Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
menthor
tag
üdv!
foglalkozik itt valaki kis igényű, átlagemberekkel is? eddig volt egy (ill. kettő) pana rp ht 222 fejesem. film, zene, játék hallgatGATásra használtam, az én igényeimnek megfelelt. csak sz*r gyártási konstrukció miatt mindkettő pántja eltört ~3 év után (megjegyzem, valszeg direkt így lett csinálva ki van hagyva egy kis darab a műanyagból, mindegy). szóval van-e olyan, aki tud ajánlani valami hasonlót az alacsony árkategóriában?
ilyesmiket néztem:
pana rp ht 161
phillips shp 1900kösz és én kérek elnézést
the truth is out there
Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Új ingyenes hirdetések
- PS5 - 825 GB! Megkímélt!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest