Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    Megjött a Raijintek Thetis, ha valakit érdekel itt van pár gondolat:

    - anyaghasználat: nem estem hasra tőle, szerintem az eddig használt 10k-s Thermaltake házzal egy szinten lehet. A tetején lévő "porszűrő" meg annak a műanyag karmos felfogatásos megoldása különösen hitvány. A bekapcsológomb is össze-vissza lötyög, 100 eurós háztól jobbat várnék. Az edzett üveg oldal viszont jó, bár a hátoldalon szvsz felesleges.

    - kábelezés: kicsit fura helyen vannak a káelvezető lyukak, a kábelek nagy részét kivezettem a táp mellett rögtön aztán szinte ugyanott vissza - moduláris táp erősen ajánlott hozzá, de legszívesebben ilyen 10-15 centis kábelekkel használnám, pl. az alaplapi fő betáp vastag kábelkötege tök feleslegesen kanyarog hátul, de ugyanez igaz kb az összes tápkábelre a CPU betápot kivéve. A hátoldalra felrakott SSD-k tápkábelét éppenhogy be tudtam dugni, kicsit feszíti a csatlakozót - elfért volna egy bevágás/mélyedés hogy legyen egy kis hely az SSD és a hátlap között azon a pár centin.

    - Elrendezés: baromi zavaró hogy a táp bekapcsolója alul van és alig lehet hozzáférni. A vinyókhoz adott rezgéscsökkentő csavarok jók, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a 12ből 3nak ritkább volt a menete, szerencsére a gumi "gallért" át lehet tenni másik csavarra.

    Viszont ha beteszem felülre a +2 befújót, szerintem a következő videokártyám nyugodtan lehet passzív is, ez komoly plusz pont mivel eddig minden gépemben a videokártya vantije volt a leghangosabb/halt meg először.

    Mindent összevetve, aki ATX méretben keresi a legkisebb házat és nincsenek nagy igényei annak ajánlható, de ha nincs ilyen megkötés szerintem ennyiért sokkal jobbat is lehet venni.

    [ Szerkesztve ]

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák