Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rottweiler89

    aktív tag

    Sziasztok!
    Sikeresen beköltöztem a budget PC AeroCool Hexform V1 házába. Szerencsére rendeléskor 20% akció volt rajta, így az olcsónál is olcsóbban tudtam megrendelni. :N
    A tapasztalat a házzal kapcsolatosan abszolút pozitív, egész jól szerelhető, szuper, viszont érezni az anyaghasználaton, hogy azért alsó kategóriás házról beszélünk.
    A kábelmenedzsment nehézkes kissé, ha nem moduláris, vagy félmoduláris PSU kerül be. Én személy szerint keveslem a helyet a túloldalon a kábeleknek, de minden megoldható, kis erőfitoktatással rá lehet erőltetni az oldallapot, ha már mindent nagyjából elrendeztünk.
    Az SSD nem a szokásos módon került beszerelésre, az a HDD helyére ment a keretbe oldalról két csavarral(a keret maga kiszedhető), nem tudtam megoldani, hogy legalul, a ház aljában legyen a HDD(2,5"-os), a SATA powercsatlakozónak nem volt hely, hogy be tudjam dugni.
    A házhoz jár egy hátsó 12cm-es 3pines AeroCool alapventi, egész halk, még max fordulaton is, ez ha jól emlékszem 1200rpm, de én alatta használom, ~800rpm-en. Előre egyelőre bekerült egy Coolink SWiF2 120p, szintén ~800rpm-en, sajnos a vízhűtés(Enermax Liqmax II 240) csak próbaképpen került bele, egy hiányzó csavar miatt meghiúsult a végleges beszerelése.
    Egyetlen egy "rossz", és számomra idegesítő dolog van, az pedig a Power Led, ami baromi erős, az egész szobát bevilágítja, plusz a plafonon lesz egy köröcske, de ezen probléma könnyen orvosolható. :DDD

    Egy pár fotót csináltam, egyelőre ennyit tudtam, de majd töltök fel időközben többet is az albumba a kábelezésről, vízhűtéssel, stb.
    [link]

    AeroCool Hexform, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED DDR4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6600 8GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium

Új hozzászólás Aktív témák