Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    Azt nézem épp, hogy ez a Razer Basilisk Ultimate egész hosszú a 130 mm-erével, és csak 1-4 mm-rel marad el a Zowie EC1-A-tól szélességben, illetve magasságban. Tetszik, ahogyan a sárkánykígyó gombjai állnak, de ez a tört design annyira már nem, pláne RGB-ben.

    - KÉRDÉS -

    Lapátkézre van valami frankó egér mostanság 35 ezerig?

    Az EC1-A inkább csak kényszerválasztás volt, ezt se mondanám túl nagynak számomra: a középső ujjam túlnyúlik a jobb gombon (gyakorlatilag az oldalát koptatom), egyedül talán a mutatóujjam fekszik normálisan. A maradék 3 ujjammal állandóan tartom az egeret, így fingertipnek mondanám a fogásom. Persze, még soha nem volt olyan egerem, amivel megtapasztalhattam volna, hogy mi is az a kényelmes palm. Viszont bizseregnek az ujjaim, nehéz ez az egér valójában, nem jók a fogási szögek, egyre jobban utálom. Valami mesh-t rohadtul szívesen kipróbálnék... a méretemben.

    Alakra olyasmi lenne ideális, ami 10-20%-al nagyobb (tudom-tudom :D), és amin nem csavarodik annyira balra a két fő gomb a tipikus fogásomhoz képest. Lehet, hogy pont az egyenesebb forma lenne kényelmesebb nekem, és nem ez a vese? Lehet, hogy még mindig az új Zowie-kkal járnék a legjobban (pl. EC1-C)?

    Szoftveresen meg... utálom az összes gyári szutykot, de hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha az X-Mouse nem lenne elegendő a beállításra. :R

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák