- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Azt hittem a Denonra írtad. A HD600-at hifi shown hallottam, biztosan nem a legideálisabb láncról, sőt. De azért annyira nem fogja magát kivetkőzni, pl. mélyen ül a driver, ez a tér szélességén megérződik (legalábbis ennek tudom be az AT-k kialakításához képest), a szivacs nélkül picit fátyolos, nem annyira tiszta de legalább nem túl világos és picit meleg a hangja, anélkül meg eléggé világos lesz, bár nagyon tiszta. A sebességén pedig nem hinném, hogy tudna annyit kompenzálni a rendszer, az AD2000 telefonról is ugyanolyan gyors. Ez korábban nem volt számomra fontos, de most már sajnos minden túl lassúnak hat mellette, ami agyors váltásoknál, vagy szimplán tempósabb zenéknél azonnal kijön. A HD580 nem egy gyors fejhallgató, bár lassúnak sem mondanám. Lehet, hogy közelebb van a valósághoz, az AT pl. melegebb hangú, és a tere is kevésbé természetes, de a legkevésbé sem zavar Az pedig azért nem újdonság, hogy egy jó fejes a sokkal drágább hifivel van partiban, legalábbis technikailag/élményre. Ez eddig is így volt.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest