Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz Goldmen75 #16198 üzenetére

    Xonar DSX vásárlást csak úgy tervezd be ha cserléed rajta a műveleti erősítőt is. Ha ezt nem teszed meg akkor nagy csalódás lesz és NEM pozitív. Ez saját tapasztalat részemről is, bár én tudtam, hogy egy viszonylag alap kártyát veszek tehát nem is számítottam semmi jóra, és azt is tudtam, hogy 2000 forintomba fog kerülni. Ugyan az enyém a régi PCI foglalatos Xonar DS, de gyakorlatilag a foglalaton kívül teljesen egyformák. Szóval még a kártya megvétel előtt rendeltem bele egy jóféle műveleti erősítőt. Csak így lesz jó vétel evvel számolj mindenképpen.

    Szerk: #16205:

    próbáld meg használni a szerkesztés gombot. A műveleti erősítő ára a 7-800 forintostól indul és ezek is kategóriákat javítanak már a DSX-n, a határ pedig a sok 10.000 forintos darabokig megy. Én mivel a sztereó rendszeremhez leginkább az passzolt részemről amit rendeltem is egy bkercso fórumtársunk fejlesztette OPAGREEN-t vettem. Ez nekem 5000 forintba volt postával mindennel....nagyon megérte. Érdemes utána olvasni a vásárlás előtt ezeknek is. Mert ahány darab annyiféle különböző hangkép.

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák