fénykép amit csinál. Mellette a 120FPS-es video rögzítés, Symbian 9.3 stb. stb hogy a főbb különbségeket említsem. A Samsung i8510-et 28-ért veszem itt a PH!-n, remélem nem járok rosszul.
-
slett27
addikt
Elég extra kérdésem lenne. Már korábban a fórumtársakkal kibeszéltük, hogy a legjobb fotós telefon a Samsung i8510. Vettem is egyet itt a PH!-n 16GB-osat de anyagi okokból el is adtam. Hiba volt. Mert most meg nem találok normális minőség/árú hasonlót.
Kérdésem az lenne, hogy 28-30e-ből hasonló tudású telefont, nem baj ha nem érintős mondjatok. N95-re gondoltam de az gagyibb, nem ? A kijelzője is kisebb. Sony-nak nem annyira jók a képei... viszont ennek a Samsungnak.... compakt gépeket megszégyenítő képei voltak. Zajmentesek, tűélesek.
A célom az, hogy egy kézben legyen a teló, navi, fénygép. Ennyi.
-
slett27
addikt
válasz korpicschess #31837 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Úgy látom nincs sok alternatíva. OK, hogy a telefont ne fényképezésre vegyünk, no de láttad a hírt Te is : hát nah azért ne mondja senki, hogy nem tolódik ebbe az irányba a dolog. Veszélyben vannak a compakt gépek és ez tény.
-
slett27
addikt
válasz korpicschess #31839 üzenetére
Nézegettem az árakat, igen, olcsóbb kell.
Azért büntet az az Iphone azon az állványon azzal az ojjektívval.
-
slett27
addikt
válasz korpicschess #31841 üzenetére
Divx-es lejátszással hogy boldogulnak ezek ? A Samsung i8510 eléggé jól...
-
slett27
addikt
válasz korpicschess #31843 üzenetére
De úgy értem, alapból lejátssza ?
-
slett27
addikt
Én fénygép+telefon+navi-t akarok egyben, mert rühellek egy hátizsákkal menni (navigáció+fényképezőgép) akárhová.
N95 lesz belőle, de hogy feketét hol kapok.... ami nem is karcos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- Autóhifi
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs