- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
Aaaaaaa, azt nem lehet, mert ''ejjel, a nyitott ablaknal alvo lakokat zavarja a zugasa'', bezzeg a helyi mszp kepviselo kulterijet nem veszik eszre, mert elerakott egy szetaszott muskatlit. Bravo. Szoval a gang fele nem tudjuk rakni, egyszeruen nincsen hely/lehetoseg.
Szereted az állatokat?
-
anjani182
őstag
Zajról csak annyit, hogy az én klímám kb. olyan hangos mint egy számítógép, szóval ha megy a TV, számítógép, akkor mondhatni takarékos üzemmódban elhanyagolható, hiszen 10-15 perc alatt lehűti a teret, utána meg lekapcsol és szinten tartja a hőfokot
Forever and ever, let's make this last forever.
-
_Yvorl_
tag
Vegyél mobil klimát annak a kültérijét elég könnyen ki lehet akasztani álványozás nélkül ablakeretbe belevágod az összekötő helyét és max csinaltatsz hozzá egy müanyag dugot hog ymikor kiveszed ne jöjön be a szél és egyebek. vagy ha ezt se tudod és van használaton kivüli szoba akkor oda is be lehet álitani a mobil klima kültériét oda nyomja a meleget. Mi csináltunk iylet balatonsyi nyaraloban egy kis raktárszobába raktuk a kültériét és a szobát meg igy tökéletesen hütötte.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
piqla
őstag
Ablakot nem akarjuk kivagni, ablakklima meg azert nem jo, mert nincsen utcai reszre nezo resz...
Marad a szoba kozepen a medansz?Szereted az állatokat?
-
deedee
őstag
na amit 120 bruttóért hoztak volna lg-t,annak megtaláltam az olcsóbb,akciós változatát a neten:108 ért kihozzák házhoz,futárdíj nélkül.Erre az én boltom közölte,miután telefonon felhívtam erre a figyelmüket,akkor ők is megpróbálnak lefaragni az árból....
imádom az internetet!!!!
daewoo klímákról mi a vélemény?bruttó 98-ért van olyan ami kb ugyanazt tudja mint az lg....A gari az nem tudom mekkora...Azt hiszem 3 évet olvastam,de nem biztos.....Daewoo honlapokból magyarországon meg csak autósakat találtam,műszakit nem...Vagy csak béna voltam....
mondjuk az sok mindent elárul a daewoo klímákról,hogy 10 klíma forgalmazóból talán ha 1 árulja....
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Megnéztem, nem sok hasonlítási alapom van, de az LG biztosabbnak látszik, főleg, mert a paraméterek adottak, így nem mennék bele a Daewooba látatlanba!
Megjegyzem, amikor az enyémet vettem nem tudtam róla semmit, csak hogy a cégnél ezt használom, nagy térben van, és jól hűt, tetszett a távkapcsolója, és megvettem, tehét én tapasztalat alapján vásároltamForever and ever, let's make this last forever.
-
deedee
őstag
válasz anjani182 #166 üzenetére
hát igen,az lg biztos,hogy ''nevesebb'' a piacon...
ha tényleg összejön 108 bruttóért,akkor azthiszem lg lesz...
és ami mégfontos:a légkondik mennyire terhelik le a villamos hálózatot?Új étésü társasházban lakom,tehát valszeg mer hálózat...De nem fogja lecsapkodni állandóan a biztosítékot?Pc állandóan megy,hűtő is egy hatalmas samsung batár....
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Kérdés, hogy mennyit van pofájuk elkérni, csak mert minden év május elején jönnek ellenőrizni, igaz, hogy azt mondtan hogy néhány eze forint (6-8), de gyakorlatilag semmit nem csinálnak, csak a szűrőket kitisztítják, kívül a ventit, meg befújják vmi citromillatú izével, amit mindenki maga is megtud csinálni
Forever and ever, let's make this last forever.
-
_Yvorl_
tag
válasz anjani182 #171 üzenetére
Nálunk következetesen minden masodik évben gázt kell töltetni
ezért kérdeztem. Sosem értem hat éves japán autmban miért nem ment el a gáz pedig az nagyobb tehelést kapott mint az otthoni klimák amiket soha meg se mozditok mégis állandóan tölteni kell ki érti eztYou can't teach new tricks to an old GOD!
-
Kraptor
őstag
Érdekes, hozzám nem jönnek/jöttek és él így is él a gari. Ez valami új dolog?
-
ToBeY
nagyúr
Honnan lehet észrevenni ha gázt kell utánna tölteni a klímába?Nekünk 3éve van,de nem hívtunk még hozzá szerelőt.Mikor beszerelték,mondták néha mossuk át meleg vízzel a szűrőjét és kész,nem kell törődni vele.
-
ToRR3nt3
senior tag
Szerintem félrevezettek. Minden tavasszal ki kell tisztíttatni a klímát akár a házban akár a kocsiban van. Gáz meg nem szökhet belőle, hacsak nem hibás és nincs valahol szivárgás, így nem is kell normális esetben utántölteni.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Igen., így kell Nekem otthon nincs csak az irodámban meg a verdámban. Minden nyáron +fázok a klímától. Otthonra is akartam szereltetni, de nemigen bírná el a villamos rendszer. 1975-ben nem splitklímára méretezték a hálózatot, hanem Junoszty TV-re.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként nincs valami oldal ahol leírják hogy mennyit is fogyaszt tulajdonképpen?Vagy a fogyasztásáról valami cikk?Mert nekem nem mond túl sokat hogy 2,6KW meg 3,6KW(ez a kettő van a lakásba)
-
Kraptor
őstag
Megszokták adni a Hűtő/Fűtő teljesítményét ezt ált kW-ban. Ez nem egyenlő a teljesítményfelvétellel. Itt egy pl LG-C09AW-nek 2,6/3,6 kW a hűtő/fűtő teljesítménye ezt 650/900 W energiafogyasztás mellett teszi 3,4/4,2 A felvétellel. Egy 300 literes hűtőnek fagyasztóval 372 kW energiafogyasztása van.
[link]
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Ezt találtam Valami cseh oldal Aszem nekünk D9 és D12 típus van bár nem vagyok biztos benne
-
tildy
nagyúr
No igen, csak egyvalami nem mindegy. Egy sima hűtőnek éves szinten van ez '' Egy 300 literes hűtőnek fagyasztóval 372 kW energiafogyasztása van.''.
Klímáknál meg nem tudom, de félek tőle, hogy óránként 2-3 KWh, -> ha csak 300 órát (napi 8 órával számolva ez 37 nap )veszünk , akkor ez bizony 1000 KW(Kwh-nként 28 forinttal számolva 28000 Ft).
Szép kis summa:S"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kraptor
őstag
Azért ami 2-3Kwh vesz fel az elég durva légkondi és egy átlag család azért szerintem nem használ akkorát. Én se tudom pontosan, hogy jelzik az egészet de azt hiszem javítanom kell magamat mert csak kültérinek adnak meg energiafosgyasztást godnolom a beltéri már bele van kalkulálva. Legalább is a linket amit belinkeltem nézegetve ez jön le. Nézdd meg a 13. oldalt pl 600-4800W energifogyasztása is lehet attol függ mennyit beltérit raksz rá. Ja igen és itt /h és nem /év
-
tildy
nagyúr
Általában a fogyasztókra (kivétel szgép táp) a felvett, és nem a leadott teljesítményt szokták ráírni. Egy 1000 wattos vasaló pl. 1 kW-t fogyaszt óránként.És az csak egy vasaló.
Nos akkor miért is írják rá azt hogy 2 KW-t?
Jó persze gondolom a 2-4KW az akkor ha csúcstra van járatva az egész..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest