Hirdetés

Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz frankie! #1557 üzenetére

    Azért a headphone.com-on elég profi tesztek és jellemzések vannak, a jelentősebb márkák modelljeiről.

    A K27i-ről ez a lényeg: Yet another good-sounding portable headphone from the Austrian headphone wizards at AKG! Viszont a frekvencia grafikonja nem túl kecsegtető, de ez nem kell hogy elrémítsen túlzottan. De szerintem nyomja is a fület, mert túl kicsi. Amit szintén nagyon szeretek a K240-ben, hogy jó nagy fülpadja van, és mindössze 240 gramm az egész (innen a terméknév). Szinte meg lehet feledkezni róla, hogy a fejeden van olyan könnyű és kényelmes.

    A Hitspace-ben kipróbálhatod a AKG-met, ha van belőle demo példány. Ott a srácok nagyon segítőkészek és sok mindent ki lehet próbálni, a webshopukban van K240 Studio. De az árcédulára ne nézz rá. :DDD Én majdnem feleannyiért szereztem be, pedig nagy utat tett meg, Austria - Florida - Texas - Hungary. :))

    Szerintem az eBay-ről az általam linkelt Power Seller-ektől, 20 ezer forintért szállítással együtt beszerezhető, mivel nagyon gyenge a dollár (vagy a forint erős? :DDD ). És ha egyet veszel (személyes felhasználási mennyiség), vámmentes lesz.

    Ez jazz-re is jó. Valójában mindenre jó, ezért a zenészek kedvence is világszerte, mert nem színez, nem csal, csak annyit, hogy realisztikus legyen minden frekvencia tartomány. Én ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani zenehallgatásra, de akár komoly zenei munkákra is, ott ahol nincs szükség nagyfokú izolációra, merthogy ez nyitott design. A K271 a zárt design tesója ennek a modellnek, a K141 meg a kisméretű tesója. Képességre ezek közeli rokonok.

    www.HunnyF1.com

Aktív témák