Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz cyber86 #90280 üzenetére

    Lényegesen jobb, mint a Viper Ultimate. Picit jobb szenzor (igazából lényegtelen), jobb kapcsolók, nincs két jobb oldali gomb (jobbkezeseknél azok általában csak zavaró faktorok), SOKKAL könnyebb (74 vs. 58 gramm, ami nagyon nem mindegy, már csak ezért tízből tizenegyszer ezt választanám az elődjével szemben), és talán picit jobban a kézben marad, mert picit dolgoztak a felületen, noha formailag ugyanaz.

    A szoftvere meg a Synapse. Muh, de a korábbié is az volt, ez tipikus Razer betegség. ;] Intruzív, nem épp erőforrásbarát centralizált platform, az ilyet meg nem igazán szeressük. Egy driver legyen pár MB (tehát standalone), a memóriaigénye is ennyi legyen, ne akarja magát telepíttetni, és ha kilövöm, akkor ne maradjanak hátra háttérben futó folyamatok. Vagy legyen a cucc teljesen Plug and play konfigurálható, mint az újabb Xtrfy-ok (még button debounce time-ot is tudsz szoftver nélkül buherálni). Egyéni direktíva, de talán nem ez a rossz irány.

    Mivel lapos és nincs eltolva a far irányába a tenyértámasz csúcspontja, egész jó lehet fingertiphez (mikor magad felé húzod, nem fekszik fel úgy a tenyered tövére, nincs az a kontrollérzet, amit egyébként a claw gripesek preferálnának), VISZONT szerintem a kézméretedhez viszonyítva egy hangyányit nagyobb, mint amilyennek lennie kellene (az én 20,2 cm-es mancsommal már nem feltétlenül volna ez a meglátásom), ezért a helyedben akkor már inkább a G-Wolves Hati S Wirelesst (esetleg az Xtrfy MZ1 Wirelesst) próbálnám ki.

    Maximum ha nem jön be, 14 napon belül elállsz, és ráúszol a Razerre (Viper V2 Pro vagy Orochi V2), de legalább elsőkézből megbizonyosodsz arról, hogy was ist los, azt pedig semmilyen esszé nem tudja überelni.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák