Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DithenS

    senior tag

    válasz Dißnäëß #47597 üzenetére

    Hát én középsuli után 19 évesen kiköltöztem Stuttgartba fél évre, egy színházban dolgoztam, igazából mindenes voltam de nagyon szerettem azt a nemzetközi közösséget ami ott volt. Nameg kerestem 1600 eurot nettóban + 300 vagy 400 eurot a zsebembe motivációnak minden hónapban. Ott nem éreztem ezt a kizsákmányolást sem, voltunk elegen, ha boldogtalanul mentünk be, egyből jött a vezetőség és megkérdezték, mi a baj? Tudnak e segíteni? Sajnos mióta vissza jöttem, azt érzem, hogy egyhelyben topogok, ki is használnak, úgy beszélnek sokszor mint a kutyával. Pedig itt gép előtt ülök, igaz itt is mozgok azért, de effektíven kényelmesebb a munkám de még sem élvezem. Stresszes vagyok, kimerült és nem tudom elengedni. Readásul nem jutok egyről a kettőre. Aztán itt áll csomó lakás üresen, nekem meg nem lehet…
    Az új lakóparkok aztán meg tényleg undorítóan drágák cserébe hulladék a szerkezete. Kisporoltak belőlük mindent. Minden áthallatszik, bizonyos esetekben rosszabb mint egy panel… Hát ez megy most az országban….
    Nem mellesleg a politika is olyan, amilyen. Az emberek meg buták…
    Ebben az országban pedig vagy szegény valaki vagy gazdag… De akkor már lehet NER-es. Hozzá teszem, én is NER-es cégbe dolgozok, pont akkor vették meg mikor ide jöttem… Mivel nem állok le velük haverkodni, ezért csak robotolok, és kapok egy kis alamizsnát.

Új hozzászólás Aktív témák